- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Olur o zaman baska secenegin yoksa neden olmasin. Bende iki saatlik icin yeni ayakkabi almazdim. Kendinde varsa diye dedim. O zaman sey yap cantani degistirmeye calis, yani bir arkadasindan falan alabilirsin o gecelik.gundelık hayatta cok spor gıyınıyorum ve sadelıkten yanayım. tek topuklum o var ,şimdi bırkaç saatlık eglence içinde yeniden ayakkabı falan almayım dedim zaten durumumda yok o nedenle onu kullanmayı düşünüyorum.
kızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.
Siyah süet stiletto ve çantam var onları kullanacagım.
Saçlarım çok uzun sayılmaz omuzların biraz altında.
Takı ve saç nasıl olmalı sizce? Ve makyaj tabıkı de...
Çünkü çok sade.Eki Görüntüle 2085254
Bakın çok hoş.
Bi r de lütfen kırmızı ruj kullanmayın. Kahverengi tonlarında dumanlı göz makyajı ve nude ruj.kızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.
Hah ağzınızı öpüm:) İnciler topuzlar falan çok abartılı.Kırmızıyla siyahi hiç bı zaman yakıştıramam ben çok alaturka gelir bana
Kirmiziya en çok nude yakışıyor bana göre
Nude bir stiletto giyer düz fön veya tepeden sıkı at kuyruğu yapar nude ton ruja buğulu bir göz makyajı yapar tek taş küpe takardim
Okadar
Üstüne de bilekte veya diz altında uzun kaban attın mı omuzlara tamamdır
Kaban ya etek boyuyla eşit olmalı ya uzun olmalı omuzlara at ama giyme gittiğin yerde cikaricaksin zaten
Kırmızı başlı başına dikkat çeken bir renk topuzlar takılar inciler eklersen kombine gelinin görümcesi gibi olursun bence :)
Hayır bunlar çok abartılı. Hiç takmayın bence.kızlar tek tek etiketleme işini beceremiyorum ben sadeliği seviyorum o nedenle elbiseyi sade tercih ettim (açıkcası fiyatıda uygundu aldım), bu ara ekstra harcama yapabilme imkanım yok elde olan çanta ayakkabı bahsettıklerım başka yok çünkü her daım bır yere gıden bırı değilim .... yani yenı bırsey alamayacagım ;(
takı ıncı setım, sıyah ve altın sarısı karısımlı kolye kupe yuzuk setım falan var, sallantılı kupemde var bunları kombınleyebılırım sanırım..
benzerlerini eke ekledim...
O da olur. İyi eglenceler36 beden kumral versek olmaz mı
Saclar naturel hafif dalgali, makyaj dudaklar kirmizi bronz allik gozleri cok abartmayacak sekilde bir makyaj zarif bir küpe ve bileklik hos olur diye dusunuyorumkızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?