- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Yanlış anlama ama istediğim her kızla elele gezmem ama "konuşurum", bir söz var yazarsam ban yerim. Sizinle gelecek için direkt kapıyı kapatmış, ben net üzerinden ilişkiye sıcak bakmıyorum, seninle vakit geçiriyorum diyor.Olabilir belki de ama benim gözüme girince ne elde edebilir ki?
Mutaasip, namazında niyazında aile çocuğu görmesek inanacazEli elime değmedi geyiği, netten hayvan gibi herkese yazıp sonra “ ben aslında sosyal medya kullanmıyorum, internetten hiç insanların birbirine güvenemeyeceğine inanıyorum” “mutaassıp bir ailenin evladıyım, namaz kılarım, utangacım” her kutuyu kendince doldurma ve göze girme kurnazlığı. Eğer her insanın kendi hakkındaki söyledikleri doğru olsaydı, dünya şu an daha başka bir dünya olurdu.
Tamam tutmamış diyelim haram helal bu kadar onun için önemliyse neden sizinle konuşuyor ( gorucu usulu evlenebilir )Bence dediği doğru olabilir. Yani erkekler daha net olur bu konularda. Bir de kendi kendine dedi hatta şaşırdım bi an yemin edebilirim dedi. Kadın olsa çekiniyor olabilir derdim de erkek olduğu için saklama güdüsü taşımıyor gibi geliyor bana. Biraz çelişkileri ortaya koydu ama haklısınızİlk zaman çelişkili idi şimdi biraz daha tutarlı gibi ama Ilk zamanın çelişkileri bi acaba dedirtiyor
Anlıyorum sizi tabi ki oyle olablilr benim demek istediğim bekar erkeklerin Instagram hesabından kızlara yurumesi ki bir tek bekar erkekler yapmıyor bunu cogu konuda okuyoruz. Herşeyi yerindeyse özgüvemi falan neden bir forumda biri ile tanışsın ki.Bende sosyal medya kullanmıyorum. Birsey sakladığım için değil sadece o kadar gereksiz akraba ve laf sokmalarindan bıktığım için herseyi kapattım. Kafam çok rahat. Sadece burda üyenin yazdigi kadarıyla adam bana da pek güvenilir gelmedi. Zaten güven kazanmak için de birsey yapmamış
Ya hu adam buram buram yalan kokuyor. Ve siz bu adama inanmaya başlamışsınız ki savunuyorsunuz. Neden daha yeni tanıdığınız bir insanı bu kadar savunuyorsunuz. Siz göremiyor olabilirsiniz ama burda hepimiz sizi uyarıyoruz.Ilk zaman daha çelişkili idi şimdi daha tutarlı kendini tanıttığı dönem bazı çelişkileri vardı açıkçası. Mesela o dönem önceki ilişkilerinde de böyle muhabbet ederdim demişti. Flörtten anlamam demişti. Hatta kendimden başka birini daha çok sevmedim demişti falan. Yani öyle çok duygusal bir ilişkisi olmamış.
Yok kesin dediği doğru. Haberlerde gördüm. Habere çıktım diye paylaştı kendisinin çıktığı kareyi.
Kendimden çok birini sevmedim diyen insan, kendini yeteri kadar açıklamış zaten , özgüvenli değil ego patlaması yaşıyor, sevgiden de fedakarlıktan da anlayacağını sanmıyorumYani şöyle benim anladigim dindar biri ve dusunus biçimi de muhafazakar önceki ilişkileri hakkında çok kısa bir konu gecmisti. Ve o zaman böyle muhabbet ederdim senle ettiğim muhabbet gibiydi dedi. Öncesinde öyle çok sevdiği aşık olduğu biri de olmamış. Hatta ben kendimden çok birini sevmedim şu ana kadar demişti. Flört vs. bunlardan da pek anlamam demişti. Ukala mi bilmiyorum da özgüvenli.
Evet çok tutucu değil. Bu arada şöyle bir ayrıntı da var. Kendisini beğenmediginden bahsetmişti. Nette fotosu yok, kendimi beğenmiyorum demişti. Foto çekinmeyi sevmiyormuş. Ben gördüm güzel biri bence. Alanı yok bir de. Yoğun çalışıyor pek fırsatı yok gibi geldi bana. Gerçi geçenlerde iş yerinde memleketlisi kadın biri olduğunu ve onunla arkadaş olabileceğini demişti. Orada genel itibariyle erkek arkadaşı da yok.
Ya bazıları gerçekten doğru söylüyor cidden degmemis, hic kiz arkadasi olmamis oluyor ama bu kisi de dogru söylüyor mu onu bilemem :)Elim kadın eline değmedi
Reis sana inandık ama eline inanamadık...
Konu sahibi dikkatli ol, ayık ol
Aynen öyle. Adam netten kızlarla gayet rahat konuşup sohbet ediyor, sıkıntı bu dediğinden çıkıyor. Madem kizlarla mesafeli, konu sahibiyle gayet rahat rahat konuşabiliyor. Bir yerde gerçekleri saklıyor bariz belli. Dediği ve yaptığı uyuşmuyorAnlıyorum sizi tabi ki oyle olablilr benim demek istediğim bekar erkeklerin Instagram hesabından kızlara yurumesi ki bir tek bekar erkekler yapmıyor bunu cogu konuda okuyoruz. Herşeyi yerindeyse özgüvemi falan neden bir forumda biri ile tanışsın ki.
valla hiç tekin bi tip değil..burnuma çook kötü kokular geldi anlattıklarınızı bir araya getirince.Evet çok tutucu değil. Bu arada şöyle bir ayrıntı da var. Kendisini beğenmediginden bahsetmişti. Nette fotosu yok, kendimi beğenmiyorum demişti. Foto çekinmeyi sevmiyormuş. Ben gördüm güzel biri bence. Alanı yok bir de. Yoğun çalışıyor pek fırsatı yok gibi geldi bana. Gerçi geçenlerde iş yerinde memleketlisi kadın biri olduğunu ve onunla arkadaş olabileceğini demişti. Orada genel itibariyle erkek arkadaşı da yok.
Fizik iyi iş iyi ama kız değmemiş eline olayı bana gerçekçi gelmedi konu sahibi için hayırlısı olsun tabiYa bazıları gerçekten doğru söylüyor cidden degmemis, hic kiz arkadasi olmamis oluyor ama bu kisi de dogru söylüyor mu onu bilemem :)
Bunu yapan her zaman da muhafazakar olan kisiler olmuyor mesela. O zamana kadar kimseden hoslanmamis ancak hoslandigi insanla devam ederim diye düşünen birileri var cevremde mesela.
O yuzden boyle diyenlerin hepsi yalan soyluyor gibi gelmiyor bana.
Amin insallahFizik iyi iş iyi ama kız değmemiş eline olayı bana gerçekçi gelmedi konu sahibi için hayırlısı olsun tabi
Evet doğru erkekler bizim kadar duygusal bakmıyor ya da daha çabuk geride bırakabiliyorlar. Kadınlar biraz daha duygusal. Tabi her iki cinsin de istisnaları var ama genel olarak durum böyle.erkekler 20 yıllık karılarını da 5 dk ya harcıyor çünkü. O kafa değil ruh hali, bürünmeniz imkansız.
Aman şu anımızdı, şurada nasıl eğlendiydik, beni nasıl güldürdü, şu gün beni düşündüydü diye hemencecik bağlanan biz saftirik kadınlarız maalesef.
Şimdi eğleniyorsun ama 3-5 aya kalmaz hayatınızın ciddi bir parçası olur bu adam. Hayal kırıklığı yaşamayın inşallah
Yani dediği bu doğru mu yanlış mi bilemem tabiki. Ama ben daha çok mantıksal yaklaşıyorum da erkekler bu konularda daha açık, saklaması ya da yalan söylemesi için nedeni yok gibi geldi. Nedensizce de yalan söylemiş olabilir, bilemem. Ben sorguluyorum yalnızca.Fizik iyi iş iyi ama kız değmemiş eline olayı bana gerçekçi gelmedi konu sahibi için hayırlısı olsun tabi
Teşekkür ederimAmin insallah
Açıkçası bana da yalnızca arkadaş oluruz başka türlü düşünme mi demek istemiş olabilir diye gelmişti o dönem. Kendi içinde tutarsızlıkları var elbet.Yanlış anlama ama istediğim her kızla elele gezmem ama "konuşurum", bir söz var yazarsam ban yerim. Sizinle gelecek için direkt kapıyı kapatmış, ben net üzerinden ilişkiye sıcak bakmıyorum, seninle vakit geçiriyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?