• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbiseye kombin acil yardımm ;)

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.945
7.140
398
kızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.

Siyah süet stiletto ve çantam var onları kullanacagım.

Saçlarım çok uzun sayılmaz omuzların biraz altında.

Takı ve saç nasıl olmalı sizce? Ve makyaj tabıkı de...

Eklentiler

• TOFAT18AA0033R29B22_1_org_zoom.webp
    TOFAT18AA0033R29B22_1_org_zoom.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 1.083
Son düzenleme:
kızlar bu elbiseyi t.. adlı siteden aldım. Yılbaşında giymeyi düşünüyorum.

Siyah süet stiletto ve çantam var onları kullanacagım.

Takı ve saç nasıl olmalı sizce? Ve makyaj tabıkı de...
boyun kısmı kapalı olduğundan zarif bir bileklik, renkli bir elbise o yüzden kahverengi bej tonlarında makyaj, saç da dalgalı olabilir. elbise hareketsiz çünkü. saçını toplarsan fazla ciddi olur yılbaşı için diye düşünüyorum.

Ensede rahat bir topuz
Sallanan taşlı küpeler
Taşlı bir bileklik
Kırmızı rujla tamamlayacağın iddalı bir makyaj.

Büdüt: ben süet ayakkabıdan yana kullanmazdım seçimimi

Bence saçlar kesinlikle toplu olmalı topuz gibi çünkü elbisenin önü arkası kapalı. Birde sallantılı pırıltılı bir küpe olabilir. Nude tonlarda da makyaj. Hazırsın :KK200:

Kesinlikle siyah şık bir ayakkabı
Enseden hafif salaş topuz
Kremsi ısıltılı tonlarda hafif makyaj
Ufak taşlı küpe ve ince bi hafif parlak bileklik .

Bence saçlar doğal açık olmali çok hafif makyaja kırmızı bir ruj mat olmali birde saçlar açık olacağı için güzel bir de kupe

Daginik topuz :) siyah ayakkabi giymezdim ben.. gecis cok sert oluyo bana kalirsa..

Renk çok parlak o yüzden ben kırmızı ruj işine girmem. Kırmızı giysiye kırmızı ruj genel olarak olmuyor gitmiyor bence.

Ben olsam modern takılırım. Modern, geometrik, asimetrik sallanan bir küpe takarım. Makyaj sadece rimel geçerim. Ayakkabıyı gösterişli seçerim, topuklu tüylü taşlı stiletto takılırım. Altın topuklu bir stiletto da olabilir. Sırtıma da siyah etol alırım.

Son düzenleme:
Bence bu elbisenin altina suet siyah fazla gitmez. Ben olsam tercih etmezdim. Nude renklerde ruganin varsa daha guzel olur veya yine nude tonlarda tek serit bir ayakkabi. Saclarini cok serbest birak, sanki hicbir aey yapmamissin gibi hafif dalgali ve daginik dursun. Parlak tasli veya puskullu bir sallanan kupe guzel durabilir gumus-siyah tonlarinda. İnce bir bileklik takabilirsin. Elbise cok guzel. Ama sen ayakkabi canta secimini yeniden dusun.

Elbisenin bel kismi biraz bol gibi. Brlinize altin rengi ince bir kemer takin. Kirmiziyla altin rengi cok yakisiyor. Yine altin rengini cantanizda kullanabilirsiniz. Ya da ayakkabinizin topuk kismi altin rengi olabilir. Cok detayli oluyor belki ama cok şık oluyor. Saclarinizi arkaya dogru jöleleyin. Şu resimdeki gibi. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...-y-RROwryMpR9PuW0hPKPxxgymR9Zq9ZIKsfgb3zZSJe_
Ince bir bileklik kullanabilirsiniz bileginizde. Kupenizi isterseniz minik taşli takin isterseniz uzun omuzlara uzanan bir kupe takin. Bu sac modeline ikisi de yakisiyor.

Bence krem rengi bir stiletto daha güzel olur sanki. Saçınızı da dağınık topuz yapın bi tane de bileklik yeter. Bi de saç renginiz şu an nasıl ki? Boyamayı mı düşünüyorsunuz?

Saçlar ne renk? Ten veya altın rengi stilettonuz varsa onu tercih edin ben de siyah konusunda katılıyorum herkese.

Bu elbise çok sıradan bu şekilde, siyah kalın kemer tak ki elbise kendini göstersin, inci kolye ve küpe de tak, kolye tam boynunun hizasında olsun. Saçları da mutlaka topla. Ellerine siyah eldiven takabilirsin bilelik yerine, bilelik çok sıradan. Saçların ve gözlerin ne renk? Ona göre bir makyaj önerisi verebilirim.

Back
X