- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Sinir oldum ama ya...aramamasını bu kadar dert etme
O zaman kız arkadaşının olması kuvvetle muhtemel.Simdi şöle biz bu adamla ortak bir arkadasimiz sayesinde eklestik faceden..bir sure konustuk...bole aksi bir tavri vardı..bende agresif biriyim biraz...tartisma gecti aramizda..sonra koptuk...ben birine asik oldum bir seneye yakin iliskim surdu..son aylari saygiyi yitirdik...cok kotu kavgalar ediyorduk ve bitti....ben o boslukta bu adama yazdim...bole bole bulusmaya gitti olay..
Anladım. Hakkında hayırlısı olsun diyelim.Evt ....ama bitti...istemiyorum onu artik.m
Bencede...var birsey....niye benle görüşüyor o zaman..ben bilemem ki iliskisi olup olmadigini..O zaman kız arkadaşının olması kuvvetle muhtemel.
tabi. en azından bundan sonra temkinli olursun.Bencede...var birsey....niye benle görüşüyor o zaman..ben bilemem ki iliskisi olup olmadigini..
Niye hata olsun...sevgilisi varsa ben bilemezdim...gorusmeseydi benle...biz tartistigimiz icin kopmustu aramiz o donem..
Erkeklerden uzagim artik...tabi. en azından bundan sonra temkinli olursun.
Istemesin ne yapalim..niye birakmasin canim adam asik mi bana...ne alakaben sevgilisi olduğu halde mesaj attınız falan diye hata yaptığınızı söylemedim.o sizinle buluşmak isteseydi işin peşini bırakmazdı zaten tartışsanız bile tatlıya bağlanırdı.onun adım atmasını bekleseydiniz keşke, o yönden hata yaptığınızı söyledim.ki yine işin peşini bırakmış,buluştuktan sonra aramamış sormamış.hayatında biri var mı yok mu bilemeyiz.olmasa bile sizi yeterince istediğini düşünmüyorum.
büyük konuşma derim.Erkeklerden uzagim artik...
Istemesin ne yapalim..
Yok ya biktim..koskoca insanlar ..birde aldatilmis iliskisinde daha once...ankatmisti bana....bu yasta insanlar hala kararsiz...hic gelemem..benden gecti...büyük konuşma derim.
ya sen 26-27 yaşında değil miydin Zerrin?Yok ya biktim..koskoca insanlar ..birde aldatilmis iliskisinde daha once...ankatmisti bana....bu yasta insanlar hala kararsiz...hic gelemem..benden gecti...
87 liyim...ya sen 26-27 yaşında değil miydin Zerrin?
Ben mi yanlış hatırlıyorum?
tamam işte doğru hatırlıyormuşum.87 liyim...
Aksine cok az kisi oldu hayatimda...Bi süre yalnız takıl.
Hayatında illa sevgili olacak değil ya. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmişsin.
az sayısı kişisel bir mevzudur ama kimseyi bağlamaz.Aksine cok az kisi oldu hayatimda...
Benden bu kadar....sanmiyorum birine yine guveneyim falan zor is...tamam işte doğru hatırlıyormuşum.
Erkeklerden küstüm diye fevri fikirler söyleyip cayma sonra
birine güvenmen zor olsaydı bu insanla buluşmazdın.Benden bu kadar....sanmiyorum birine yine guveneyim falan zor is...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?