BU ELBİSENİN MARKASI???

Batik derken o_Omarka dimi ?
Evet marka batik. Bu arada pardon geçen sene değil ondan önceki yaz almıştım. Birebir aynı çiçekleri kırmızı değil turunculu tek fark bu. Ama geçen yaz da farklı renklerini batikte görmüştüm hersene çıkarıyor bu tarz elbise. Birebir aynısını bulamasanda aynı çizgide bulabilirsiniz. Sezon başladığında

Aynısı mıydı canım acaba bu sene bulabilirmiyim batikten :KK43: sadece elbisenin fotosunu ekleyebilirmisin

Yazlıklarımı henüz çıkarmadım haftasonu çıkaracağım ekstra bi işim çıkmazsa tabiki. haftasonu eklerim resim.
Bence bulabilirsin 2 senedir aynı tür elbise çıkarıyor öncesinde çıkarıyormuydu bilmem. Bu senede cıkarır heralde. Ama batik dısında da bu tarz elbise çok vardı magazalarda tabi ki hangi magazalar hatırlayamıyorum şu an.

subbshopta olabilir benzer urunleri var subbshop çiçekli elbise yazarsan belki bulursun...

Yazlıklarımı henüz çıkarmadım haftasonu çıkaracağım ekstra bi işim çıkmazsa tabiki. haftasonu eklerim resim.
Bence bulabilirsin 2 senedir aynı tür elbise çıkarıyor öncesinde çıkarıyormuydu bilmem. Bu senede cıkarır heralde. Ama batik dısında da bu tarz elbise çok vardı magazalarda tabi ki hangi magazalar hatırlayamıyorum şu an.
Tamam canım bi bakıyım batik mağazasına inş bulurum

Ben geçen sene aynı bu elbiseye benzeyen (benimki kalem etekli, Etui model) kadıköy de Orsay dan aldım

Instagramda deniz butikte benzerleri var. Magazalari da var ben gecen sene kelebeklisini almistim.

her sene cıkıyor bu elbıseler ben gunluk gıyıyorum cok rahat oluyor

Back
X