Bu Eltilik olayna alamadm, sindiremedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuruayn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende eltımden nefret edıyorum kızlar kadının ısmını duyunca butun sınırlerım bozuluyoo vucudum buz gıbı oluyo varlıgına bıle dayanamıyorum kskanc ve sınsı hep dua edıyorum allahından bulsun duye
nısanlıyım dugunum var 6 ay sonra sımdıden basladı bana ne alınıyosa aynısını ıstıyomus kendını benımle bır tutuyoo herseyı kıskanıyo sorun cıkarıyoo nısanıma bıle gelmedı kendı gelmedı bıse degıl nısanlımın abısınıde yollamadı pıslıkkk okadar şeytankı ben urasamıyorum onunla sureklı laf sokuyo kendısının erkek cocugu yokmus bana ılk cocugunu erkek yap ta aılenın soyunu surdur dıyo dusunun okadar cahıl bı ınsan
bılıyorumkı dugun gunumude zehır etcekk ne yapcam nası sesını kescem bılmıyorum keşke dugunumede gelmesee
ayy yıne sınıruım cıktıı :kızgın:

ah ah simdiden sen bu laflari duyarsan ilerde neler olur neler...
dikkatli ol derim ben sana.. esin ne diyor bu durumlara...
ben mesela eltimden bir sey anlatsam biliyor esim benim hakli oldugumu susuyor bazende "sen vazifeni yap o yapmiyorsa alahindan bulsun" der zavallim ne yapsin abisiyle papaz olamaz ya bir kari yüzünden...

ayy canım valla okudukca yazdıklarımı sınırım dahada katlanıyoo nişanlımda yengesının ne kadar pis bıse oldunu bılıyo ama napsın bıse dıyemıyo abısı var arada sonucta allahtan benı ezdırmıyo bana bıse derse cevabını ver ben senın yanındayım dıyoda ben cevap veremıyorum sorun bende ama az kaldı bı gun azımı bı accam daha kapanmıcak ondan korkuyorum.. ben sevıyemı koruyorum onun gıbı mahalle karısı olmaya nıyetım dua edın kızlar bu kadın benım hayatımdan cıksın defolsun gıtsın

ayy canım valla okudukca yazdıklarımı sınırım dahada katlanıyoo nişanlımda yengesının ne kadar pis bıse oldunu bılıyo ama napsın bıse dıyemıyo abısı var arada sonucta allahtan benı ezdırmıyo bana bıse derse cevabını ver ben senın yanındayım dıyoda ben cevap veremıyorum sorun bende ama az kaldı bı gun azımı bı accam daha kapanmıcak ondan korkuyorum.. ben sevıyemı koruyorum onun gıbı mahalle karısı olmaya nıyetım dua edın kızlar bu kadın benım hayatımdan cıksın defolsun gıtsın[/QUOTne kadar güzel demişsin cevap veremiyorum,çünkü o seviyeye inmek istemiyorsun...
sana akraba ya da arkadaş gibi yaklaşmıyor ki öyle olabilesin....
ya da sana karşı seviyeli değil ki saygı duyup öyle kabul edesin.....
sen ve senin değerlilerinle uğraşma yarışında olan biri....kendini tehlikede hissettiriyor...
ve daha kötüsü bunu saklamak seni suçlu durumu düşürmek için süper derecede samimiyetsiz yakınlasmalar peşinde olan biri.....
artı bir de aynı şeyi aile buyuklerine de yapması ama onların tepkisizliği bunu daha da çok kullunması,ailenin ondan korktuğunu yada idare ettiğini ,ona göre hareket ettiğini görmek...
normal bir insan buna nasıl sinir olmaz......

herkesin eltisi var yada çoğumuzun....

ama hiç kimse eltisini sevmek zorunda değil...

araya bir mesafe koyarsın pek samimi olmazsın bırak nasıl davranıyorsa davransın...

sende eşine ve eşinin anne ve babasına bakıcaksın...onlarla iyi bir şekilde anlaşırsan gerisi sorun değil..

[Merhaba arkadaşlar..benim sorunum arkadaşınkinden beter..2 herşeye karışan, çok konuşan görümcem ve bir tane de herkesin yüzüne gülen sinsi bir eltim var..yeni evliyim..ben ev gezmelerini, dedikoduyu sevmem diye onun kadar sevilmiyorum..o eski gelin ve komşularının kızları..ben eşimle okulda tanışıp evlendim istenen gelin olmadım..görümcelerim çok konuşuyor ama kötü niyetli bakmıyorum beni korkutan eltim :( o kadar sinsi ki yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor anlatmanın bile canımı acıttığı şeyler yaptı ve hala numara yapıyor..ona güvenmiyorum ve aynı katta oturuyorum :( attığım adımı saniyede herkese anlatıyor..ne yapacağımı şaşırdım..var mı fikri olan?

Eltisiyle kardeş gibi olanlara şaşırıyorum diyorsunya biz eltimle abla kardeş gibiyiz...
Eşimin ailesinde en iyi ve bana en çok anlayış gösteren kişidir eltim...
Bence sana senin çocuğun nasıl olacak falan derken amaçları çocuk yapmanı sağlamak olabilir...
Çünkü benim de kaynanam bir ara eltime söyletiyordu kendi söyleyemediği için ve eltim daha sonra bana söylemişti onun yanında çocuk yap dersem ciddiye alma o söyletiyor demişti...

ltısıye kardes gıbı olanda var dsman gıbı olanda. ıkı kadesın arasını bozanda var ıkı kardesın arasını yapanda. bunların hepsı %50 -%50 . yorum yapamyorum cunku benımde eltımlee aramada problem var. ama vallahı ben goruslım , arkadas olalım dedıkce mesafeler kouldu. esımını abısınden sogutuu ıkı kaRDES SUAN GORUSMUYORLAR. ama umursamamak , banada boyle dustu demekten baska bırsey yok. 1 olay uzerıne adım atmadan , arayı bulmadan kestırıp atılması taraftarı degılım. kıskanclıgını cok fazla yansıtıyorsa tabııkı laflara maruz kalabılırsını. bu normal ama kıskanclık dersek o senın tarafında daha fazla gıbı geldı bana ..

bende konuyu açan arkadaşa katılıyorum benim de 2 eltim var birisi uzakta ii kızdır kendisi severim onu.. ama ikincisiyle aynı yerdeyiz..ben ne alırsam aynısını alır bu kıyafetle başladı şimdi herşeyle devam ediyo çok sinsi bir kızdır.. sevmezdimkendisini ama o da ii bir kızdır ben sevmediğim için aramız soğuk diyodum.. ama iş öyle değilmiş..meğer küçük eltime kızın düğün gecesi sunları söylemiş.. yok ben küçük eltiyi istemiyomuşum kayın validemleri etkiliyor öğütlüyor muşüm o kızla kaynımın arasını açmak için uğraşıyomusum çünkü küçük kaynıma kız kardeşimi almak istiyormuşum..hep küçük eltimin ayağını kaydırmaya çalışıyormuşum..kayınvalidemlerde hiç sevmiyolarmış zaten küçüğü ben hep aralarını daha çok açmaya çalışıyormusum daha bir sürü beni küçük eltiye düşman yapacak sözle söyle sen..küçük elti geçen yaz geldiğinde söyledi şok geçirdim hiç bir aslı astarı olmayan laflar..işin kötüsüde kayın validemlere küçük eltinin her birhatasını söyleyerek onu küçük düşüren kendisi ben hiç ağzımı açmam..küçük eltim olmadığında onun ayağının altını durmadan kazan ortanca küçük elti tatile geldiğinde onun yüzüne gülmeler bir arada bana tavır almalar ....ortanca herkesin yanında susar ve yüzüne güler arkasını dönünce başlar milletin kuyusunu kazmaya....
ortanca lise mezunu ben üniversite benim ehliyetım var diye oda almayı istiyo kaynım başta izin vermiyodu ama o kız herşeyi zamnla kendi işine çevirebilecek bir tip.. ben ben dolap alımıştımoda kaynımdan istiyomuş aynısı....
ben ayakkabı alırım bir hafta sonra gider hemen alır kıyafettede durum aynı...ne yaparsam hemen yapmak istiyo acayip bir kıskançlık ve taklit var onda..
artık yarış halindeyiz onla bu durumda acayip sinir bozucu bir durum..

benim eşim sözümü dinler genelde haytımı istediğim gibi yaşarım rahatımdır ama kaynım ona her konuda izin vermez....o köy kızı ben ilçede büyüdüm ama öyle konuşmaları varki bizim ki sanırsın pariste doğmuş büyümüş başkalarını küçümsemelr falan... ben fazla konuşan biri değilim ama kimseyi küçümseyerek konuşmak haddime düşmemiş... ama o benim yanımda kimseleri beğenmiyo herşeye burun kıvırıyo... aşağilik kompleksi mi var bilmiyorum.. ben her aldığımı anlatmam her gezdiğim yeri anlatmam ki kıskan masın ama o okadar kıskançki ben ne yaparsam onu yapar ne giyersem ona benzer alır giyer...bunu yapma aynı ortamda benzer şayleri giymek beni rahatsız eder dediğimde.. beni rahatsız etmiyor ben böyle diyo sırıtarak ve daha çok yapıyor...sinir olduğum şeyleri8görüşmeyi en aza indirdiğim halde böyle kızıma kayın validem baktığı için oda her hafta sonu kayın validede olduğu iiçin illa ki karşılaşıyoruz)onu çok sinir etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hemde onu kıskandırmak için yapmacık hareketleri fazla yapamıyorum sabırlı ve sinsi değilim onun kadar....off yine gıcık oldum şu kıza

Arkadaslar yazılan cogu yorumda goruyorum ki genel kanı araya mesafe koymak veya yok saymak..Açıkçası bende bunun bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum fakat bazen oyle durumlar oluyorki bu imkansız hale geliyor..Mesela o mesafeden anlamayan kadınlar var, ikili oynayıp hem eşinizle hemde ailesiyle aranıza duvar koymaya gidecek boyutta problemler yaratanlar var..Sahsen ben humanist biri olarak,aileye yeni gelen bir gelini içine sindiremeyen ve kıskanan kadınları anlayamıyorum fakat hayatın içinde buda var malesef,dolayısıyla evlenince bazılarımız hayatın bu yuzunu de goruyor..Örneğin ben eşimle 1 sene flört ettim ve 1 senedirde evliyiz suanda çocuk istiyoruz ve eltim biz sanki ondan fikir soruyomusuz gibi bana diyorki çok erken evlendiniz çocuk yapmayın,(eşim 35 ben 28 yaşındayım:) ) neyse savunmasıda su onlar esiyle 7 sene çıkmıs..Şimdi boyle bir insana tabiki hakettiği cevabı verdim ve kibarca seni ilgilendirmez dedim fakat aynı insanın eşime "ayy inşallah cocugunuz olsun çok sevinirim " demesi doğal olarak beni çıldırtıyor cunku iki yuzlu insanlardan nefret ediyorum..Suana kadarki eleştirileri kendi aklında yaptıgı kıskançlıkları anlayabildim bi miktarda olsa tolare ettim fakat allahın izniyle çocugum oldugunda onla ilgili durumlar en ufak bir musamam olamaz cunku bu hakikaten farklı bir konudur..Lafın özü su ki eşini seviyosan ailesindekileri sevsende sevmesende belli bir saygı cercevesinde olmak durumundayız fakat bazı sorunlu insanlar bunu ne yazıkki imkansız hale getiriyor..Eltisiyle arkadaş gibi olanları tebrik ederim,bende oyle olsun isterdim ama benim durumumda bu ne yazıkki imkansız...Tanrı hepimizin karşısına iyi niyetli insanlar çıkartsın!

bence hiç takıntı yapmayın onlar siz istemesenizde varlar bi kere bunu kabul etmek zorundasınız..zaten mesafeliyim diyosunuz ne derlerse desinler siz bu mesafeyi korumaya devam edin..madem istemiyosunuz yakınlaşmak mesale kayınvalidenize gideceğiniz günler beraber gitmemeye çalışın hep beraber toplanacağınız akşamlar bahane bulun biz yarın geliriz diyin...benim de bi eltim var çok iyiyizdir arkadaşız yani eltim olarak görmiyorum mesela arkadaşım olarak görüyorum belki de o yüzden iyiyiz işin içine eltilik kıskançlık filan girerse o iş yürümez tabiki..baştan konuştuk biz bunu...arkadan konuşma yok dedik...ilk başta sorunlar yaşadık eşlerimiz yüzünden kardeşler birbirine düşkün olmadıkları için ama sonradan bizim sayemizde düzeldi...akraba ilişkileri zor idare etmek kendi elinizde

cok haklısın ve inan senin adına çok sevindim ,eltinle arkadas gibi olman gercekten cok guzel..Ama soylediğim gibi her ailede bu mumkun olmuyor..Benim eltim düğünüme esimin 3 senelik eski sevgilisini çağırmış,kayınvalidemle aramı bozmak için elinden geleni yapmış,surekli lafları carpıtıp insanların aralarını bozmuş..Fakat gel gor ki normal hayatta suratına bakmayacagım bu sahıs eşimin abisinin karısı,eşim ve abisi aynı işte ortak, ve dunya tatlısı yegenini çok seviyoruz..o kucucuk cocuk bile anne baskısından dolayı surekli psikologlarda ve içine kapandı..şimdi sonuç olarak ben araya ne kadar mesafede koysam ne kadar onu umursamazda davransam o bir yolunu buluyor ve bi yerlerden çıkıyor işte kayınvalidemi arıyo beni hiç aramıyo diyo, eşime surekli bi kendini sevdirme çabasında vs..işin aslı su ki kendisi çok asabi oldugu için herkes onu alttan alıyo delidir ne yapsa yeridir gibi bir kıvama gelmiş olay..ama her insanda aynı değil, benim bu tarz insanla aynı dili konusmamın imkanı yok,sonucmu ne? KAtlanmak gerek aile bağları açısından ama asla kendimi ezdirmem,dolayısıla her ne kadar istemesemde eninde sonunda bir bomba patlıycak bir olayında daha,o zamanda durumu burda sizlerle dertleşirim ;)

bence onları sinir etmenin yöntemlerini geliştirmelisin ki senle uğraşmaktan vazgeçsinler. ben bu aralar öyle yapıyorum ehuehehe [/B][/QUOTE]

ne gibi yöntemler bunlar? merak ettim..paylaşır mısın acaba ..

selam aysunilcim,valla benim şuanki stratejim onu kesinlikle gormezden geliyorum kim ne derse desin ne arıyorum ne soruyorum ama aynı onun yaptıgı gibi bende eşimin abisiyle aramı iyi tutuyorum cunku sonucta herkesin bildigi gibi 2 gelin 2 kardesin arasını açtı yorumu çok antipatik bir durumdur..
onun dısında mecburi gorusmelerdede ne ozelimi anlatıyorum ne de gerekmedikçe konusuyorum kendisiyle..Başlarda üzülüyodum neden boyle diye fakat alıştım suanda,o ruh hastası diye benim hayatımı karartmasına izin vericek değilim..Şimdi eşimle çocuk dusunuyoruz ciddi ciddi,ama bu kararımızdan da tabiki haberi yok ilk 3-4 ay kimseyede soylemeyi düşünmüyoruz zaten..

eltiler öyledir yani normal her bayanda olan bişi bence seninki :)

benim eltimde kayınvalidemi kıskanıyor benden :):):)

hep taklit yapıyorlar beni

aman yaa sallamıyorum artık eşimde görüyo gülüyo :) bana diyoki boşver özeniliyorsun hoşuna gitmeli.. ama çoook gıcık bişi..

bence onları sinir etmenin yöntemlerini geliştirmelisin ki senle uğraşmaktan vazgeçsinler. ben bu aralar öyle yapıyorum ehuehehe

Aynen bu kadar benzer dicem de ortak elti derdi bu olsa gerek :63:

yazılarınızı okudum da gerçekten off yaa bu elti saçmalığı beni de geriyor. Biz 4 eltiyiz şaka gibi. Benle yaşıt olan eltimle Maşşallah:nazar: iyiyiz, nerde nasıl konuşacağını biliyor, bugüne kadar kalbimiz birbirimize kırılmadı umarım da kırılmaz:nazar:
Gelgör ki diğer 2 eltim sanki aynı ailede yetişmişler ne mi konuda patavatsızlık konusunda .
Evliliğimin ilk yıllarında onlar yüzünden eşimle tartışıyordum sürekli. Benim hakkımı korusun yanımda yer alsın.Nasıl cümleler, laf sokmalar öyle diye. Gerçekten eşimle aramızı soğuttu bu 2 si yaa. Hatta bebek bile düşünmedim soğudum yaa bunlar yüzünden.
Neyse arada ağlamalarım patlamalarım oluyordu.
Seviyor muyum onları hayır ama onlara da bunu belli edemeyen bir yapım var. Yani evlenmeden önce mesafeli ol dedikleri zaman valla mesafeli olmayı anlamıyordum. O kadar sıcakkanlı yapım varki istesem de yapamıyorum sonuçta kırılan ben oluyorum. Alınıyorum ama saygım gereği cevap da vermiyordum, yumuşakbaşlı, güleç yüzlü oldum ya. Amaa sonra cevap vermeye hatta "kapa çeneni" demeye bile başladım(1 kere dedim) ama pek etkili olmamış ki hala bir tanesi patavatsızlığa devam ediyor. Bu taktikler ne ben de öğreneyim valla.
Şimdi 2,5 aylık bir kızım var. Eşim muhafazakar bir yapıya sahip, modern-muhafazakar diyeyim. Benim ona göre muhafazakar bir yapım yok. Ama elhamdüllilah müslümanız.İmanın kimde olduğunu Allah bilir arkadaşlar. Gelgörki bu eltimin biri, geçen tlfda bana ne diyor
"namaz kılıyor musun, hayır dedim, bak artık yetişkin oldun(anne olduğum için dedi)eşin abdestli namazlı, sen de kıl çocuğa örnek olsun". Kandil gününde kandilimi tebrik için aradığında söylüyor düşünün. Yaa ben kimseye neden namaz kılıyorsun diye sormayacağıma göre bir başkasının da bana sanki inançsızmışım gibi tövbe haşa böyle söylemesi sizce hadsizlik değil mi? Bir şey söylemedim ama tlfdan sonra ağladım, eşimle tartıştım. O eltimin abisi eşime de tlf da kız çocuğu yetiştirmeyle ilgili dini kitaplardan alın falan diye tlfda söylüyor. Yaa biz nasıl yetiştik ,eşimle tanıştığımda ben böyleydim, Ayşe'ydim biz birbirimizi değiştirmeye çalışmıyoruz, iki elmanın yarısı değil iki ayrı bütün elmayız, yan yana daha güzeliz. Nerde ne şekilde davranılacağını bilen bir insanım, ailem bu zamana kadar bana karışmadı kötü bir insan mı oldum.
Ben insanların yaşam tarzlarına karışmadıkça onlar niye müdahale ediyorlar anlamıyorum. Sevgi keyfidir saygı mecburidir. Saygılı olsak ya.
bu eltimin üvey annesi doğum yapmıştı ona hayırlı olsuna gitmiştik(eltimle aynı yaşta hatta kendisi kadın hocalardan) bana birgün ne demişti öğretmenlik mezunu olduğumu biliyor ,buyrun:
şu karşı apartmanda oturan öğretmenlere acıyorum. Çocuklarına zaman ayıramıyorlar.Ekonomik özgürlük diyorlar, paraysa para ben de, kıyafetse kıyafet ben de(çarşafından başka bir şey giydiğini görmedim) imansa o da ben de dedi yaaa inanamıyorum valla öyle dedi ve eltim de hiçbirşey söylemedi, evlatlarını gösterip bunlar benim ahiretliğim diyor hafız olsunlar bunlar dediler. Beni resmen orda aşağılıyorlar,imanımı sorguluyorlar sanki peeeh. Ne diyeyim şimdi, çok kırıldım alındım, elitimin kocasına(o da ünv'de öğretim görevlisi) söyledim, öyle şey olur mu dedi, ama kalp kırıldı bir kere haa kadının kendisine kırıldığımdan haberi yok o ayrı.
Daha sonradan bu eltimle bir ara içimdekileri patladım ağladım, ben haketmedim bunları diye, hakkını helal et bir daha olmazlı cümleler eeee sonra yukarda okuduğunuz kandil gecesindeki tlf konuşması. Eeee ben insanlara daha nasıl müsamaha gösterecem bilmiyorum. Eşim yanımda yer alsa, bunlar olmazdı ailesine düşkün, abilerine saygısızlık olmasın diye , ben de abilerine saygılıyım, hadsizlik etmiyorum, ama herkes de haddini bilsin sınırları aşmasın değil mi?
eşimi seviyorum, o da beni seviyor, ama bu dış güçler umarım bizi yıpratmaz. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, eltim,iyiliğimi isteseydi cümleleri böyle olmazdı buna inanın.

arkadasim tek derdin bu olsun..esin ile ve ailesi ile aran iyi ise gerisini bos ver..anlattigin kadari ile eltin cahil biri..zira ''ilk cocugun erkek olmali'' gibi bir lafi kim eder.. ''oldu canim, siz nereye siparis ettiyseniz biz de oraya edelim deseydin ''keske..eltiler arasinda bir rekabet oluyor cogunlukla..aldirmayin siz..sanirim tek cocuk olmanin verdigi paylasamamanin etkisi de buyuk bu sorununda..sende bunun farkindasin zaten..onemli olan esin ve ailesi ..onlarlada iyiysen eltini onemseme bance..mesafeli olmakta fayda var..sevgiler..

canim ben bu safaya yeni uye oldum ve baya hosuma gitti. sen esin ve ailesiyle iyiysen eltini onemseme diyorsun ama benim eltilerim ikisi de akraba bu aileyle. ben hep birarada oldugumuz zaman yalniz kaliyorum. en ufak bir seyde onlara toz kondurulmuyor. kotu her zaman ben oluyorum. basimizda akli basinda bir buyuk yok. varsada hepsi tarafci. hepsi de eltilerim dahil birbirinin kopyasi. bunlarla bas etmek gercekten cok zor. ne yapacagimi sasiriyorum bazen. hedefleri benim, ve beni ezmek icin ugrasiyorlar. kendimi onlarin yaninda cok mutsuz hissediorum. bana yardim edin lutfen

canım benim eltim yok eşim tek erkek çocuk ama amcasının oğlunun sevgilisi var o benim eltim yerine geçiyomuş :1: kızla çok iyi anlaşıyoruz çokda seviyorum ama bazen anormal davranışlarını farkediyorum...mesela bigün onun görümcesiyle benim görümcen o falan bana geldiler bende kahve yaptım onun görümcesi blue sen türk ahvesini çok güzel yapıyosun buraya gelince kahve içtiğimi anlıyorum dedi...kız atladı ordan ama o makinada yapıyo ben elimde yapıyorum yaaa dedi şakayla :1:görümceside ben tadından bahsediyorum dedi..2.şaşırdığım konuda biz uzun zamandır bebek istiyoruz ve erkek bebeklerden konu açıldı bigün ben erkek bebekleri çok seviyorum oğlum olsun isterim bana aşık olsun isterim dedim,buda pat diye hayır senin kızın olcak benim oğlum olcak dedi :1: içinemi doğdu kız deyincede evet çünkü ben oğlum olsun istiyorum senin kızın olsun dedi :1: benim eşimde kız çocuk delisidir hayırlısı olsunda benim takıntım yok zaten canım dedim...yani çok iyi bir kızdır çokda severim ama o benim eltim falan değil yaa:1: en yakın arkadaşlarımdan biri...kızcağızada eltin eltin demişler sanırım kafasında kuruyo bişeyleri:1: elti nekadar iyi olsada saçma sapan bi yarış içinde olunuyor genelde (istisnalar vardır tabiki)...

eltiler öyledir yani normal her bayanda olan bişi bence seninki :)

benim eltimde kayınvalidemi kıskanıyor benden :):):)

hep taklit yapıyorlar beni

aman yaa sallamıyorum artık eşimde görüyo gülüyo :) bana diyoki boşver özeniliyorsun hoşuna gitmeli.. ama çoook gıcık bişi..

bence onları sinir etmenin yöntemlerini geliştirmelisin ki senle uğraşmaktan vazgeçsinler. ben bu aralar öyle yapıyorum ehuehehe

gercekten benim eltilerimde cok kiskanc. beni acayip taklit ediyorlar. bir yabancinin yaninda benim varligimdan rahatsiz oluyorlar. ve benden daha ii olup guya modern olmaya calisiyorlar. cocuklarimiz ayni yasta asagi yukari, yaris yapiyorlar. biri cok sinisice davraniyor. oburu ise cok cakal beni dusumenin yollarini ariyor. benimle yalandan iyi geciniyorlar benim zayif noktami bulmak icin. ben kendimi ilk basta onlara teslim ettim, iyi niyetimden dolayi onlari biraz denedim, sans verdim. belki gercekten iyi oluruz sandim. onlarla ozel seylerimi paylastim, guvenmek istedim fakat anladim ki cabalarim bosuna. artik 2 sininde gercek yuzunu gordum. onlarla ugrasip ilerki yaslarimda yipranmak istemiyorum. cocuk larima guzel ornek olam istiyrum. ama onlarla nasil bas edecegimi bilemiyorum. kayinlarim onlardan da beter. tek elti derdim olsa neyse bir de kayinlar cikti basima. plan proje ile hareket ediyorlar. cok iticiler isinamadim bir turlu. biri bana yardim etsin ne olur

cnm bişi diyeyim mi sizde onlara onlar gibi yapmacık davranın cnm cicim deyip arkanızı dönün benim eltimle ilgili açtığım konuları okuyabilirsiniz sizi çok iyi anlıyorum neden çekemezler rekabet ederler anlamış değilim adam akıllı geçinmek varken:31:kayın validemle altlı üstlü otururlar baz yemeği onlarda yemek için yukarı çıkarız tek yaptığım şey sofranın kurulmasını beklemek yemeklerden azar azar tatmak ve çıkıp gitmek elimi hiç birşeye sürmem iyi akşamlar ben çıkıyorum bile demem çünkü bunları hak ediyor ben iyi davrandıkça bana kötü davrandı arkamdan kuyumu kazdı ben kendimi yıpratıp durdum ama sonuçta nişanlımın abisinin karısı ben kendimi yırtıyorum üzüyorum diye boşanacak halleri yok eşyalarımı bile çaldı kimse bişi diyemedi yüzüne 3 harflilerle uğraşıyo bayılıp kalıyo acayip bişi anlayacağın allah bizim yuvamızdan böyle kişileri uzak tutsun inş

Back
X