aklıma geçen seneden bir anım geldi
farklı şehirden biri vardı, konuşurken nasıl kibar, nasıl saygılı, allahım diyorum ne centilmen, düşünceli bir çocuk. işi gücü, hobileri falan güzel boş biri değil yani. sözleştik, buluştuk. dakika bir gol bir bu geç kaldı. nerdesin dedim, yemek yiyorum yarım saate gelicem dedi. geldi, etrafımız kafe bar cenneti olmasına rağmen iki bira alıp çimlere oturalım mı deniz kenarında, dedi. olur dedim öyle yaptık. tekelden iki bira alıp çimlerde içip sohbet etmiştik. meğer niyeti ertesi gün eve atmakmış
olmama ihtimaline karşın yatırım yapmak istememiş beyefendi, en azından ben böyle algıladım
ben hayır dedim, tamam dedi ikimiz ters istikamete gidiyorduk o metroya ben otobüse binecektim. hiç öyle seni otobüs durağına bırakayım, durağa kadar beraber yürüyelim falan yok. orada ayrıldık bi daha da ne mesaj ne bişey...
ertesi gün hikayesinde ne göreyim... kızın biriyle buluşmuş senaryo aynı. onunla da iki bira + çimlere oturma seansı... ek olarak bisiklet kiralayıp gezmişler onları da videoya çekip paylaşmış. tüh dedim bayağı masrafsız olmuş bizim buluşma...
öte yandan daha önceki zamanlarda buluştuğum biri elinde çiçekle gelmişti ilk buluşmaya. kaldırımda yürürken bile nerede duracağına, otururken benden sonra oturmaya falan dikkat etmişti. o defalarca teklif etti ama ben kabul etmedim ve onunla bir ilişkim olmadı. gerçekten dediği gibi erkeklerin verdiği değer hareketlerine yansıyor.
Pamukannesi83