Bu erkek hakkında ne düşünürdünüz?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
arkadaşlar bi erkek sosyal medyada ünlü bir kadının dekolteli fotograflarını sürekli beğeniyor. Sadece o ünlününkileri beğeniyor. Pek tanımadığınız biri. Ne düşünürsünüz bu kişi hakkında?

arkadaşlar bi erkek sosyal medyada ünlü bir kadının dekolteli fotograflarını sürekli beğeniyor. Sadece o ünlününkileri beğeniyor. Pek tanımadığınız biri. Ne düşünürsünüz bu kişi hakkında?

Bir sey dusunmezdim.

Kadının hayranı demek ki. Benim bir arkadaşımda bir mankenin hayranı utanmasa odasının duvarlarını süsleyecek kadının fotoğraflarıyla :KK70:

Bir insana o kadar hayran olmak garip geliyor bana bilmiyorum. Fotoğraflarını bilgisayarında biriktiriyor, sürekli takip ediyor falan. Yetişkin insanların bunu yapması biraz garip.

Anlattığınız tam anlaşılır değil. Sevdiğiniz kişi bir ünlüye hayran diye kıskançlık mı yaşıyorsunuz? durum bu mu?

Kadin geecekten unlu biriyse ve her fotografini begeniyorsa hayran derim. Ama sadece dekolteli olanlari begeniyorsa kadini cinsel obje olarak goruyor derim. Ama kadin hicbir ozelligi yokken aptalca orasini burasini açarak unlu fenomen olmus biriyse onun hangi fitografini begenirse begensin karaktersiz derim.

Ucan disi sinege takilacaklar yakinda korkmuyor degilim :KK53:
Böyle hayat mı yaşanır ya? Benim eski sevgilim has be has Rus olarak moskova'da yasardi, bir gün olsun aklıma gelmedi güzel kadınlara mi bakar diye.
Hiç kimsenin Instagramini da stalklamam sapik gibi 'sunu mu beğenmiş bunu mu beğenmis' diye.
Ne var ki?
Instagram'a resim atmanın tek amacı beğeni istemektir. Bu yüzden insanların fotoları beğenmesi ennn doğal şeydir.
Ha, adamın çağdışı olduğunu / instagrami sadece günlük masturbasyonunda hayal edecek malzeme için kullandığını düşünüyorsanız,size bunu hissettiriyorsa zaten vurun bir yerine tekmeyi

Ciddi hayranıdır yani. Fiziğini falan çok beğeniyordur , bunu da herkesin bilmesinden çekinmiyordur, rahattır bu konuda. Ergence biraz da.

Pek tanimadiginiz biri sizi niye bukadar düşündürdu bu konu anlamadim rahatsız oluyorsaniz beğenen erkegi engelleyin bidaha görmezsiniz olur biter...

Surekli birilerinin bir seyini mi sorgulayacagiz? Sosyal medya hesabi onun begeni, zevk onun. Yani cok avam hesaplari surekli takip etse begense insan irite olur belki ama bir unlunun hayrani olmak ya da begenmek de cok sorgulanacak bir sey degil bence.

Back
X