- Konu Sahibi zerrinsakli
-
çıktınız, görüştünüz, yanyana gelince elektrik olmadı.Bencede...var birsey....niye benle görüşüyor o zaman..ben bilemem ki iliskisi olup olmadigini..
Aynen...nerden cikatdi ki bu konuyu....bende isterdim lisede birine asik olayim birlikte buyuyelim sonra evlenelim buyuk bir ailem olsun..ama sans iste...keyfimden birakmadim ya..ya aldatildim yada iste bu gibi durumlar oldu...insanlar yargisiz infaz yapmaya cok merakli...az sayısı kişisel bir mevzudur ama kimseyi bağlamaz.
Ne yapim cani sagolsun..çıktınız, görüştünüz, yanyana gelince elektrik olmadı.
hoşuna gitmedin aramadı.
net.
Bide ben hoslandigim icin bekledim...yani arasin diye...ama bu adamda birsey var..hayatinda biri var sanki..ole hiseettim...birine güvenmen zor olsaydı bu insanla buluşmazdın.
anlık sinir, yedirememe seninki.
onla alakalı değil aslında onun yazdığı ki ben de aynı şeyi düşündüm. Kızma diye dile getiremedim.Aynen...nerden cikatdi ki bu konuyu....bende isterdim lisede birine asik olayim birlikte buyuyelim sonra evlenelim buyuk bir ailem olsun..ama sans iste...keyfimden birakmadim ya..ya aldatildim yada iste bu gibi durumlar oldu...insanlar yargisiz infaz yapmaya cok merakli...
boş ver. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. herkesin aradığı bir tip,yada kişilik vardır. uymamışsındır aramamıştır. zevkler ve bakış açısıNe yapim cani sagolsun..
benim anlamadığım şu. 1 yıl önce fb de bir kaç kez konuştuğun biri..Bide ben hoslandigim icin bekledim...yani arasin diye...ama bu adamda birsey var..hayatinda biri var sanki..ole hiseettim...
Iste bende zaten ondan ciktim..sevgilim olabilirdi...eskisini unutmak icin falan kullanmak niyetinde degildim...eskisiyle ask coktan bitmusti zaten..insanlar pat diye ayrilmaz o surecin sonudur..onla alakalı değil aslında onun yazdığı ki ben de aynı şeyi düşündüm. Kızma diye dile getiremedim.
Bir ilişkiden yeni çıkmışsın, hiç tanımadığın bir adamı hayatında yeşillik olsun diye görmek istemezsin herhalde. Bir şeylerin olabilitesine bakmak için nabız yoklamadır. O gün her şey iyi gitseydi Zerrin Saklı yeni bir ilişkiye yelken açmış olacaktı.
Az/çok sayısı kişisel.
Ben diyelim 20 kişiyle çıkmışsam evlenmeden önce bu benim hayat tarzıma göre normal ya da az bir sayı olabilir. Bunu vurguladım sadece.
Bence onun hayatinda biri var...belkide arar 3 gun oldu gerci...neyse begenmesin biraz yas farkımız vardi zaten..ama ben sorun etmedim..boş ver. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. herkesin aradığı bir tip,yada kişilik vardır. uymamışsındır aramamıştır. zevkler ve bakış açısı
beklentiler girer bunda olaya.
Ya gorusmeden once begeniyordum resimleri falan var fb de...benim anlamadığım şu. 1 yıl önce fb de bir kaç kez konuştuğun biri..
bu esnada hayatında biri var..
ve bu fb deki şahısla tartışmanız oldu daha önce..
sen nasıl bu insanla buluşmak istedin yani nasıl aklına geldi ve ilk görümede hoşlanmaya dönüştü bu?
Hoşlanma sanki anlık bir olay zaman içinde oluşmaz hele görmediğin insanda daha da zor.
.siteden surekli ban yedigim icin uzak kaldim..bu arada epey sey oldu..sevgilimden ayrildim..zaten iyice kopmustuk..geri donulmeyecek bir yola girdik...hoslandigim biri vardi...gecen sene tanusmistik..ara ara konusuyorduk...arkadasimin arkadaşı..facede ekliyiz ama hic bulusmamistik..beni begendigini falan söylüyordu..bulusmak istiyordu.sonra koptu gitti ...bende bu sure icinde bir iliski yasadim..onunda hayatinda birileri vardi heralde...neyse gecen msj yazdim..
Benle bir turlu görüşemedigini vs yazmis...bende ok dedim..3 gun once yemege ciktik..ben hislandim...gayet sade gittim bulusmaya.muhabbet ettik..bana evinden arabasından bahsediyor..biraz rahatsız oldum ama belli etmedim..gecimsiz vs demesin diye..sonra beni evime birakti...gidis o gidis tabi..aramadi bile cok sinir oldum yaa...birde biz birlikteyken israrla biri arıyor telini..hemen aciklama yapti iste bir avukatlik burosundan ariyorlarmis vs vs...bir avukatlik isi varmis.Adam isi baglamak icin ariyormus.birde farkli numaradan aradilar o numarada benzer bir nunaraydi. Yani basi ayniydi nolarin hatta gosterdi bak yine o adam dedi...arkadasima anlatiyorum keklenmissin diyor...kesin sevgilisi ariyordur ismini silmistir falan diye...nefret ediyorum erkek milletinden...
Ay zip zip alemsin...39 yasinda yasi epey buyuk..Kac yasinda bu adam? Erkek milletinden bende nefret ediyorum okudukca hepsi pislik
Ay zip zip alemsin...39 yasinda yasi epey buyuk..
Yoo pişman degilim..begeniyordum msj attim..oda bana atti iltifatlar etti..beni cok begendigini soyledi....olmadiysa olmadi aslinda sedigin gibi sakin düşününce belki dedigi dogruydu ..hemen yargilamamak lazim....ya belki gercekten sevgili filan degildi arayan kisi, ne hemen bu pesin hukumler? aramadiysa sallama, ama hemen de aaa beni kandirdi alcak adam moduna girmeyin.. bi de keske sen msj atmasaydin..
Ay zip zip alemsin...39 yasinda yasi epey buyuk..
Kizim bu yasta adam bile beni begenmedi iyi miPislik herif ben bile sinir oldum
Kendi isi..bide parasiyla ovunuyor sanki ..ya o arayan adam alacaklida olabilir...Ne is yapiyomus? Bence de kesin hayatinda biri var
demek elektrik olmadi ve uzatmamak icin aramadi bidaha.. kimse kimseyi vaatler verip kandirmis degil su durumda.. elektrik olmamasi da bi tarafin eksiklik yada fazlaligi degil.. olmadiysa olmuyo..Yoo pişman degilim..begeniyordum msj attim..oda bana atti iltifatlar etti..beni cok begendigini soyledi....olmadiysa olmadi aslinda sedigin gibi sakin düşününce belki dedigi dogruydu ..hemen yargilamamak lazim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?