- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Yani ben mesleki anlamda ve görüntü anlaminda aynu kişi olduğunu düşünüyorum ama biraz çelişkileri var ve bunu da bilerek başta yarattı ya da umursamadı diye tahmin ediyorum. Yani bence kendince umursamaz vurdumduymaz biraz bencil bir profil oluşturdu ama zamanla beni tanıdıkça bir şekilde hep rol da yapamaz ya kendisinin özelliklerini yansıtmaya hatta biraz da anlatmaya başladı diye düşünüyorum.İnternetten tanışılabilir tabii bu gayet normal. (Olamaz böyle bir şey diyenler gelmeden yazmak istedim) Ben de erkek arkadaşımla internet üzerinden tanıştım ama en başından beri hep güvendim ve aramızda sizinki gibi muhabbetler geçmemişti.
Sadece bir hissim var; bence çocuk başka bir insanın fotoğraflarını kullanıyor. Kendisi o kadar özgüvensiz ki bunu çok özgüvenliymiş gibi göstererek (örneğin "kendimden başkasını sevemedim" gibi ki bence bu yaptığı egoistlik) kapatmaya çalışıyor. Bir iş güç sahibi olmayan, belki de üniversite öğrencisi veyahut lise bile olabilir bir erkek ve kendine eğlence arıyor. Bu kadar zaman insan en azından görüntülü konuşmayı teklif eder, etmeli de. Arkadaş olarak görse bile bunu yapardı. Çevremde bunun örnekleri var.
Ben hiç ama hiç güvenmedim. Diyorum ya tamamen hislerim bunlar benim. Umarım komplo teorim yanlış çıkar.
Evet çelişki anlamında ben de fark etmeye başladım. Burada yazdıkça ve kendim de irdeledikce gözüme çarpıyor. Ama kesinlikle başta kendine vurdumduymaz bencil egoist olarak tanımlamasının bilinçli olduğunu düşünmeye başladım. Ama şimdi şimdi bunu yıkmaya çalışıyor. Neden kendini farklı bencil olarak tanıttın diye sordum o zaman öyleydi gibi geçiştirdi de her neyse bence az zaman kaldı netlestirebilmem içinSizce? İstediği her şeyi elde edebilir. Bir sürü plan yapmış ve sizin verdiğiniz tepkilere göre hareket etmeyi bekliyor olabilir. Sırf bir şeyler yaşamak uğruna çat diye bir haftasonuna aynı şehire gelip görüşelim diyebilir. Sizin şu an onunla daha rahat görüşmenizin aslında bir nedeni de uzakta olması ve sadece telefonda konuştuğunuz olduğunun çok farkında. Böyle sosyal medyadan kız bulan ve konuşan insanların bu konularda uzman olduğunu bilmiyorsunuz galiba ama genelde böyleler. Burada da böyle sizin gibi kaç tane konu açıldı. Bir kere net değil. Sizin kafanızı karıştırıyor ama bir yandan da bırakmıyor. Size açılmıyor ama ilgisinin olmadığını da düşündürmüyor. Aynı anda kaç kişi vardır, orasını Allah bilir.
Şimdi ilk alıntıda şöyle zarf atmış da olabilir bilmiyorum. Çünkü o gün öyle dedi ama benimle baya konuştu da. Garip bir durum.Bence onu art niyetli söylememiştir. Hani kendisini geliştirmeli bi şeyler katmalı öğretmeli bazı konularda ondan bilgili olmalı gibi anlamında söylemiş olabilir. Yoksa gerçekten o niyette biri bile olsa kıza direk söylemez bence bunu
ama daha önce hiç bir kızın bile elini tutmadığı konusunda çok güvenmemelisin. He böyle erkekler yok mu elbette var sayıları çok az olsada, ama çoğunlukla bunu diyenlerden neler neler çıkıyor. Ayrıca da daha önce bir kızın elini tutmadığı gerçek olsa da bu erkek iyi erkektir bi kural yok. Gerçekten daha önce hiç bir kızla bir şey yaşamamış erkeklerde gayet kötü eş/sevgili vs olabiliyor. Bakınız bay nişanlımAşırı muhafazakar bir ailede yetişmiş hiç bir kızla bi şey yaşamamış da beni mutlu edemedikten sonraaaa. Herkesin günahı sevabı kendine yani. Seninle ilgili ne düşündüğünü de bence buluşmadan anlayamazsın. Ve sen ne şimdi ne sonra hiç hayallere kapılma asla hızlı karar alma. Ondan bi adım görmeden kafanda bi şey kurma adım görsende ağırdan al hep
Burada konuştukça fikir aldıkça ben de her ihtimal üzerinde durmaya başladımSosyal medya yok, kendi fotosu yok, pek vakti yok, yüzyüze görüşme yok, bu adamın ya karısıya nişanlısı ya da sevgilisi var başka mantıklı açıklaması yok
Yani ben mesleki anlamda ve görüntü anlaminda aynu kişi olduğunu düşünüyorum ama biraz çelişkileri var ve bunu da bilerek başta yarattı ya da umursamadı diye tahmin ediyorum. Yani bence kendince umursamaz vurdumduymaz biraz bencil bir profil oluşturdu ama zamanla beni tanıdıkça bir şekilde hep rol da yapamaz ya kendisinin özelliklerini yansıtmaya hatta biraz da anlatmaya başladı diye düşünüyorum.
Bence yanlış yorumluyorsunuz. Ben yaptığı doğru ya da yanlış demiyorum. Süreci diyorum. Süreç böyle. Ki kendimde de ancak bu çıkarımları yapıyorum. Aklayacak bir sey yok zaten. Durum bu.Ancak bizim kizlarimiz yalancilik ve dolandiriciligi "beni sevdigi için yapti"ya dönüstürebilir.
Hii canim, seni tanidikça kendini anlatmis çünkü o sana asik. Seninde misyonun bu bad boy'u dogru yola getirmektir
İşte gündelik yaşamda öyle tv programlarındaki gibi soru cevap ilerlemiyor flört sohbetleri. Yani flörtleşme değilse de bana inan böyle arkadaşlık ilişkisi de olmaz. O zaman öyleydi şimdi böyle diyen adam yalan söylüyor demek değil mi? Birkaç ay sonra sorsan bugün için de o gün öyleydi derse ne yapacaksın? Bence bunun telefonunda senin gibi daha çok numara vardır. Sakın kaptırma kendini. Bir de ben başkayım beni tanıdıkça açıldı vs diye gazlama kendini üzülürsün. Forumda seninle tanışan adam başkasıyla da konuşuyordur emin ol. Hayat bana şunu çok iyi öğretti. Bir insan neden bahsediyorsa hiç sorulmadan ısrarla anlatıyorsa anlattığının tam tersidir. Bu beni hiç şaşırtmadı. Ben narsist değilimdir diyen narsistin önde gideni hiç kıskanmam diyen en kıskanç çıktı. Niye yalan söylesin ki diyorsun ya kendisini saf ve entrika bilmez gösterip senin güvenini rahatça kazanabilmek için.Ya ben mantikli mi diye sorgulayınca mantıksız geliyor saklamasi. Fakat tabi Ki tamamen bilemem doğru mu değil mi...
Konuşmalar günlük ve birbirini tanımaya yönelik değildi genel olarak. Bu yüzden flört değil diye düşündüm. Kişisel şeyler az daha çok mesleki, günlük ya da gündemle ilgili şeylerden bahsediyoruz. Ama ilk kez dün biraz sorgulamaya geçtim ve beni aradı. Açtım konu döndü dolaştı eski ilişkilerine geldi. Sordum biraz bakalım ne diyor falan diye genel olarak uzun mesafe ilişkisi yaşamış. Arkadaşları aracılığıyla tanışmış.
Ama bir şeyler var bende fark ettim, yani yalan söyleme bazında net bilmiyorum da tutarsızlık anlamında bence şöyle oldu. Bu ilk zaman beni görmemişti ve biraz ben bencilim egoluyum şundan bundan anlamam kafasında ilerledi ama beni gördü biraz daha ılımanlaşti ve şimdi de kendini açmaya başladı. Kesinlikle aylar içinde böyle bir değişim oldu. Şimdi de kendisine de dedim kendini olduğun gibi neden tanitmadin başta dedim o zaman öyleydi gibi bir şey dedi. Biraz daha zaman geçsin tam anlayacam durumu, kendisini de açmaya başladı ya daha kolay anlaşılır diye tahmin ediyorum.
Yani kendimle ilgili tespitim yok. Bunu yukarıda da dedim ben süreci gözden geçirdim böyle bir çıkarım yaptım. Tutarsızlık oldukça fazla amacı ne onu bilmiyorum. Ben artık buna ilgi olarak da bakmıyorum. Sahiden sonucu merak etmeye başladım. Bu çevremdeki bir insan da olabilirdi. Ama merak ettiğim şu neden baştaki sonraki halini farklı tanıttı. Kendimi kandırmak gibi bir düşüncem yok konuyu açarken ne tarz yorumlar gelebileceğini de tahmin ediyordum ama bir şeyler fark ederim umuduyla açtım. Baktım sahiden de bir şeyler fark ettim.İşte gündelik yaşamda öyle tv programlarındaki gibi soru cevap ilerlemiyor flört sohbetleri. Yani flörtleşme değilse de bana inan böyle arkadaşlık ilişkisi de olmaz. O zaman öyleydi şimdi böyle diyen adam yalan söylüyor demek değil mi? Birkaç ay sonra sorsan bugün için de o gün öyleydi derse ne yapacaksın? Bence bunun telefonunda senin gibi daha çok numara vardır. Sakın kaptırma kendini. Bir de ben başkayım beni tanıdıkça açıldı vs diye gazlama kendini üzülürsün. Forumda seninle tanışan adam başkasıyla da konuşuyordur emin ol. Hayat bana şunu çok iyi öğretti. Bir insan neden bahsediyorsa hiç sorulmadan ısrarla anlatıyorsa anlattığının tam tersidir. Bu beni hiç şaşırtmadı. Ben narsist değilimdir diyen narsistin önde gideni hiç kıskanmam diyen en kıskanç çıktı. Niye yalan söylesin ki diyorsun ya kendisini saf ve entrika bilmez gösterip senin güvenini rahatça kazanabilmek için.
Sonrasında ne yapar onu işte eğer devam edersen göreceksin. Ama lütfen ben düşüneyim dedirtecek kadar havaya sokmayın şunu. Kendi değerinizi bilin.
Samimiyetine inanmıyorum deyip sonra da geçmiş ilişkilerinde uzak mesafe ilişkisi yürütmüş olması manidar. Her dediğine bende inanmıyorum artik. Çünkü tutarsızlıkları var görüyorum artik.Birine aşık olsam söylerim diyen bir erkeğin ben hayatımda söylediğini görmedim. Aşık olsa bile söylemez sırf sen yan cebinde kal diye. Erkeklerin her dediğine inanma bence. Madem hiç birinin elini tutmamış konuşmamış neden senle konuşuyor. Sana açıkca demişki sanalda olan birşeyin samimiyetine inanmıyorum sadece vakit geçirmek için seninle konuşuyor. Erkek milleti işte. sakın aşık olayım hoşlanayım falan deme sen üzülürsün.
en iyisini yapıyorsun ve sürekli aramasınıda anlamadım birkaç gün konuşma peşinden koşucak mı acaba onu merak ediyorumSamimiyetine inanmıyorum deyip sonra da geçmiş ilişkilerinde uzak mesafe ilişkisi yürütmüş olması manidar. Her dediğine bende inanmıyorum artik. Çünkü tutarsızlıkları var görüyorum artik.
Ben pek arayıp mesaj atmam. Yani o 7 kere ariyorsa ben 1 kere ararim. Mesajda da öyle, benden yana bir ilgi yok. Ben içten içe durumu düşünüyorum analiz ediyorum. Belli etmem bir sey.en iyisini yapıyorsun ve sürekli aramasınıda anlamadım birkaç gün konuşma peşinden koşucak mı acaba onu merak ediyorum
Canım bak burada kimse seni tanımıyor. İnan kimse de kötü niyetli değil. Herkes senin gözünü açmak istiyor. Değişim olmasına sevindim. Sadece duygusal bakarsan incinirsin. Maalesef hem sanal dünya hem uzak mesafe buna açık. Sonucu buraya da yaz. Allah gönlüne göre versin.Yani kendimle ilgili tespitim yok. Bunu yukarıda da dedim ben süreci gözden geçirdim böyle bir çıkarım yaptım. Tutarsızlık oldukça fazla amacı ne onu bilmiyorum. Ben artık buna ilgi olarak da bakmıyorum. Sahiden sonucu merak etmeye başladım. Bu çevremdeki bir insan da olabilirdi. Ama merak ettiğim şu neden baştaki sonraki halini farklı tanıttı. Kendimi kandırmak gibi bir düşüncem yok konuyu açarken ne tarz yorumlar gelebileceğini de tahmin ediyordum ama bir şeyler fark ederim umuduyla açtım. Baktım sahiden de bir şeyler fark ettim.
Bundan sonra sadece bir insan olarak bile olsa değişimi görmek istiyorum. Başka biri olur hayatında olmaz ya da fark etmez ama bu biraz da insan keşfetme sürecine döndü burada yazılanlardan sonra. Dün salt duygusal bakarken bugün kurgu gibi bakıyorum. Sahiden değişim oldu her yönden bende.
Benzer derken nasıl bir olaydı detay verir mısınız mümkünse?Benzer olanı yasayan arkadaşım var bence iletişimi kesin siz üzülürsünüz o sadece vakit geçiriyor maalesef sizinle
Bana karamanın oyunu gibi geldi.çok kaptırma kendini.üzülürsünKarşımdaki kişiyle bir forumdan tanıştık. Yaklaşık 3,5 aydır muhabbet ediyoruz. Kendisi kolluk kuvveti, benden 5 saatlik mesafede bir ilde yaşıyor. Muhabbetimiz daha çok telefonda konuşarak ilerliyor. Beni sık sık arıyor. 2 günde bir şeklinde ya da ara ara mesaj atar. Daha cok o baslatir iletişimi. Mesajlaşma konusunda pek aktif değil de daha çok arar. Yani yoğun diyebileceğim bir iletişimimiz var.
Konuştuğumuz konular daha çok günlük mesleki şeyler nadir de olsa aile hayatımızdan bahsettiğimiz oluyor. Asla belaltı iması vs. olmadi. Kendisi fiziki ve sohbet olarak begendigim biri.
Benim dikkatimi çekmeye hoşlanmaya başladım. Muhabbetimizin başında laf arasında 2 ay önce falan başka ilden böyle sanal başlayan şeyleri sevmediğinden imkan vermediğinden bahsetti. Saçma bulduğunu dedi yani. O dönem net üzerinden de çıkar ilişkisi güttüğünü bir şeyler öğrenemeyeceği biriyle arkadaş da olmak istemeyeceğinden bahsetti. Ama şu an iletişimimiz sürüyor. Normal muhabbet de ediyoruz. Şimdiye kadar bir kızın elini bile tutmadım demişti bir keresinde muhafazakar dindar diyebileceğim biri de. Ayni zamanda birinden hoslansam soylerim de demisti. Şimdi bunları şundan dolayı anlattım. Benim hoşuma giden biri ama o benim hakkımda ne düşünüyor neden benimle iletişim kurmak istiyor. Yani sadece arkadaş olarak mi yoksa başka bir şekilde benim gibi beğenme ihtimali de olabilir mi? Ne düşünmeliyim bilemiyorum. Ben kendim zaten utangaç bir tipim öyle direkt bir sey görmeden hayallere de kapılmak istemiyorum ama ilgimi de çekiyor.
Aynı böyle netten tanışmıştı cani isteyince sohbet muhabbete arıyormuş kendi kişisel dertlerinden konusuyor ama hiç sevgilik gibi konuşma olmuyormuş tesadüfen tel nosuylaaçtığı sosyal medya hesabını bulmuş orda başka isim ve sadece bayanlar ekli. Böyle adamlar ego tatmini peşinde kıymetli vaktinizi böyle insanlara harcamayın derimBenzer derken nasıl bir olaydı detay verir mısınız mümkünse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?