• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbise nasıl sizce kızlar

arkadaşım ilk yorumunun olumsuz olmasını istemezdim ama ben giymem bunu şahsen...sanki biraz çocuksu yani ne bileyim rengi olsun,prenses modeli olması olsun...benim tarzım değildir yani bunlar:):)umarım sana yakışmıştır...

bence hoş ama nerede giyileceği önemli..
kendi nişanın olur..
1. derecenin düğünü olur...
o zaman bu elbise olur tabi ki...
bunların dışındaki törenler veya mezuniyet dersen o zaman abartı kaçar..

Taşlı bölüm saten olursa biraz daha abartısız bir görünüm elde edilebilir.

Son düzenleme:
Çok güzelmiş ama kendi nişan veya 1.derecede düğün töreni dışında abartı sanki ama çok hoş..:8:

normalde su ucuz gorunumlu kabarik prenses elbiselerine benzeyen abiyeler olur ya..onlara benzemiyor en azindan. hatta kabarik sayilabilir..normalde begenmem kabarik elbiseleri ama bu cok guzelmis :16: arkadaslarin dedigi uzre ya kendi nisanin olacak ya da akraba dugunune guzel gidebilir. elbise guzel yani, ama asil onemli olan nerde giymek istedigin.

beğenmenize sevindim nette geziniyodum gördüm hoşuma gitti şuanda giyiceğim bi yer yok ama giyebiliceğim bi yer olduğu zaman böyle bi elbise alabilirim

Son düzenleme:
:1: Ben bir konu acmistim sanirim ayni yerden geliyor begendigin elbise bu modeller genele cinde üretiliyor :1: Yani deyecegim eger siparis verirsen dikkatli ol genelde hazir makine dikisi hatali olabiliyor.....

Bu arada bende bu prenses modelini bir türlü sevemedim gitdi :1:

Saygilar......

bu model elbiseleri çok seviyorum hatta ağbimin düğünene almak için denedim ama strağlez ve göğüs kısmı çok açıktı. giyebileceğim gibi olsaydı kesin alırdım.

Back
X