Bu erkeğe ne yapmalı?

Bi yemek ısmarlasaymış bari.
aklıma geçen seneden bir anım geldi farklı şehirden biri vardı, konuşurken nasıl kibar, nasıl saygılı, allahım diyorum ne centilmen, düşünceli bir çocuk. işi gücü, hobileri falan güzel boş biri değil yani. sözleştik, buluştuk. dakika bir gol bir bu geç kaldı. nerdesin dedim, yemek yiyorum yarım saate gelicem dedi. geldi, etrafımız kafe bar cenneti olmasına rağmen iki bira alıp çimlere oturalım mı deniz kenarında, dedi. olur dedim öyle yaptık. tekelden iki bira alıp çimlerde içip sohbet etmiştik. meğer niyeti ertesi gün eve atmakmış olmama ihtimaline karşın yatırım yapmak istememiş beyefendi, en azından ben böyle algıladım ben hayır dedim, tamam dedi ikimiz ters istikamete gidiyorduk o metroya ben otobüse binecektim. hiç öyle seni otobüs durağına bırakayım, durağa kadar beraber yürüyelim falan yok. orada ayrıldık bi daha da ne mesaj ne bişey... ertesi gün hikayesinde ne göreyim... kızın biriyle buluşmuş senaryo aynı. onunla da iki bira + çimlere oturma seansı... ek olarak bisiklet kiralayıp gezmişler onları da videoya çekip paylaşmış. tüh dedim bayağı masrafsız olmuş bizim buluşma...

öte yandan daha önceki zamanlarda buluştuğum biri elinde çiçekle gelmişti ilk buluşmaya. kaldırımda yürürken bile nerede duracağına, otururken benden sonra oturmaya falan dikkat etmişti. o defalarca teklif etti ama ben kabul etmedim ve onunla bir ilişkim olmadı. gerçekten dediği gibi erkeklerin verdiği değer hareketlerine yansıyor. Pamukannesi83

Hoşlanmadığım insanlardan kurtulmak için bile mesai harcamak güç geliyor Minerva valla. Keşke hiç yormadan defolup gitseler.
Bi engele bakıyor çokta bi enerji kaybı değil aslında:)

Diğer kızdan ertesi gün evde buluşma sözü almış herhaldeki hikayeye foto atmış
Ama erkeklerin yaptığı jestler, kibarlıklar vs. her zaman iyi niyet göstergesi değil malesef. Bazı erkekler kızlara öyle bir kibar davranırki (evden arabayla almalar, eve bırakmalar, kapıdan önden geçirmeler, pahalı mekanlara götürmeler filan) hedefine rahatlıkla ulaşabilsin. Kızın gözünü boyayacak aklınca, sonra yatağa atacak. Bana da böyleleri denk geldi genelde.
W Wurstria ne olacak senle halimiz Erkeklerden bi yüzümüz gülmedi yahu.

Beni de alır mısınız aranıza asdff

Valla bilmiyorum ben normalde güçlü bir karakterim öyle aşırı kafama takmam, gidenin arkasından pek yas tutmam bu kez neden böyle oldum, neden hala moralim bozuk o pis enerjiyi atamıyorum üzerimden. Meditasyon mu yapsam ne yapsam bilmiyorum. Sorun tamamen kendimle alakalı bence herkes hayatına bakıyor iyi kötü devam ediyor. Geride kalan tüm mendeburlar en azından öyle ama bende genel bir olumsuz ruh hali var. Bir süre kimseyi hayatıma almak istemiyorum orası kesin de şu en sonuncu faciadan önceki hayatıma geri dönmek istiyorum. Bütün dengem değişti. Ben ne güzel kafası rahat, yalnız olmayı dert etmeyen, kendi kendine harika eğlenen, haline devamlı şükreden hani şükürsüz biri de olmayan bir insanım normalde. Öyleydim. Ama üzerimde kara bir bulut var. Onu silemiyorum. Düşünceler içinde buluyorum kendimi. Geçmişe yönelik hiç pişmanlığım yok. O son faciada bir şeyler düzgün gitsin isterdim ama olmadı napalım. Biten biter dert değil de benim kendimle aramı düzeltmem gerekiyor. Onu düzeltmezsem kimseyle sağlıklı ilişki kuramam. Kara bir deliğin içine düştüm çıkamıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…