• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Elbiseyi ne ile giyebilirim yardim edin arkadaslar !!!

Sadece boynu kapatmak için çok şık ekler satılıyor hatta boyun kol aynı işlemeli olanlarda var butiklerde oluyor genelde bi bak bence.

Sadece boynu kapatmak için çok şık ekler satılıyor hatta boyun kol aynı işlemeli olanlarda var butiklerde oluyor genelde bi bak bence.

ya var ama arkadaslar beni vazgecirdi giymekten vazgectim basit olurmus kina gecesi icin aslinda cok giymek istedim ama belki hos olmaz diye vazgectim artik pantolon gömlek giyip gidicem.

ya var ama arkadaslar beni vazgecirdi giymekten vazgectim basit olurmus kina gecesi icin aslinda cok giymek istedim ama belki hos olmaz diye vazgectim artik pantolon gömlek giyip gidicem.

bencede iyi olmuş vaz geçmen bolero badi ceket bunların hepsi basitleştirir bunuaklımda şöyle hayal edince hiç hoş durmuyor tesettürlü bayanların bu tip şeyler pek gitmiyo kombinlemek zor oluyo

kına gecesi kadınlar arasında olur zaten üstünüze bi hırka giyip gidin orda kadınlar arasında çıkarırsınız saçlarınızıda yaptırırsınız.. ben konyalıyım ordaki düğünlerde kapalı kadınlar hep öyle yapıyo aklıma geldide yazıyım dedim.. :)

Back
X