Bu erkeğe ne yapmalı?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar üniversiteden bir çocuk bi kaç ay önce ekledi. Kendisi bir büyükşehirde ben de oraya gittiğimde hikayeden bana yazdı, iltifatlar sizi şöyle beğeniyordum ünideyken diye, görüşelim bi çay içelim dedi. Benimde zamanım yoktu içemedik. Neyse bir daha geldiğinde görüşelim dedi. Sonra ayda bir filan ara ara hikayeme bişeyler yazıyor ve sürekli işte buraya gelmiyor musun diyor kısa kısa. Dün de yine öyle hikayeme yorum yaptı. Buraya gelmiyo musun dedi. Ben de işler yoğun dedim. Sonra numaramı istedi. uzak olmasa ben sana gelirdim çat kapı diyor. Beni ağırlaymıydın ki dedi. Ben de kalınacak gezilecek yer çok bakma küçük bir il olduğuna ağırlardım dedim. Sonra yine buraya geldiğinde görüşelim bay bay moduna girdi. Muhtemelen takılmalık biri gibi gördü. Şimdi ben bu kişiyi ne yapayım siz olsanız ne yapardınız? Tekrar yazarsa vs yada direk çıkarırsam garip mi olur bilemedim

Agirlardim demişsiniz .

Dün bı kizcagiz cinsel ilişki yaşıyor diye tü kaka kardeşimle gorusmesin diyordunuz da...

Ara ara yokluyor işte. Engelleyin kendine başka av bulsun.

Agirlardim demişsiniz .

Dün bı kizcagiz cinsel ilişki yaşıyor diye tü kaka kardeşimle gorusmesin diyordunuz da...

misafir olarak gelsem ağırlarmısınız dedi ben de evet kalacak gezecek yer çok dedim yok ağırlamam mı deseydim anlamadım:)
Yani ağırlarım lafından da direk cinselliği çağrıştırmanız da nasıl bir yaklaşım türü.

Ben de bu düşüncedeyim bu 3. oldu artık tutmam aptallığa girer
Silemezseniz de asla mesajlarını acmayın tınlamayın vardı benim basımda böyle biri sürekli gelmiyor musun gelmiyor musun hatta uzak olmasaydı ben gelirdim falan dedi. Bende ne o bana yakın mı? Isınlamayı ben mi buldum okus pokus yapıp yanına geleceğimi mi düsündün hey allahım dedim sildim.

yok yok bi güzel silerim ki çok silmişliğim var direk bozsam mı dedim bu sefer de yanlış anladın moduna girecekti açıkçası bilemedim biraz.

yok yok bi güzel silerim ki çok silmişliğim var direk bozsam mı dedim bu sefer de yanlış anladın moduna girecekti açıkçası bilemedim biraz.
Benim basımdaki sık sık söylüyordu birde o an gergindim o da o anıma denk geldi. Söyledim pişman değilim. Siz de bozun bence bir daha öyle derse ne demek buralara gelmiyorsun demeler falan. Ayaga çağırmalar falan.

bidahaki olmayacak asla konuşmuycam bi daha.
yok ben ağırlarım desem gelme niyeti vardı sezdim o niyeti. Konuşurken tam anlamadım şu an anlıyorum. Ağırlarmısın diyip gülücük attı çünkü baktı ben o havalarda değiliö vazgeçti. İzin almış takılacak yer arıyor

Sizinle vakit geçirmek isteyen ve sizinle beraber olmak isteyen biri çıkar gelir elinden geleni yapar. Sizin sohbete bakılırsa çocuk aşırı itici.

Sizinle vakit geçirmek isteyen ve sizinle beraber olmak isteyen biri çıkar gelir elinden geleni yapar. Sizin sohbete bakılırsa çocuk aşırı itici.
Niyet farklı aynen sohbette aşırı itici tek bir dk düşünmeye gerek bile yok direk engellenecek bir tip

Erkeklerin bir cogunun anladigi türden. Yani o muhtemelen öyle demek istedi ve öyle anladi

Erkeklerin bir cogunun anladigi türden. Yani o muhtemelen öyle demek istedi ve öyle anladi

tekrar asla konuşmayacağım için istediği gibi anlamakta serbest
Ben belli ettim ve anladı zaten devamında direk işte sen geldiğinde görüşelim moduna girdi yoksa çıkıp gelecekti

Agirlardim demişsiniz .

Aynen. Bende sizin gibi algılıyorum. Türk Dil kurumuna göre ağırlamak anlamı "Konuğa saygı göstererek onun her türlü rahatını, gereksinimini sağlamak, ikram etmek, izaz etmek"
Ağırlar mısın denildiğinde o şehre gelip, ayrılana kadar her türlü ihtiyacında ilgilenmek anlamına geliyor. Diğer türlü sadece belli bir vakit geçirmek niyetinde olsa "Beni gezdirir misin" der.

Çok saçma neden ağırlarım dediniz nezaketen mi ? Resmen yeşil ışık yakmışsınız istemiyor olsanız zaten görüşmeyi de reddedeniz neyi neden sorduğunuzu anlayamadım cidden

32 yaşında olup erkekleri hiç tanımamanız tabii ki cinsellikten bahsediyor

Çok saçma neden ağırlarım dediniz nezaketen mi ? Resmen yeşil ışık yakmışsınız istemiyor olsanız zaten görüşmeyi de reddedeniz neyi neden sorduğunuzu anlayamadım cidden
Nezaketen dedim yani ağırlarım kalınacak ve gezilecek güzel yerler çok küçük olduğuna bakma dedim devamında da. Zaten anladı ve gelme fikrinden vazgeçti ben öyle diyince. Yoksa gelecekti bariz izne ayrılmış yer arıyor işte.

+1
Takılmak= sevgili olmayalım ama sevişelim demektir. Beni ağırla demek de şu durumda aynı kapıya çıkıyor. Kaçak güreşen, arada bir kapını tıklatan erkek ne istiyor olabilir ki? Sevgili olmak istemiyor, geriye ne kalıyor peki?
Konu sahibi nerede yaşıyor acaba? Ay pek bir masum ve mahalle baskısı mağduru kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…