bu elbiseye bu ayakkabı olur mu yardım eder misiniz

firam

ömrüm o benim...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
235
0
116
Kocaeli
$aa.webp

arkadaslar , arkadasımın düğünü olucak ve bu elbiseyi giyicem szce altındaki bu ayakkabıyla aslaa olmaz mı diyorsunuz , extra masraf yapmak da istemiyorum bu aralar bu ayakkabı doldu topukk ve hani üst taraf pembe diye illa alt da pembe olmasın renk katsın dedim sizce hiç olmaz mı:ssz:

canim yaaa ben bi turlu sevemedim yeni yeni bas gosteren zit renk cilginligini
bence siyah bi ayakabi cok daha guzel olurdu, bu biraz siritti sanki
ayrica elbisen cok yakismis :nazar:

ben de alışkın değilim cnm ama baskalarında görüyorum hoş duruyo hanii böyle aynı renk de takım takım durmasın diye düşündüm, yorumun için de teşekkür ederim cnm :):21:

Eki Görüntüle 428191

arkadaslar , arkadasımın düğünü olucak ve bu elbiseyi giyicem szce altındaki bu ayakkabıyla aslaa olmaz mı diyorsunuz , extra masraf yapmak da istemiyorum bu aralar bu ayakkabı doldu topukk ve hani üst taraf pembe diye illa alt da pembe olmasın renk katsın dedim sizce hiç olmaz mı:ssz:

kuzucum bence olmaz:18:
elbise çok güzel, şık ama ayakkabı hem renk olarak çok ayırmış hem de spor kaçmış.
elbisenin etek renginde ( sanırım krem) platform topuklu süper olacaktır diye düşünüyorum:52:

kuzucum bence olmaz:18:
elbise çok güzel, şık ama ayakkabı hem renk olarak çok ayırmış hem de spor kaçmış.
elbisenin etek renginde ( sanırım krem) platform topuklu süper olacaktır diye düşünüyorum:52:

Katiliyorum krem rengi bir ayakkabi daha hos ve daha zarif duracaktir :16:

aslında zıt renkleri birarada kullanmayı severim ama bu elbiseye olmamış sanki. krem rengi ayakkabı eminim çok hoş olur.

hepinize çooook teşekkür ederim kızlar oy birliği ile kabul edilmiştir :) krem veya dore tonlarında bir ayakkabı arayışına girmeliyim hemen :) sağolunnn:kkk:

Back
X