Bu Eltilik olayna alamadm, sindiremedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuruayn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle bana cevap yazan yorum yapan herkese vakit ayırdıkları için çok teşekkür ederim...
dediğim gibi eltiliği sindiremedim,alışamadım.ama belki de zamanla ben de alışacağım ,daha 1 yıl oldu.
ama şuana bakınca gerçekten çok sinir oluyorum.bazı yorumlar beni eleştirmiş ve kıskançlıkla suçlamış.yok bu gercekten kıskançlık değil tam olarak.tam nlamıyla sinir olmak benimkisi.
çünkü ben kıskanmak istesemde bile onları kıskanacağım bir durum yok ama.....
ya bir gün gelirde benden üstün oldukları bir sey bir durum olursa....???
aslında beni hiç ilgilendirmez ,çünkü ben kendimi kıyaslamam onlarla ama o zaman onların benimle çok fena uğraşacaklarını çok iyi biliyorum ve bu ihtimal beni sinir ediyor.
çünkü ben şu anda yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi oldukça mesafeliyim yani asla kötü davranmıyorum ilgilenmiyorum uğraşmıyorum...
ama bu halde yediğimi içtiğimi giydiğimi çıkardığımı konuşmamaı hareketlerimi kendi ailemi sürekli bunları araştıran aşırı şekilde taklit eden insanlar var buna çok aşırı sinir oluyorum...en yeni haber eltim 10 gün önce falan saçlarına röfle yaptırdı baya uzundu saçları 'ayy çok heves ediyordum sarı uzun saçlara sonunda yaptırdım 'diyordu benimkilerde uzundu.ben de bu on gün içinde saçımı neredeyse serap ezgü kadar kısa kestirdim.dün duydum ki aynı şeyi sevgili eltimde yapmış.eltilerimin ikisi de ilkolkul mezunu 5 yıllık.olabilir kimseyi ilgilendirmez.ama biri yıllık biri 4 yıllık evli ve niyeyse şimdi açıköğretim okumaya karar vermişler.ve bunu benimle yarışmak için yaptıklarını okadar belli ediyorlar ki...yani şimdi sinir olduğum için ben mi haksızım???
ki bu insaların eline fırsat geçince ne yaparlar bilemiyorum,korkuyorum buna da sinir oluyorum...
ayrıca bana karşı davranışları yanımızdaki kişilere göre sürekli değişiyor buna da çok sinir oluyorum...iyiysen iyi ol kötüysen kötü..
ileride çocuk sahibi olursam iyi kuzen ilişkileri olsun isterim ve ben onların çocuklarını gerçekten severim ama onlar düşmen gibi yetiştirecek bunu görebiliyorum sinir oluyorum...
ayrıca şu anda eşimin ailesine karşı da acaip iki yüzlü davranmaları ve hiç bir seyden korkmamaları beni korkutuyor...sinir ediyor...
bilemiyorum işte sinir oluyorum,sindiremiyorum.
tamam benim tek çocuk olmam o kültürle yetişmem beni zorluyor ama karşımda görümcem gibi abla niyetiyle yaklaşan yada sadece soğuk da olsa bir karakteri ola insanlar olsaydı bence daha iyi olurdu .sevmek samimi olmak zorunda değiliz saygılıyız herkes kendi işinde gücünde derdim...
ama şimdi böyle çok takıyorum kafama onları....

haklı olduğunuz konuların yanında ,haksız olduğunuz konularda var.
Kayınvalidenizin yüzüne gülüp arkasından konuşmaları hakikaten çok ayıp ama siz tavrınızı koyarsanız bir müddet sonra konuşmayı keseceklerdir.
diğer konulara gelince neden bir insanın okumak istemesi sizi bu kadar rahatsız etti.siz farkında olmadan kendinizi onlardan üstün görüyorsunuz.sizinle eşit olmalarına tahammül edemiyorsunuz.
suçu birazda kendinizde arayın derim.

Kayınvalidenizin yüzüne gülüp arkasından konuşmaları hakikaten çok ayıp ama siz tavrınızı koyarsanız bir müddet sonra konuşmayı keseceklerdir.
diğer konulara gelince neden bir insanın okumak istemesi sizi bu kadar rahatsız etti.siz farkında olmadan kendinizi onlardan üstün görüyorsunuz.sizinle eşit olmalarına tahammül edemiyorsunuz.
suçu birazda kendinizde arayın derim.[/QUO

bir insanın okumak istemesi beni rahatsız etmez aksine mutlu eder ama lütfen cevap yazmak için yazmayalım.insanların bir seyleri örnek alıp imrenerek yapması başkadır sadece yarışmak taklit etmek kıskandığı için yapması başkadır ve bence bu çok kolay ayırt edilir.
farkında olmadan değil farkında olarak kendimi üstün görüyorum.kimse kimseyle eşit olamaz.ama onlara ben sizden üstünüm gibilerinden asla bir hareket söz ya da davranışta bulunmadım.bu halde onlardan sadece kıskançlık adına iletişim görünce kendimi çektim.özellikle iletişim kurmak için samimi olmak için hiçbir çabam yok çocuklarını çok severim,onların beni kıskanmasını sağlayacak söz ve hareketlerden kaçınırım.
ama onlar sürekli taklit olayına girerlerse de ister istemez soğurum...........

Siz mesafeli olduğunuzu söylüyorsunuz ama aslında mesafeyi koruyamıyorsunuz.
Eğer ki rahatsız olduğunuzu belli edebilseydiniz zaten bir daha size aynı şekilde davranamazlardı.

Farzedin ki kayınvalidenizin evinde size kayınvalidenizi mi çekiştirdi.
İsmi herneyse filanca bak ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum bir daha benim yanımda bu tarz muhabbet yapıp sonradan lafı çevirirsen söylediklerini kayınvalidemin yüzüne de söylemek zorunda kalırsın bilesin demeniz yeterli mesajı verecektir zaten.
En azından bundan sonra kayınvalidenizin yüzüne söyleyemiyeceği hiçbir şeyi size söyleyemezlerdi.

Taklit edilmek konusuna gelince bırakın taklit etsinler ne olacak sanki güzel olan şeyler taklit edilir. Bundan rahatsız olmanıza gerek yok. Gülüp geçilecek bir durum açıkçası.

Şu da var ki yazdıklarınız için bir tek noktaya takıldım.
Talihsiz bir yazı olmuş açıkçası. :roflol:
Eltileri aileden saymayışınız.. :1ninca:
Onlar kim ki benim neyim derseniz.
Siz de bir oturup düşünün bakalım siz kimsiniz o ailede.

'ısmi herneyse filanca bak ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum bir daha benim yanımda bu tarz muhabbet yapıp sonradan lafı çevirirsen söylediklerini kayınvalidemin yüzüne de söylemek zorunda kalırsın bilesin demeniz yeterli mesajı verecektir zaten.'
öyle çok net
bir sey söylesem küsüyorlar,daha değişik tripler yapıyorlar,beni suçlayıcı tavırlar takınıyorlar.
ben de ima ediyorum hayret madem bu kadr sevmiyorsunuz iyi rol yapıyorsunuz diyorum daha ne diyeyim.bana anlatmanıza gerek yok ben zamanla tanırım vs. şeyler diyorum.
eltileri aileden saymamak değil benim dediğim.bu aile için diyorum.onlar da ben de akraba gibi değiliz bence.bu tek taraflı değil.sizin hatırlatmanıza gerek yok.ben de bundan dert yanıyorum ya görümce mesela sonuçta o ailede ve kardeşinin huzuru için herkese iyi olmaya çalışıyor.ama eltiler öyle değil.onlar beni aileden görmüyor o sıcaklığı vermedi i ben de ona göre düşünüp davranıyorum...

bir insanın okumak istemesi beni rahatsız etmez aksine mutlu eder ama lütfen cevap yazmak için yazmayalım.insanların bir seyleri örnek alıp imrenerek yapması başkadır sadece yarışmak taklit etmek kıskandığı için yapması başkadır ve bence bu çok kolay ayırt edilir.
farkında olmadan değil farkında olarak kendimi üstün görüyorum.kimse kimseyle eşit olamaz.ama onlara ben sizden üstünüm gibilerinden asla bir hareket söz ya da davranışta bulunmadım.bu halde onlardan sadece kıskançlık adına iletişim görünce kendimi çektim.özellikle iletişim kurmak için samimi olmak için hiçbir çabam yok çocuklarını çok severim,onların beni kıskanmasını sağlayacak söz ve hareketlerden kaçınırım.

benim eltim de ilkokul mezunuydu ben evlendikten sonra açıköğretime başladı ve ortaokulu bitirdi
beni çok sever ve çok kıskandığını söyler ve bu konuda kendine engel olamadığını ve kendini değiştiremediğini söyler
hiçbir zaman beni bu rahatsız etmedi aksine zayıf yönünü bilmesi hoşuma gidiyor
ve onun için çok üzülüyorum
sizin yaptığınızı yapmalarını kıskanma olarak algılamayın onların görüş açılarını zenginleştirmek olarak düşünün bence.sizi kıskansalar bile en azından rahat olursunuz.

Bugüne kadar hiçbir konuya sırf cevap yazmış olmak için yazmadım,Konunuzu başından sonuna kadar okuyup öyle yorumda bulundum.
Hatta eğitim konusuna gelinceye kadar cevap yazmayı bile düşünmemiştim.Ama yazmış olduğunuz şey beni biraz şaşırttı.Profilinizde yazan eğitimci kimliğinize hiç uymayan bir tavır.İlkokul mezunu diye insanları küçümsemeniz.
Herneyse zaten aynı frekansta olmadığımız, cevap olarak yazmış olduğunuz son pragrafta belli.Bana göre bütün insanlar eşit. size göre değil.aramızda ki düşünce farkı bundan kaynaklanıyor.

ayyy sizin gibisini ilk kez görüyorum cidden.
sizin olayınız sadece heryerde "ben" olmak.
ayrıyetten siz onlardan snra gelmişsiniz.
daha evleneli 1 yıl oldu diyorsunuz.
onlar annecim dediğinde onları yalakalıkla suçluyorsunuz.
bazı insan tatlı dillidir ve söyleyebilir
siz bunu söyleyemiyorsanız bu saygınız falan değildir yani.
saygımdan yapıyorum demişsinizde.
mesela bende tatlı dilli değilimdir.

onları k.validenizde görmek bile istemiyormuşsunuz.
tamam tek çocuk olarak paylaşımcı biri olmayarak büyümüş olabilirsiniz ama artık büyüdünüz.
ayrıyetten sanki görende kocasını paylaşamıyor falan zannetcek
komik yani:)

Bugüne kadar hiçbir konuya sırf cevap yazmış olmak için yazmadım,Konunuzu başından sonuna kadar okuyup öyle yorumda bulundum.
Hatta eğitim konusuna gelinceye kadar cevap yazmayı bile düşünmemiştim.Ama yazmış olduğunuz şey beni biraz şaşırttı.Profilinizde yazan eğitimci kimliğinize hiç uymayan bir tavır.İlkokul mezunu diye insanları küçümsemeniz.
Herneyse zaten aynı frekansta olmadığımız, cevap olarak yazmış olduğunuz son pragrafta belli.Bana göre bütün insanlar eşit. size göre değil.aramızda ki düşünce farkı bundan kaynaklanıyor.

ya lütfen biraz beni anlamaya çalışın.ben hayatım boyunca hiçkimseyi taklit etmek için bir seylere girişmedim.yaptığım şeyleri sadece ben istiyorum diye yaptım.o yüzden kızıyorum yapılanlara ,anlamıyorum.istedikleri kadar taklit etsinler boşver sözleri beni etkilemiyor.çünkü ben kendim olmaya çalışırken.etrafımda kopyalarım olsun istemiyorum.eltilerimi sadece okul konusunda yargılamıyorum.bunun çok önceside var.keşke iyi niyetli olup bana da bir seyler sorsalar yada yardım etselerdi de ben de yardım etseydim.ama siz bu olayın bana nasış ne şekilde duyurulduğunu bilseydiniz sanırım hak verirdiniz.
eşitlik meselesine gelince şayet benim doktor bir eltim olsaydı çok kötü biri bile olsa onun doktor olma sıfatını takdir ederdim,saygı duyardım.o konularda haddimi bilirdim.
iyi ile kötü bilenle bilmeyen saygılı olanla olmayan vs.bence eşit olmamalı....

ayyy sizin gibisini ilk kez görüyorum cidden.
sizin olayınız sadece heryerde "ben" olmak.
ayrıyetten siz onlardan snra gelmişsiniz.
daha evleneli 1 yıl oldu diyorsunuz.
onlar annecim dediğinde onları yalakalıkla suçluyorsunuz.
bazı insan tatlı dillidir ve söyleyebilir
siz bunu söyleyemiyorsanız bu saygınız falan değildir yani.
saygımdan yapıyorum demişsinizde.
mesela bende tatlı dilli değilimdir.

onları k.validenizde görmek bile istemiyormuşsunuz.
tamam tek çocuk olarak paylaşımcı biri olmayarak büyümüş olabilirsiniz ama artık büyüdünüz.
ayrıyetten sanki görende kocasını paylaşamıyor falan zannetcek
komik yani:)

bence siz daha komiksiniz çünkü annecim demesine neden kızdığımı atlamışsınız....

yaa her neden dediyse dedi siz kayınvalidenizi bile paylaşamıyorsunuz
evet bu bana komik geliyor.

ayrıca siz fena elti görmemişsiniz cidden
örneğin bnm eltim nişanıma bile gelmedi
gıkımı bile çıkarmadım
siz olsaydınız heralde aman bni kıskanıyorda ondan gelmedide bilmem nedee
sevmiyorum böyle şeyleri benn
nişanıma gelmedi ee bende onun çocuğunun sünneti olur ona gitmem.
çokta umursamıyorum, herşey karşılıkdır.
nişanlımada sadece neden gelmemiş dedim ve bnm için geçerli bi sebebi yoktu o yuzden gözümden düştü.

bu yazdıklarım bnm fikrim.
sizin anlattığınız kadar anladım ve yazdım.

merhaba arkadaşlar
fırsat ve internet buldukça giriyorum bu siteye ve özellikle bu bölüme.başkalarının sıkıntıları bazen benimkilere benziyor yalnız değilmişim diyorum ve yorumları okudukça ben de etkileniyorum.
şimdi bu konuma belki çok kişi kızacak yada olumsuz yorum yapacak ama olsun hepsi benim için önemli.
arkadaşlar ben eşimle ve ailesiyle oldukça iyi anlaşıyorum ,mutluyum .tabiki ben de benim ailemde onlarda 4 4lük değil bunu biliyorum ve küçük sorunları önemsemiyorum onlarda öyle.birbirimize eşler ve aileler olarak saygılı ve hoşgörülüyüz.
hayat içinde bir sürü olumsuzluklar da yaşıyorum doğal olarak ve hepsini bir yere koyabiliyorum ,mücadele etmeye çalışıyorum.
ama
konu eltilerim olunca resmen kaskatı kesiliyorum.onlar benim neyimmm???
akraba desem değil arkadaş desem değil çünkü her hareketleri kıskançlık fesatlık cahillik yarışma ve taklit etme üzerine elbette mesafeli duruyorum ama yokmuş gibi yapamıyorum çünkü varlar.bu mesafeli duruşumu bile sorun ediyorlar dedikodusunu yapıyorlar.yüzüme gelince de yalaklığın bini bir para.bunu gördükçe daha da soğuyorum.onlardan da beni sevmelerini beklemiyorum ama bi duruşları olsun onlarda mesafeli olsun istiyorum elaleme gösteriş diye vıcık vıcık olmalarından çok rahatsız oluyorum.ayrıca ben tek çocuğum ve annem de tek gelindi.belki bunun verdiği de bir paylaşamama var .eşimin ailesinde de onları görmek istemiyorum ,kabullenemiyorum...biliyorum buna çok kızacaksınız ama öyle işte.hem ahlaklarını sevmiyorum kendime karşı hem de eşimin ailesini de kıskanıyorum sanki.çünkü aynı şeyi onlara da yapıyorlar her yerde dedikodu işi düşünce annecim annecim...
midem bulanıyor.ben kayınvalidemi çok sayarım ve severim ama daha annecim demedim demem de.sevgimi saygılı hareketlerimle göstermeye çalışırım.
eltisi ile arkadaş olanlara da hayran oluyorum ama inanamıyorum çünkü benim onlarla arkadaş olmam imkansız.böyle bir seyi istemiyorumda zaten.
hadi bana karşı çevirdikleri işleri kabul edeyim ama yarın çocuğum olduğunda her seyi ile onu da kıyaslayacaklar beni kendi küçük çocuklarından da soğutacaklar ,kaygılıyım doğrusu.
çünkü 2 sinin de bir tane oğlu var bana senin de ilk çocuğun oğlan olmalı diyebiliyorlar düşünün artık...
of ya hayat çok güzel ama bir de şu eltiler olmasa
çok uzun yazdım kızmayın,ikiyüzlülük yapamayan birine nasıl yol gösterirsiniz?
teşekkür ederim

Keşke birde eltilerini dinleyebilsek onlardan seni dinleyebilsek belki onlarda senden şikayetçiler..?? eltilerinle samimi olmak zorunda değilsin sadece eşinin yengeleri oldukları için saygı duymak zorundasın ve demişssinki kayınvalideme bile gelmelerini istemiyorum. böyle bir lüksün yok arkadaşım sen nasıl rahatça kayınvalidene girip çıkabiliyorsan aynı eşitlikte onlarında girip çıkmaya hakkı var ve ayrıca demişsinki annecim diyorlar diyebilirler bu sizi neden bukadar kastıki herkesin aklı fikri beyni düşüncesi var belki onlarda annecim demek istiyorlar siz nasıl demek istemiyorsanız onlarda demek istiyorlar.. Neden insanları olduğu gibi kabullenmiyorsunuzda olmasını istediğiniz gibi görmek istiyorsunuz?? Bence siz biraz BEN merkezlisin.. Ama unutmayın bu evlilik baba kapısındaki gibi kolay olmuyo bazı şeyler.. Nedemişler "ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen"

onlar sana hep bir tiyatroda rol yapıyorlarmış gibi geliyor
sen bu oyunda bir izleyicisin, 'rolünü kötü oynuyorsun' diyemediği için sinirlenen bir izleyici.
hayat bir tiyatro ve bu tiyatro da onaylanmayan o kadar oyuncu var ki...
gerçek ve samimi insanlar çok az.
yani en az oynayan insan az...
sen onları dert etmeden hayatını yaşa.onların oyunculuktaki kabiliyetleri böyleymiş diyerek...sen yine sen olarak yola devam.
çünkü senin hayatında onların önemli bir rolleri yok.yerimseniben

ben nurayn arkadasi anliyorum.....insan vardir hic bir kötü niyet olmadan baskalarini kiskandirmak amacinda olmadan.ilerlemek ister kendini gelistirmek ister.......

insan vardir yillardir yapmadigi birseyi nasil oluyorsa birden ani kalkis yapar sirf karsisindaki kendisine ters gelen birine karsi birden profesör olur ortaya cikar..herkesi kendileri gibi zannindan gelir bu anormal davranislar.. insan kendisi icin ilerlesin isterse dünyanin en zengin en basarili insani olsun..ama bunu kendisi icin yapsin baskalarini kiskandirmak veya gösteris olsun diye yapmasin....bu cok cirkin bi davranis...

yanlis anlasilmasin ama arkadasin dedigi gibi var böyle fesat ve kiskanc insanlar var..

Son düzenleme:
ben nurayn arkadasi anliyorum.....insan vardir hic bir kötü niyet olmadan baskalarini kiskandirmak amacinda olmadan.ilerlemek ister kendini gelistirmek ister.......

insan vardir yillardir yapmadigi birseyi nasil oluyorsa birden ani kalkis yapar sirf karsisindaki kendisine ters gelen birine karsi birden profesör olur ortaya cikar..herkesi kendileri gibi zannindan gelir bu anormal davranislar.. insan kendisi icin ilerlesin isterse dünyanin en zengin en basarili insani olsun..ama bunu kendisi icin yapsin baskalarini kiskandirmak veya gösteris olsun diye yapmasin....bu cok cirkin bi davranis...

yanlis anlasilmasin ama arkadasin dedigi gibi var böyle fesat ve kiskanc insanlar var..

beni anladığınız için çok teşekkür ederim benimle aynı düşündüğünüz ya da bana hak verdiğiniz için değil sadece anladığınız için çok teşekkürler...

onlar sana hep bir tiyatroda rol yapıyorlarmış gibi geliyor
sen bu oyunda bir izleyicisin, 'rolünü kötü oynuyorsun' diyemediği için sinirlenen bir izleyici.
hayat bir tiyatro ve bu tiyatro da onaylanmayan o kadar oyuncu var ki...
gerçek ve samimi insanlar çok az.
yani en az oynayan insan az...
sen onları dert etmeden hayatını yaşa.onların oyunculuktaki kabiliyetleri böyleymiş diyerek...sen yine sen olarak yola devam.
çünkü senin hayatında onların önemli bir rolleri yok.yerimseniben

beni anladığınız için çok teşekkür ederim benimle aynı düşündüğünüz ya da bana hak verdiğiniz için değil sadece anladığınız için çok teşekkürler...

bende eltımden nefret edıyorum kızlar kadının ısmını duyunca butun sınırlerım bozuluyoo vucudum buz gıbı oluyo varlıgına bıle dayanamıyorum kskanc ve sınsı hep dua edıyorum allahından bulsun duye
nısanlıyım dugunum var 6 ay sonra sımdıden basladı bana ne alınıyosa aynısını ıstıyomus kendını benımle bır tutuyoo herseyı kıskanıyo sorun cıkarıyoo nısanıma bıle gelmedı kendı gelmedı bıse degıl nısanlımın abısınıde yollamadı pıslıkkk okadar şeytankı ben urasamıyorum onunla sureklı laf sokuyo kendısının erkek cocugu yokmus bana ılk cocugunu erkek yap ta aılenın soyunu surdur dıyo dusunun okadar cahıl bı ınsan
bılıyorumkı dugun gunumude zehır etcekk ne yapcam nası sesını kescem bılmıyorum keşke dugunumede gelmesee
ayy yıne sınıruım cıktıı :kızgın:

bende eltımden nefret edıyorum kızlar kadının ısmını duyunca butun sınırlerım bozuluyoo vucudum buz gıbı oluyo varlıgına bıle dayanamıyorum kskanc ve sınsı hep dua edıyorum allahından bulsun duye
nısanlıyım dugunum var 6 ay sonra sımdıden basladı bana ne alınıyosa aynısını ıstıyomus kendını benımle bır tutuyoo herseyı kıskanıyo sorun cıkarıyoo nısanıma bıle gelmedı kendı gelmedı bıse degıl nısanlımın abısınıde yollamadı pıslıkkk okadar şeytankı ben urasamıyorum onunla sureklı laf sokuyo kendısının erkek cocugu yokmus bana ılk cocugunu erkek yap ta aılenın soyunu surdur dıyo dusunun okadar cahıl bı ınsan
bılıyorumkı dugun gunumude zehır etcekk ne yapcam nası sesını kescem bılmıyorum keşke dugunumede gelmesee
ayy yıne sınıruım cıktıı :kızgın:

böyle olaylari okuyunca kendimi cok sansli hissediyorum.....benim elti 2000 kilometre uzakta...kaydirigubbakcemile3

canım benım eltımde suan eşinın işi dolasıyla Ardahanda ama taaa oaralardan buralara yetıyo sagolsun ınsan kotu olmaya gorsun mesafeler onemlı olmuyo onlar ıcın

merhaba arkadaşlar
fırsat ve internet buldukça giriyorum bu siteye ve özellikle bu bölüme.başkalarının sıkıntıları bazen benimkilere benziyor yalnız değilmişim diyorum ve yorumları okudukça ben de etkileniyorum.
şimdi bu konuma belki çok kişi kızacak yada olumsuz yorum yapacak ama olsun hepsi benim için önemli.
arkadaşlar ben eşimle ve ailesiyle oldukça iyi anlaşıyorum ,mutluyum .tabiki ben de benim ailemde onlarda 4 4lük değil bunu biliyorum ve küçük sorunları önemsemiyorum onlarda öyle.birbirimize eşler ve aileler olarak saygılı ve hoşgörülüyüz.
hayat içinde bir sürü olumsuzluklar da yaşıyorum doğal olarak ve hepsini bir yere koyabiliyorum ,mücadele etmeye çalışıyorum.
ama
konu eltilerim olunca resmen kaskatı kesiliyorum.onlar benim neyimmm???
akraba desem değil arkadaş desem değil çünkü her hareketleri kıskançlık fesatlık cahillik yarışma ve taklit etme üzerine elbette mesafeli duruyorum ama yokmuş gibi yapamıyorum çünkü varlar.bu mesafeli duruşumu bile sorun ediyorlar dedikodusunu yapıyorlar.yüzüme gelince de yalaklığın bini bir para.bunu gördükçe daha da soğuyorum.onlardan da beni sevmelerini beklemiyorum ama bi duruşları olsun onlarda mesafeli olsun istiyorum elaleme gösteriş diye vıcık vıcık olmalarından çok rahatsız oluyorum.ayrıca ben tek çocuğum ve annem de tek gelindi.belki bunun verdiği de bir paylaşamama var .eşimin ailesinde de onları görmek istemiyorum ,kabullenemiyorum...
biliyorum buna çok kızacaksınız ama öyle işte.hem ahlaklarını sevmiyorum kendime karşı hem de eşimin ailesini de kıskanıyorum sanki.çünkü aynı şeyi onlara da yapıyorlar her yerde dedikodu işi düşünce annecim annecim...
midem bulanıyor.ben kayınvalidemi çok sayarım ve severim ama daha annecim demedim demem de.sevgimi saygılı hareketlerimle göstermeye çalışırım.
eltisi ile arkadaş olanlara da hayran oluyorum ama inanamıyorum çünkü benim onlarla arkadaş olmam imkansız.böyle bir seyi istemiyorumda zaten.
hadi bana karşı çevirdikleri işleri kabul edeyim ama yarın çocuğum olduğunda her seyi ile onu da kıyaslayacaklar beni kendi küçük çocuklarından da soğutacaklar ,kaygılıyım doğrusu.
çünkü 2 sinin de bir tane oğlu var bana senin de ilk çocuğun oğlan olmalı diyebiliyorlar düşünün artık...
of ya hayat çok güzel ama bir de şu eltiler olmasa
çok uzun yazdım kızmayın,ikiyüzlülük yapamayan birine nasıl yol gösterirsiniz?
teşekkür ederim

ah canim ah seni okadar iyi anlyiorum ki ... benimde iki eltim var allahim olmaz olsaydilar birbirlerini aslinda öyle kiskaniyorlar ki hal ve hareketlerinden belli oluyor ama baskalarinin yaninda canim cicim birtanem ... bunlari duyunca gülesim geliyor sinirden:)
ben almanyada yasadigim ve onlardan uzak oldugum halde buraya kadar geliyor magrifetleri.. annecim babacim halbuki arkadan neler anlatiyorlar akliniz durur.. ama onlardan iyiside yokdur.. hayat böyle ne yapacakisn bu dünyada sen tek yasanmiyorsun bunlari inan bana cogu insanlr yasiyor bunlari....

Back
X