Bu elbiseyi İstiyorum :))

N

newlife

Ziyaretçi
İnce ,gri ,simli iplerden bu elbisenin aynısını istiyorum kızlarrrrr..sadece şu delikli kısımları eteklerinde olucak 10 sıra (ama dantel ipi değil)

8cff316f6aa6oy4dz4.jpg

w461.png
 

icimdeki_sen

17.10.2014 miladim kizim
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
4.970
79
35
cok güzel gercekten....
ama bu tarz bir seyler magazalarda da bulabilirsin aslinda....
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2561 gün geçti.

N

newlife

Ziyaretçi
cok güzel gercekten....
ama bu tarz bir seyler magazalarda da bulabilirsin aslinda....

Yawrum kim arıycak şimdikaydirigubbakcemile3 elimde 4 aylık bi bebiş var..hem buna benzer değil.ben bunu istiyorum..tıpkısınııı istiyorummhihoyyyt
 
N

newlife

Ziyaretçi
eeee kimse yokmu???????????????????
 

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
5.527
5
40
nerden buldun bunu belki buldugun sayfada satis yapiliyordur
 

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
5.527
5
40
hmmmm güzelmis ama gercekten bence biraz arastir googlden yine bunun gibi elbiseler cok bu aralar moda zaten nasil yapilir bilemem ben
 

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
5.527
5
40
bulursan haber ver ;-))9
 
N

newlife

Ziyaretçi
Kimse yokmu bana bu elbiseyi örücek yaaaaaa :KK43:((((((((((((((((((((((((((((
 

EKXIXNOKS

»-(¯`v´¯)-»»-(¯`v´¯)-»
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
584
0
canım bu hazır yani elde örülen değil çok zor aynısını yapmak hem bu örüldüğünde çok sarkma olur zor be güzelim bende arkadaşlara katılıyorum hazır al değmez örmeneyerimseniben
 
N

newlife

Ziyaretçi
ama ben bunu internette örgü modelleri resimlerinden buldum..çok üzüldüm şimdi yaa senağlama ben nerden bulcam bu elbiseyi:çok üzgünüm: bu sadece bi resim..ne sitesi var ne bişeyi...aklım kalıcakkkk..hatta kaldııgamyoncuiremsu
 

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.319
14
burda örgücü hanım çok aslında ama hepsi satışa odaklanmış kendi topiklerinden başkasına bakmıyormu ne? Bu arada canım el örgüsü şeyler pahalı olur baya :)
 

Chefemine

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.088
20
44
bakıyoruz aslında ama örgü makinası olan bir arkadaş örebilir çünkü triko bu elde öemeyle aynısı gibi durmaz canlarım ben bi kaç arkadaşa soriim makinaları varsa yapabilirler belkim :KK66:
 

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.669
20
model çok hoşmuş kalçayı iyi kapatıp her istenilen şeylede kombine edilebilinir bende bu tarz giyinerim ama bunu bulmak aslında zordeğil ama istedin mi bulunmaz ya bişi seninkide o hesap canım istemezsen gözüne kaçcak gibi olur istersen dünyanın birucunda gibi olur!
umarım hep beraber buluruz da kızlay dağıtmış gibi bir örnek giyiniriz olur mu canım....!
:)
 

pxixlot andaç

Hamaratım hamaratttttttt
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
0
makinede ören bırıne ördür bence, elde örme hoş olmayabilir. Ben örüyorum ama makinede örmeyi tavsiye ederim.