Bu erkeğin niyetini anlayamıyorum, aramizdaki durumu çözemiyorum.

bi bahaneyle görüntülü görüşme imkanınız yok mu? başkasının kimliğini çok rahat kullanır bu şekilde

Ben başkasının elini tutmadığını inanamadım pek üzgünüm inandırıcı gelmedi belkide zarf atiyo ne dicek diye

Jb
Ben başkasının elini tutmadığını inanamadım pek üzgünüm inandırıcı gelmedi belkide zarf atiyo ne dicek diye
Her sey mümkün ben tam olarak karşımdaki kişiyi karakter olarak çözemedim zaten..Yani bana değer veriyor ya da vermiyor diyemem. Her iki durumda da sasirmam. Bana zarf atmış da olabilir gerçekte olabilir.

Jb

Her sey mümkün ben tam olarak karşımdaki kişiyi karakter olarak çözemedim zaten..Yani bana değer veriyor ya da vermiyor diyemem. Her iki durumda da sasirmam. Bana zarf atmış da olabilir gerçekte olabilir.
Inyermet üzerinden olan şeyleri biliyoruz hani bi kiz olarak hemcinsim olarak kadın dayanışması olarak böyle şeylerden uzak durum bence diyorum ama karar tercih sizin

Bende biraz erkek zihniyeti olmuşsa olmadi demez gibi düşünüyorum. Nasılsa onlara karışan eden olmuyor
Flowerra bir tutturmuşsun aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Neden böyle desin ki diyorsun ya işte seni böyle konuşturmak için olabilir mi?
Yani adam kendimden daha çok kimseyi sevmem demiş çok psikopatça bir laf değil mi bu ya! Bunu böyle düşünse dahi söylememesi gerekmez mi? Ne antipatik bir cümle direkt kaçmalık.
Yok elime kız eli değmedi ideal erkeğim sağa sola bakmam imajı çizmeye çalışmalar. Madem öyle ağzı o kadar laf yapmayı nerde öğrenmiş?
Sen de yok flört etmekten pek anlamıyormuş ben de anlamam diyorsun da telefonda yaptığınız flört işte. Bak konuşuyorsunuz telefonunu bekliyorsun bir heyecan oluyor ısınıyorsun. O değil başkası olsa ona da ısınırsın bu işler böyledir. Bir tarafta bilinmez diğer tarafta gözünün gördüğü ilgilenen biri var. Tabii ki bilinmeze gidersin ilgilenen çantadadır çünkü.
Arkadaşça konuşuyoruz diyorsun adam ben yakınlık duyduğuma gıcıklık yapar gibi konuşurum dio ban da aynısını yapıyorsun diyince kendini ağırdan satıyor düşüneyim diyor. Çok güzel taktik yapan seni parmağında oynatan biri bence bu adam. Gözünü aç hemen güvenme.
Gelsin bir görüş iyice araştır evli bile çıkabilir. Kaptırma kendini üzülürsün.

İnternetten tanışılabilir tabii bu gayet normal. (Olamaz böyle bir şey diyenler gelmeden yazmak istedim) Ben de erkek arkadaşımla internet üzerinden tanıştım ama en başından beri hep güvendim ve aramızda sizinki gibi muhabbetler geçmemişti.
Sadece bir hissim var; bence çocuk başka bir insanın fotoğraflarını kullanıyor. Kendisi o kadar özgüvensiz ki bunu çok özgüvenliymiş gibi göstererek (örneğin "kendimden başkasını sevemedim" gibi ki bence bu yaptığı egoistlik) kapatmaya çalışıyor. Bir iş güç sahibi olmayan, belki de üniversite öğrencisi veyahut lise bile olabilir bir erkek ve kendine eğlence arıyor. Bu kadar zaman insan en azından görüntülü konuşmayı teklif eder, etmeli de. Arkadaş olarak görse bile bunu yapardı. Çevremde bunun örnekleri var.

Ben hiç ama hiç güvenmedim. Diyorum ya tamamen hislerim bunlar benim. Umarım komplo teorim yanlış çıkar.

Olabilir belki de ama benim gözüme girince ne elde edebilir ki?
Sizce? İstediği her şeyi elde edebilir. Bir sürü plan yapmış ve sizin verdiğiniz tepkilere göre hareket etmeyi bekliyor olabilir. Sırf bir şeyler yaşamak uğruna çat diye bir haftasonuna aynı şehire gelip görüşelim diyebilir. Sizin şu an onunla daha rahat görüşmenizin aslında bir nedeni de uzakta olması ve sadece telefonda konuştuğunuz olduğunun çok farkında. Böyle sosyal medyadan kız bulan ve konuşan insanların bu konularda uzman olduğunu bilmiyorsunuz galiba ama genelde böyleler. Burada da böyle sizin gibi kaç tane konu açıldı. Bir kere net değil. Sizin kafanızı karıştırıyor ama bir yandan da bırakmıyor. Size açılmıyor ama ilgisinin olmadığını da düşündürmüyor. Aynı anda kaç kişi vardır, orasını Allah bilir.

Son düzenleme:
Bence onu art niyetli söylememiştir. Hani kendisini geliştirmeli bi şeyler katmalı öğretmeli bazı konularda ondan bilgili olmalı gibi anlamında söylemiş olabilir. Yoksa gerçekten o niyette biri bile olsa kıza direk söylemez bence bunu

ama daha önce hiç bir kızın bile elini tutmadığı konusunda çok güvenmemelisin. He böyle erkekler yok mu elbette var sayıları çok az olsada, ama çoğunlukla bunu diyenlerden neler neler çıkıyor. Ayrıca da daha önce bir kızın elini tutmadığı gerçek olsa da bu erkek iyi erkektir bi kural yok. Gerçekten daha önce hiç bir kızla bir şey yaşamamış erkeklerde gayet kötü eş/sevgili vs olabiliyor. Bakınız bay nişanlım Aşırı muhafazakar bir ailede yetişmiş hiç bir kızla bi şey yaşamamış da beni mutlu edemedikten sonraaaa. Herkesin günahı sevabı kendine yani. Seninle ilgili ne düşündüğünü de bence buluşmadan anlayamazsın. Ve sen ne şimdi ne sonra hiç hayallere kapılma asla hızlı karar alma. Ondan bi adım görmeden kafanda bi şey kurma adım görsende ağırdan al hep

Ayrıca belki gerçekten sadece arkadaş olmak niyetinde de olabilir. Benim lisede polis olmak isterken bir forumda tanıştığım polis okulunda okuyan bir arkadaşım vardı, o zamanlar farklı şehirdeydik. Bizde öyle telefonda sık sık konuşurduk vs. Bu sürekli iletişim sanırım yaşımın ondan da biraz küçük olmasından ve onun benim olmak istediğim yerde olmasından kaynaklı bende ona karşı bir ilgi oluşmasına sebep oldu. Sürekli onunla konuşmak istiyordum. Çokta bilgili kültürlüydü. Hoşlanıyor gibiydim ama emin değildim. Ama o da hiç bana başka bir imada bulunmadı. Sonra okulu bitti benim olduğum şehire atandı zaten ailesi de buradaydı. Biz çok iyi dost olduk. Yaklaşık 8 yıldır arkadaşız :)

Sosyal medya yok, kendi fotosu yok, pek vakti yok, yüzyüze görüşme yok, bu adamın ya karısıya nişanlısı ya da sevgilisi var başka mantıklı açıklaması yok

Ya ben mantikli mi diye sorgulayınca mantıksız geliyor saklamasi. Fakat tabi Ki tamamen bilemem doğru mu değil mi...
Konuşmalar günlük ve birbirini tanımaya yönelik değildi genel olarak. Bu yüzden flört değil diye düşündüm. Kişisel şeyler az daha çok mesleki, günlük ya da gündemle ilgili şeylerden bahsediyoruz. Ama ilk kez dün biraz sorgulamaya geçtim ve beni aradı. Açtım konu döndü dolaştı eski ilişkilerine geldi. Sordum biraz bakalım ne diyor falan diye genel olarak uzun mesafe ilişkisi yaşamış. Arkadaşları aracılığıyla tanışmış.
Ama bir şeyler var bende fark ettim, yani yalan söyleme bazında net bilmiyorum da tutarsızlık anlamında bence şöyle oldu. Bu ilk zaman beni görmemişti ve biraz ben bencilim egoluyum şundan bundan anlamam kafasında ilerledi ama beni gördü biraz daha ılımanlaşti ve şimdi de kendini açmaya başladı. Kesinlikle aylar içinde böyle bir değişim oldu. Şimdi de kendisine de dedim kendini olduğun gibi neden tanitmadin başta dedim o zaman öyleydi gibi bir şey dedi. Biraz daha zaman geçsin tam anlayacam durumu, kendisini de açmaya başladı ya daha kolay anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…