• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbiseye ayakkabı(resimli)

asena87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.699
6.605
683
$[img][5][1][900x1234].webp$12601_kucuk_ikon.webp$[img][5][1][900x1234].webp$12601_kucuk_ikon.webp$[img][5][1][900x1234].webp$12601_kucuk_ikon.webp

elbiseyi bir düğünde giyeceğim.sade,sıradan bir elbise,daha şık olmak için ayakkabı olayını çözemedim.siyah düz bir ayakkabıyla yine sade olunacak ama en uygunu sanki....resimdeki ayakkabı veya sarı ayakkabı uyarmı,olmazmı sizce.

bence sarı pek hoş olmaz gibi stiletto bakmalısın bence altına renkli istersen fuşya yada koyu pembe olabilir benim şimdilik aklıma gelenler veya kırmızı siyah da yapabilirsin koyu kırmızı olmalı yalnız ama siyahta çok şık bir model alabilirsin takılarla da sadeliğini bozabilirsin

tşk ederim cvbın için.elbiseleri ayakkabıyla,aksesuarla renklendirme becerim yoktur hiç,bu huyumdan da sıkıldığım için yazdım.aslında yeni bi ayakkabıda almayım demiştim.evde:simli parlak siyah,pudra topuklu,kahve topuklu(altın zincirli),koyu vişne topuklu var ama dedğin gibi daha haraketli bir model almalıyım snaırım,elbisenin üstünde sarı metaller olduğu için renkli ayakkabıdan emin olamamıstım.

Back
X