- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Valla açıkçası bana da bu ihtimal güçlü geliyor. Yani belki de başta benden hoşlanma ya da ben sana zaten dedim durumu olabilir. Mümkün en çok durduğum ihtimal bu açıkçası benim de.Doğruyu mu istiyorsun? Senin gibi bir sürü kadınla konuşuyor, düşürebildiğini düşürüyor sonra da ben zaten böyle böyle demiştim ilişki ümidi beslememen gerekirdi diyor.
Flört şöyle diyeyim. Arkadaşlığın bir tık üstü sevgililigin bir tık altı. Yani şimdi evet desen başlar ilişki biraz öyle bir durum. Sana özel olduğunu hissettirir. Bence sen iyi kendi halinde, akıllı bir kızsın. Bunun için vaktini, güzel duygularını, heveslerini harcamaya değmezBu 2-3 günlük kesinti iki kez oldu. Birinde mesaj attı taşınıyormuş başka eve taşınmiş. Zaten hep taşınacam diyordu onu halletmiş. Diğerinde de hastayım dedi. Öyleydi 2-3 günlük aralıkta ne yaptın deyince bunları saydı. Bence kesin flört durumu yok. Bu kişiyi yakın kiz arkadaşlarım biliyor. Onlara göre bir erkek bir kızı sürekli ariyorsa flörttür bu. Sen flört ne demek bilmiyorsun dediler. Bana göreyse konuşulan konulara bakınca pek flört gibi değil.. Daha cok arkadaşlık gibi. Başka kızlarla konuşuyor olabilir tabiki mümkün . Onda da ne forumda ne de whatssapta çevrimiçi görünmüyor ne yapıyor bilemiyorum tam.
aslında diğer arkadaşlar da genel olarak yazmışlar.kişisel , çevremin ve burada okuduklarımın yarattığı tecrübeye dayanarak maddeliyim.Nedir biraz açar mısınız merak ettim ben
Anladım bu tanima bakınca zaten kesinlikle flört sayılmaz hatta flört değil demektir. Duygusal anlamda bir yoğunluk yok. Sadece hoş biri gibi gördüğümden yakın hissettim. Bir de ben insanlara pek yakın görüp iletişim kurmam nedense beni etkileyen bir tarafı var bilemiyorum. Ondan biraz aklima takıldı ama aklima takılmasını engellemek ve surece birakmak daha akıllıca sanırımFlört şöyle diyeyim. Arkadaşlığın bir tık üstü sevgililigin bir tık altı. Yani şimdi evet desen başlar ilişki biraz öyle bir durum. Sana özel olduğunu hissettirir. Bence sen iyi kendi halinde, akıllı bir kızsın. Bunun için vaktini, güzel duygularını, heveslerini harcamaya değmez
Yani şöyle benim anladigim dindar biri ve dusunus biçimi de muhafazakar önceki ilişkileri hakkında çok kısa bir konu gecmisti. Ve o zaman böyle muhabbet ederdim senle ettiğim muhabbet gibiydi dedi. Öncesinde öyle çok sevdiği aşık olduğu biri de olmamış. Hatta ben kendimden çok birini sevmedim şu ana kadar demişti. Flört vs. bunlardan da pek anlamam demişti. Ukala mi bilmiyorum da özgüvenli.
Maddelemeniz güzel olmuş. Verdiği bilgiler ve açıklamalara göre cevap veriyorum. Elbette tam anlamıyla emin olamam hiçbir şeyden. Ama elimdeki şeylere bakınca açıkçası kendi kişisel bilgilerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Ha cinsellik konusunu asla bilemem çünkü o biraz geniş bir dünya. Bazen insanların asla tam anlamıyla ne düşündüğünü bilemeyiz onu bilemem ama bana karşı iması olmadi hiç onu diyebilirim ancak.aslında diğer arkadaşlar da genel olarak yazmışlar.kişisel , çevremin ve burada okuduklarımın yarattığı tecrübeye dayanarak maddeliyim.
-eline kız eli değmemiş çok dindar kısmı göz boyama çok dindarsa bu yaptığınız da haram
- o kadar ay ne konuştunuz bir adım atmadan
-sana anlattığı hayatı komple yalan (başkasının fotoğrafıyla sahte hesaplar açan , kendine kimlik yaratan bile gördüm)
-evli olma ihtimali
-yalnızca seninle konuşmuyor
-28 yaşında delikanlının ortamı böyle olmaz böyleyse de sorunları vardır
-zaten size kurduğu cümlede ben ciddi bir şey istemiyorum seninle mesajını vermiş ama adım gibi eminim cinselliğe yeşil ışık yakarsan ağzının suyu aka aka gelir.
bu yazdıklarım bugüne kadar şahit olduğum bu anlattıklarının muhtemel sonu.
arkadaşlar da uyarmışlar çeşitli şeylerde ama "ama sebebi buymuş, şöyle olmuş" vs diye sana söylediği bahaneleri kullanmışsın ama olaya geniş pencereden bakarsan saçmalığı tezatlığı ortada.
dikkatli ol
Flört tarzı muhabbet olmayınca beklentin olmuyor. Eğer flört olsaydı uzun zaman dilimi olurdu 3 ay
Diğer konuşmalarınızı da okudum. Adamın birşeyler sakladığı bariz belli. Siz bilirsiniz artık.Ben savunmuyorum savunmak ayrı. Süzgeçten geçiriyorum kafamda. Çelişkili kısımlar var onu diyorum. Elini tutmadım muhabbeti de toplumsal yargılarla bakınca bana doğru olabilir geldi. Ha tam doğrudur değildir bilmem ama genelde erkekler toplumsal baskı görmüyorlar ve saklama gereği duyar mi ya da neden böyle soyledi diye düşünüyorum. Bu biraz tartma işlemi.
Vakit geçirme kısmında ise olabilir. Belki sadece muhabbeti fena olmayan biriyle konusuyor. Belki sadece amacı konuşmak zaman geçsin bilemem. Doneler bunlar ama
Evet evet onu demişti. Ya gariptir ilk zaman dedikleri üzerinden yazdım cogu şeyi. Bazen düşünüyorum da ilk zaman pek ciddiye mi almadı her neyse çok tutarsızlık var.Kendimden çok birini sevmedim mi?
He millette zaten siraya girmisti onun için. Cook üzüldüler onun baska birini sevememesine. Kadinlar için çok büyük bir kayip vah vah!
Yani gerçekten böyle adamlardan ne buluyorsunuz? Nefes alsin yeter mi mantigi var? Sirf dindar, namaz kiliyor masallah mantigimi var?
Adamin bir dedigi, iki tutmuyor. Flört yok birsey yok. Nasil ilgini çekebilir? O kadarda yolukta olma. Yol ver gitsin. Onu kendisine birak, beraber çok mutlular dedigi gibi
Sosyal medya hesabı yok sayılır evet. Emanet gibi bir hesabı var onda da zaten hobileriyle ilgili şeyleri takip ediyor. Kamerada hiç konuşmadık. Telefondan konuştuk ve bana attığı fotoları var. Bir de bi ara gazeteye çıkmışlardı bir operasyonla ilgili onu atti, o var.Siz bu adamla kamerada gorusuyor musunuz? Hic belirtmemissiniz sadece telefon yazmissiniz. Sosyal medya hesabi da yokmuş...
Valla bende merak etmeye başladım diyebilirim. Nedir var mıdır yok mudur bilmem de burada okuduklarımdan sonra daha dikkatli olacağım kesinDiğer konuşmalarınızı da okudum. Adamın birşeyler sakladığı bariz belli. Siz bilirsiniz artık.
Evet evet onu demişti. Ya gariptir ilk zaman dedikleri üzerinden yazdım cogu şeyi. Bazen düşünüyorum da ilk zaman pek ciddiye mi almadı her neyse çok tutarsızlık var.
Etkilenmemin sebepi onlar değil. Fizik ve zamanla sohbetinin güzel olmasi. Yoklukta olmakla ilgili değil. Hatta ilgisini net belli eden biri var cevremde ama ben mesela onu hoş bulmadım.
Beni beğenini ben beğenmem, benim begendigin beni beğenmez hesabına benzer oldu
Sosyal medya hesabı yok sayılır evet. Emanet gibi bir hesabı var onda da zaten hobileriyle ilgili şeyleri takip ediyor. Kamerada hiç konuşmadık. Telefondan konuştuk ve bana attığı fotoları var. Bir de bi ara gazeteye çıkmışlardı bir operasyonla ilgili onu atti, o var.
Halamında bıyığı olsa amcam olurduKarşımdaki kişiyle bir forumdan tanıştık. Yaklaşık 3,5 aydır muhabbet ediyoruz. Kendisi kolluk kuvveti, benden 5 saatlik mesafede bir ilde yaşıyor. Muhabbetimiz daha çok telefonda konuşarak ilerliyor. Beni sık sık arıyor. 2 günde bir şeklinde ya da ara ara mesaj atar. Daha cok o baslatir iletişimi. Mesajlaşma konusunda pek aktif değil de daha çok arar. Yani yoğun diyebileceğim bir iletişimimiz var.
Konuştuğumuz konular daha çok günlük mesleki şeyler nadir de olsa aile hayatımızdan bahsettiğimiz oluyor. Asla belaltı iması vs. olmadi. Kendisi fiziki ve sohbet olarak begendigim biri.
Benim dikkatimi çekmeye hoşlanmaya başladım. Muhabbetimizin başında laf arasında 2 ay önce falan başka ilden böyle sanal başlayan şeyleri sevmediğinden imkan vermediğinden bahsetti. Saçma bulduğunu dedi yani. O dönem net üzerinden de çıkar ilişkisi güttüğünü bir şeyler öğrenemeyeceği biriyle arkadaş da olmak istemeyeceğinden bahsetti. Ama şu an iletişimimiz sürüyor. Normal muhabbet de ediyoruz. Şimdiye kadar bir kızın elini bile tutmadım demişti bir keresinde muhafazakar dindar diyebileceğim biri de. Ayni zamanda birinden hoslansam soylerim de demisti. Şimdi bunları şundan dolayı anlattım. Benim hoşuma giden biri ama o benim hakkımda ne düşünüyor neden benimle iletişim kurmak istiyor. Yani sadece arkadaş olarak mi yoksa başka bir şekilde benim gibi beğenme ihtimali de olabilir mi? Ne düşünmeliyim bilemiyorum. Ben kendim zaten utangaç bir tipim öyle direkt bir sey görmeden hayallere de kapılmak istemiyorum ama ilgimi de çekiyor.
Anladım. Şu an bende biraz merak etmeye başladım. Şu catfish olayında bi anlık görmek mantikli en azindan kendini göstermesi.Yani ilk zamanlar olunca karsindaki istedigi kadar yalan söyleyebilirmi? Istedigi kadar atabilirmi?
Bu kadar tutarsiz konusan birinin sohbeti nasil iyi olur? 26 yasindaki birinin "simdiya kadar birinin elini tutmadim" cümlesi bile igrenç. Yalan çünkü. Bos bir demagoji. Saglikli bile degil. Yani bu çoçuk çok vasat. Catfish bile olabilir.
Ha bu demek degil ki o etrafindaki, seni begenen kisi ile ille beraber ol diye. Begenmiyorsan, begenmiyorsundur.
Ancak bu konustugun sahisada yol ver.
Ya da en azindan anlık foto istemekBence bir goruntulu konuşun derim.
Yani kafasi mi karışık yoksa yeşil ışık yakmaktan mi çekiniyor anlayamadım. Bir de yorumlar daha çok bir sey gizliyor olabilir yönünde.kafası karışık bence, normalde internet üzerinden bir şeylere imkan vermiyor ama hoşuna gitmiş olabilirsin
ben de öyle büyük konuusurdum internetten ne olcak falan diye, hiç büyük konusmaya gelmiyor
Çünkü buradaki üyeler tecrübeli, ya kendi başına gelmiş ya tanık olmuş. Kolay kolay gözden kaçırıp inanmazlar.Yani kafasi mi karışık yoksa yeşil ışık yakmaktan mi çekiniyor anlayamadım. Bir de yorumlar daha çok bir sey gizliyor olabilir yönünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?