bu erkek milletinden biktim...

az sayısı kişisel bir mevzudur ama kimseyi bağlamaz.
Aynen...nerden cikatdi ki bu konuyu....bende isterdim lisede birine asik olayim birlikte buyuyelim sonra evlenelim buyuk bir ailem olsun..ama sans iste...keyfimden birakmadim ya..ya aldatildim yada iste bu gibi durumlar oldu...insanlar yargisiz infaz yapmaya cok merakli...

onla alakalı değil aslında onun yazdığı ki ben de aynı şeyi düşündüm. Kızma diye dile getiremedim.
Bir ilişkiden yeni çıkmışsın, hiç tanımadığın bir adamı hayatında yeşillik olsun diye görmek istemezsin herhalde. Bir şeylerin olabilitesine bakmak için nabız yoklamadır. O gün her şey iyi gitseydi Zerrin Saklı yeni bir ilişkiye yelken açmış olacaktı.
Az/çok sayısı kişisel.
Ben diyelim 20 kişiyle çıkmışsam evlenmeden önce bu benim hayat tarzıma göre normal ya da az bir sayı olabilir. Bunu vurguladım sadece.

Bide ben hoslandigim icin bekledim...yani arasin diye...ama bu adamda birsey var..hayatinda biri var sanki..ole hiseettim...
benim anlamadığım şu. 1 yıl önce fb de bir kaç kez konuştuğun biri..
bu esnada hayatında biri var..
ve bu fb deki şahısla tartışmanız oldu daha önce..
sen nasıl bu insanla buluşmak istedin yani nasıl aklına geldi ve ilk görümede hoşlanmaya dönüştü bu?
Hoşlanma sanki anlık bir olay zaman içinde oluşmaz hele görmediğin insanda daha da zor.

Iste bende zaten ondan ciktim..sevgilim olabilirdi...eskisini unutmak icin falan kullanmak niyetinde degildim...eskisiyle ask coktan bitmusti zaten..insanlar pat diye ayrilmaz o surecin sonudur..

boş ver. herkes herkesi beğenmek zorunda değil. herkesin aradığı bir tip,yada kişilik vardır. uymamışsındır aramamıştır. zevkler ve bakış açısı
beklentiler girer bunda olaya.
Bence onun hayatinda biri var...belkide arar 3 gun oldu gerci...neyse begenmesin biraz yas farkımız vardi zaten..ama ben sorun etmedim..

Ya gorusmeden once begeniyordum resimleri falan var fb de...
Ama gorusunce hoslandim....bir sans verdim uzaktan begendigim biriydi...

Kac yasinda bu adam? Erkek milletinden bende nefret ediyorum okudukca hepsi pislik

ya belki gercekten sevgili filan degildi arayan kisi, ne hemen bu pesin hukumler? aramadiysa sallama, ama hemen de aaa beni kandirdi alcak adam moduna girmeyin.. bi de keske sen msj atmasaydin..

ya belki gercekten sevgili filan degildi arayan kisi, ne hemen bu pesin hukumler? aramadiysa sallama, ama hemen de aaa beni kandirdi alcak adam moduna girmeyin.. bi de keske sen msj atmasaydin..
Yoo pişman degilim..begeniyordum msj attim..oda bana atti iltifatlar etti..beni cok begendigini soyledi....olmadiysa olmadi aslinda sedigin gibi sakin düşününce belki dedigi dogruydu ..hemen yargilamamak lazim....

Çok tanidik bahaneler bunlar, avukatlik burosu,okuldan,işyerinden,arkadasmdir yeni numara almisti sonra ararim,kayitli olmayanlari acmiyorum boşver,bankadir acmiym boşver,....

Yoo pişman degilim..begeniyordum msj attim..oda bana atti iltifatlar etti..beni cok begendigini soyledi....olmadiysa olmadi aslinda sedigin gibi sakin düşününce belki dedigi dogruydu ..hemen yargilamamak lazim....
demek elektrik olmadi ve uzatmamak icin aramadi bidaha.. kimse kimseyi vaatler verip kandirmis degil su durumda.. elektrik olmamasi da bi tarafin eksiklik yada fazlaligi degil.. olmadiysa olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…