Beni az çok biliyosunuz arkadşlar eşim askerde ailesiyle kalıyorum kayınpederim mal varlığı bir hayli fazla kendince normalde temel ihtiyaçlarını karşılarlar başka şey yok ama bunu da bi çok kere yazdım burayada iki tanede kaynım var büyük olan babasıyla çalışıyodu zaten mütahitler küçük olanda yeni asdkerden geldi oda başladı..büyük kaynım ve eltim aşırıı derecede kıskançlar zaten onlarla ilgilide buraya peycee yazdım..)) anlıycağınız onlardan çok dertliyim hiç birinide sevmiyorum ama işte 40 günüm kaldı geçsin diye bekliyorum..ben kendime bişey alcağımda üstümü vs kırk kişi karışır kayınvalidemle nişanlıyken çarşıya çıktığımızda mevsimlik bir mont istemiştim beğendim aa bu güzelmiş alalım diye sonra alalım demişti daha alcak ben çalışan biriyim çokta minnet duygum yok yani geçen hafta gittim aldım kendime hemen diğer gelini gördü bundan bende alıyım diye bugün gidip almışlar renk farklı ama aynısı ..o zaman farkettim aslında bi beklentim varmış bozuldum canım da sıkılıyo ben yeni gelinim eşim askerde bana paran pulun varmı diyen yok diğer tarafa gelince alınıyo satılıyo vs..sizce bu duyguu nasıl yenerim nasıl görmezden gelirim bu gibi olayları..bu sadece bunun için değil her yerde sürekli yapılıyor çünkü..