bu elbiseye bu ayakkabı olur mu yardım eder misiniz

firam

ömrüm o benim...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
235
1
116
Kocaeli

arkadaslar , arkadasımın düğünü olucak ve bu elbiseyi giyicem szce altındaki bu ayakkabıyla aslaa olmaz mı diyorsunuz , extra masraf yapmak da istemiyorum bu aralar bu ayakkabı doldu topukk ve hani üst taraf pembe diye illa alt da pembe olmasın renk katsın dedim sizce hiç olmaz mı

canim yaaa ben bi turlu sevemedim yeni yeni bas gosteren zit renk cilginligini
bence siyah bi ayakabi cok daha guzel olurdu, bu biraz siritti sanki
ayrica elbisen cok yakismis

ben de alışkın değilim cnm ama baskalarında görüyorum hoş duruyo hanii böyle aynı renk de takım takım durmasın diye düşündüm, yorumun için de teşekkür ederim cnm :)

kuzucum bence olmaz:18:
elbise çok güzel, şık ama ayakkabı hem renk olarak çok ayırmış hem de spor kaçmış.
elbisenin etek renginde ( sanırım krem) platform topuklu süper olacaktır diye düşünüyorum

Katiliyorum krem rengi bir ayakkabi daha hos ve daha zarif duracaktir

model olarak değil de renk olarak şu uyumlara bak derim

dore renk de harika duruyor krem/mercan ikilisinde

aslında zıt renkleri birarada kullanmayı severim ama bu elbiseye olmamış sanki. krem rengi ayakkabı eminim çok hoş olur.

hepinize çooook teşekkür ederim kızlar oy birliği ile kabul edilmiştir :) krem veya dore tonlarında bir ayakkabı arayışına girmeliyim hemen :) sağolunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…