Bu erkeğin niyetini anlayamıyorum, aramizdaki durumu çözemiyorum.

Olabilir belki de ama benim gözüme girince ne elde edebilir ki?
Yanlış anlama ama istediğim her kızla elele gezmem ama "konuşurum", bir söz var yazarsam ban yerim. Sizinle gelecek için direkt kapıyı kapatmış, ben net üzerinden ilişkiye sıcak bakmıyorum, seninle vakit geçiriyorum diyor.

Mutaasip, namazında niyazında aile çocuğu görmesek inanacaz

Ayy sinir oldum. Dini konuların kullanmasından nefret ediyorum. Burda başka bir üye yazmıştı onun konusunu okuyun. Adam diyor ki bu şekilde olmaz nasılsa evlenecez, dini nikah kiyiyorlar ailelerden habersiz sonra birliktelik oluyor, adam kıza değer vermemeye insan yerine koymamaya başlıyor. Ancak kız ayrilamiyor. Nerde bu adamın dindarlığı? Gerçekten dindar insanlara leke sürüyorlar. Dindar adam bir kadına evlilik dışında bir düşünceyle yaklașmaz,kadina değer verir. Tekrar söylüyorum bu adam hiç güvenilir biri gibi gelmiyor bana.

Tamam tutmamış diyelim haram helal bu kadar onun için önemliyse neden sizinle konuşuyor ( gorucu usulu evlenebilir )
sosyal medya birde yani gerçek hayat olsa diyeceğim ki çok hoşuna gittiniz.
Neden siz yani bir sürü kız var instagram da orda burda. Gayette güzel şöyle bir bakınca ben bile beğeniyorum. Sizin özelliğiniz nedir ?

Net olur evet ama bana inandırıcı gelmiyor. Hiç tokatlaşmamış bile mi ?
Sevgilim olmadı da demiyor elini tutmadım diyor

Siz hiç sormadınız mi madem sana saçma geliyor bu tür şeyler, çıkar ilişkisi güdüyormuşsun, benim ne özelliğim var da benimle konuşuyorsun ve benden ne çıkarın var diye ?
Ayrıca polis mi demiştiniz her neyse. Böyle kişiler son zamanlarda sosyal medyada kızlar tarafından baya ilgi görüyor ve bu kişiler çoğunlukla vakit geçirmek amacı ile konuşuyor. Bence siz kaptırmayın kendinizi.

Anlıyorum sizi tabi ki oyle olablilr benim demek istediğim bekar erkeklerin Instagram hesabından kızlara yurumesi ki bir tek bekar erkekler yapmıyor bunu cogu konuda okuyoruz. Herşeyi yerindeyse özgüvemi falan neden bir forumda biri ile tanışsın ki.

Ya hu adam buram buram yalan kokuyor. Ve siz bu adama inanmaya başlamışsınız ki savunuyorsunuz. Neden daha yeni tanıdığınız bir insanı bu kadar savunuyorsunuz. Siz göremiyor olabilirsiniz ama burda hepimiz sizi uyarıyoruz.
Hepsi doğru dediklerinin diyelim bu yaşıma kadar kendimden başka kimseyi sevmedim demek ne demek ? Adam buram buram süper ego kokuyor . Ego demiyorum süper ego yani tavan . Direk size bu konuyu açmış. Daha aranızda bişey yok sevgilim olmadı kimsenin elini tutmadım diyor. Size ne ki bundan size söylüyor? Seninle konuştuğumuz gibi oldu diğerleri de diyor ee o zaman sizin gibi başkaları ile de konuşuyor. Yani sevgilim olmasın istediğim kişilerle konusuyum biri ile sevgili olma derdi yok. Herkesle gönül eğlendiriyor vakit geçiriyor.

Yaptigi konuşmalar bana ters ve celiskili geldi, rahatsiz edici geldi.
Eşimle ben internet uzerinden tanismistik ama en ufak içime sinmeyen, rahatsizlik , çelişki hissetseydim asla goruşmezdim. Bilmiyorum size göre sikinti yoksa bekleyin veya gorusun.

Kendimden çok birini sevmedim diyen insan, kendini yeteri kadar açıklamış zaten , özgüvenli değil ego patlaması yaşıyor, sevgiden de fedakarlıktan da anlayacağını sanmıyorum

Bu ne ya bi de ozguvenli demissin. Bu adam resmen rahatsiz. Dogru durust arkadasi bile yok, bu zamana kadar eline el degmemis hatta kendinden baska kimseyi sevmemiş filan normal mi bunlar?
Telefonda uydurup duruyor biseyler, karsina gelse belki 2 kelimeyi yanyana zor getircek yuz yuze konusmayla telefon ayni degil.
İnternetten tanisilir tamam da 3,5 ayda buluşma yok bisey yok.
Sen de kimseyi bulamiyorsun bu adama sardin heralde.

Elim kadın eline değmedi

Reis sana inandık ama eline inanamadık...

Konu sahibi dikkatli ol, ayık ol
Ya bazıları gerçekten doğru söylüyor cidden degmemis, hic kiz arkadasi olmamis oluyor ama bu kisi de dogru söylüyor mu onu bilemem :)
Bunu yapan her zaman da muhafazakar olan kisiler olmuyor mesela. O zamana kadar kimseden hoslanmamis ancak hoslandigi insanla devam ederim diye düşünen birileri var cevremde mesela.
O yuzden boyle diyenlerin hepsi yalan soyluyor gibi gelmiyor bana.

Aynen öyle. Adam netten kızlarla gayet rahat konuşup sohbet ediyor, sıkıntı bu dediğinden çıkıyor. Madem kizlarla mesafeli, konu sahibiyle gayet rahat rahat konuşabiliyor. Bir yerde gerçekleri saklıyor bariz belli. Dediği ve yaptığı uyuşmuyor

valla hiç tekin bi tip değil..burnuma çook kötü kokular geldi anlattıklarınızı bir araya getirince.

Fizik iyi iş iyi ama kız değmemiş eline olayı bana gerçekçi gelmedi konu sahibi için hayırlısı olsun tabi

Evet doğru erkekler bizim kadar duygusal bakmıyor ya da daha çabuk geride bırakabiliyorlar. Kadınlar biraz daha duygusal. Tabi her iki cinsin de istisnaları var ama genel olarak durum böyle.

Fizik iyi iş iyi ama kız değmemiş eline olayı bana gerçekçi gelmedi konu sahibi için hayırlısı olsun tabi
Yani dediği bu doğru mu yanlış mi bilemem tabiki. Ama ben daha çok mantıksal yaklaşıyorum da erkekler bu konularda daha açık, saklaması ya da yalan söylemesi için nedeni yok gibi geldi. Nedensizce de yalan söylemiş olabilir, bilemem. Ben sorguluyorum yalnızca.

Açıkçası bana da yalnızca arkadaş oluruz başka türlü düşünme mi demek istemiş olabilir diye gelmişti o dönem. Kendi içinde tutarsızlıkları var elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…