- 20 Eylül 2015
- 97
- 44
- 3
- 33
Merhaba arkadaşlar ben bir derdimi anlatıp sizden düşüncelerinizi dinlemek istiyorum şimdi ben 25 yaşında evli iki çocuklu bir bayanim benim birde erkek kardeşim var Kardeşim benden iki yaş küçük ve yeni evlendi öncelikle olumlu yapıcı eleştirilere açığım kırıcı yorum yapmak isteyen olursa yorumunu dikkate almayacağim benim sorunum kardeşimin eşiyle ilgili Ben biraz mutasıp bir ailenin geliniyim 8 yıl içinde sanırım onlara benzemisimki bana bağzi rahat davranışlar tuhaf geliyor yada bu durum gerçekten tuhaf bunu bana siz söyleyeceksiniz Kardeşim sağolsun hiç saygı nedir bilmez eşiyle yanımda öpüşür bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim dedim ki kardeşim karınla odanda ne yaparsan yap ama benim yanımda öpüşme rahatsız oluyorum (hatta boynu falanda öper edepsiz bir şekilde) neyse ki artık bunu yapmıyor bir iş yapılacaksa ortak hemen gayirir yazık abla karima sen yap der hatta sonunda halilari getirip terasta yıkamak istediler vanasi bozuk dedim gelinimiz de dediki abla ben su taşiyamam yarın buna rağmen gelip halı yikiyacaklar tabi bende su taşiyacağim yardım edeceğim annemde aradı özellikle söyledi yardım et diye neyse eşim çok kızdı bende söyledim biraz bozuldu ama napiyim iki küçük çocuğum var nasıl yikayabilirdimki neyse bunuda geçelim benim çocukluk arkadaşım var gelinimizi onla taniştirdim daha üç aydır tanişmalarina rağmen gelinimiz hergün arayıp sunaya sana gelmek istiyorum diyormuş hatta işim var falan desede takmiyip gidiyormuş öğlen gidiyorsa gece 12ye kadar orda duruyormuş kız beni aradı dert yandı bende bu problemi onların çözmesi gerektiğini söyledim çünkü ben desem adım görümce olacak benim gözümde arkadaş görüşmesi haftada en fazla iki keredir neyse bugün yine pikniğe gittik tutmuş dört kadının ortasına kardesimide getirmiş bende dedim kadın gezmesine erkek gelmez bu sefer bana kizdilar birde şu var kendisi asgari ücretle geciniyor tutup kardeşi sürekli arayıp abiye kıyafet istediğini söylüyor yüzliraya abiye alıp gönderiyor ben inanın ailemden bir kere para bile istemedim hatta vermek istediklerinde kabul etmedim çünkü babam çok zor kazanıyor ama gelinimiz sürekli para isteyip hediye alıyor enson memlekete giderken 500 lira harcadı tam 11 kardeşi var onlara hediye almış bunuda geçtim kardeşime ayakkabısının bağcıklarını bağlatir bu gibi davranışları eşim gördü ve mesafe koydu bende çok üzülüyorum bu duruma bazen onlar normalde bizmi anarmaliz diyorum nolur yorum yapın fikirleriniz benim için önemli