• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbiseye ne renk, hangi model ayakkabı, çanta?

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
$DSC_0758.webp

bir yakınımın düğününde bu elbiseyi giyeceğim. ama ayakkabı, çanta konusunda kararsızım kızlar :26:

aynı renk değil de farklı renk olsun istiyorum.

:16:

Nude renk bir ayakkabı ve rujunla aynı tonda kırmızı bir canta dusunebilirdim ben olsam canm..

Canta hemen hemen her renk olabilir patlatabilirsin ama siyah beyaz gri kahverengi hariç:)

canım bnce bu yıl stiletto ayakkabılar cok moda siyahından ve kucuk bi el cantası tabi ayakkabyıla aynı renk hos olur makyajını da dogal tonlarda yaparsan :) bide elbise nerde bitiyo ? diz altımı ? ve vucudu sarıyo mu?

canım bnce bu yıl stiletto ayakkabılar cok moda siyahından ve kucuk bi el cantası tabi ayakkabyıla aynı renk hos olur makyajını da dogal tonlarda yaparsan :) bide elbise nerde bitiyo ? diz altımı ? ve vucudu sarıyo mu?

elbise diz üstünde hafif, vücudu sarıyo canım.

büyük ihtimal stiletto alıcam ama rengi konusunda kararsızım. :55:

diğer arkadaşın dediği gibi nude bi stiletto olsa nasıl olur dersin? ben de ilk etapta öyle düşünmüştüm.

Nude renk bir ayakkabı ve rujunla aynı tonda kırmızı bir canta dusunebilirdim ben olsam canm..

Canta hemen hemen her renk olabilir patlatabilirsin ama siyah beyaz gri kahverengi hariç:)

Acik siyah topuklu birsey olabilir seritleri baya ince olmali ama.

teşekkür ederim :17:

nude ayakkabı daha ağır basıyor sanki

evet nude ayakkabıda olur ben biraz koyucuyum :))) o zaman canta ve makyaja keskn bi renk vermelisin

eğer sadeliği seviyorsan evet nude...
fakat hareketlilikten yanaysan fuşya ayakkabı,turkuaz çanta ya da bordo ayakkabı zümrüt yeşili(ya da lacivert) çanta güzel olabilir.
ya da tam tersi yeşil ayakkabı ve mor çanta...
sana kalmış artık.yaz ayındayız canlı renkler çok güzel gider.

elbise simli olduğu içi,n mat olmalı bence ayakkabı ve çanta renkli olabilir hatta renkli güzel olur pudra tonlarıda yakışır

ten rengi stiletto çanta da küçük olmalı kırmızı,mint yeşili olursa mükemmel olur yok gibi bir göz makyajı kırmızı bir ruj saçlara bol bol hacim :))

Back
X