bu erkek milletinden biktim...

Çok tanidik bahaneler bunlar, avukatlik burosu,okuldan,işyerinden,arkadasmdir yeni numara almisti sonra ararim,kayitli olmayanlari acmiyorum boşver,bankadir acmiym boşver,....
Iyide kadin olsa nr bileyim cift numaradan arar mi sirket hatti gibiydi numaralar..bide bana gostermezdi sanmam..

demek elektrik olmadi ve uzatmamak icin aramadi bidaha.. kimse kimseyi vaatler verip kandirmis degil su durumda.. elektrik olmamasi da bi tarafin eksiklik yada fazlaligi degil.. olmadiysa olmuyo..
Kendi bilir..fizigim herseyim cok duzgun..okumus kulturlu bir kizim..kendisinide begeniyordum...bahanesi neyse kendi bilir..elekttrikli gunler diliyorum ona .

Kendi bilir..fizigim herseyim cok duzgun..okumus kulturlu bir kizim..kendisinide begeniyordum...bahanesi neyse kendi bilir..elekttrikli gunler diliyorum ona .
bu saydiklarin yeterlimi sence elektrik icin?
o zaman hepimiz okumus, kulturlu diye asik olurduk gordugumuz kisiye..
adam hoslanmadi diye sinirlenmen ve tavir alman yersiz.. kusura bakma..

bu saydiklarin yeterlimi sence elektrik icin?
o zaman hepimiz okumus, kulturlu diye asik olurduk gordugumuz kisiye..
adam hoslanmadi diye sinirlenmen ve tavir alman yersiz.. kusura bakma..
Adama sinirlendigimi kim soyledi..hoslanmasin banane...allahim ya..gitsin bir kezo bulsun otursun cok umrumda sanki.ben tum iyi niyetimle yaklastim istemiyorsa kendi bilir....elektrik dedigin sey nedir yani..fiziksel bir cekimdir..insanin karekteri ilk gorusmeyle taninmaz...

Ama numaralari bana gosterdi ve iki numara birbirine benziyor...kadin olsa gostermez ki telide cebine sokar cikarmaz bence..

Bana da göstermisti arayani ve bi erkek ismi ve soyismiyle kayitliydi. Ben erkek ismiyle özellikle kayit ettigini düsünmüstüm benimle görüsünce ben anlamayayim diye, inanmamistim yani göstermesine ragmen

Bana da göstermisti arayani ve bi erkek ismi ve soyismiyle kayitliydi. Ben erkek ismiyle özellikle kayit ettigini düsünmüstüm benimle görüsünce ben anlamayayim diye, inanmamistim yani göstermesine ragmen
Bilmiyorum ya kimse kim onemli degil artik zaten...hersey olabilir..baksana 3 gun gecti ortada yok.kendi bulusalim diyordu...sinir oluyorum bu duruma ...

sen simdi adama sinirlenmedin yani oyle diyosan oyledir..
elektrik tanimi kisiden kisiye degisir.. fiziksel cekim degildir benim icin sadece, hatta sadece fiziksel demek 'bana gore' cok basite indirgemektir..

Bence bir süre hayatına kimseyi sokma az dinlen okurken ben yoruldum valla

demek elektrik olmadi ve uzatmamak icin aramadi bidaha.. kimse kimseyi vaatler verip kandirmis degil su durumda.. elektrik olmamasi da bi tarafin eksiklik yada fazlaligi degil.. olmadiysa olmuyo..
Kesinlikle katiliyorum. Bu isin normali budur zaten. Birinden hoslanir gibi olursun, birlikte bir kahve icmeye davet edersin daha yakindan tanimak icin. Elektrik alirsan devam edersin, almazsan etmezsin. Flortun en medeni, en cagdas bicimi budur. Biz millet olarak boyle seylere cok arabesk yaklasiyoruz. Yani adam hoslanmadigi halde konu sahibesiyle florte devam edip oyalasa, zamanini calsa daha mi iyiydi?
Adam durust ve medeni bir adammis.
Z zerrinsakli

sen simdi adama sinirlenmedin yani oyle diyosan oyledir..
elektrik tanimi kisiden kisiye degisir.. fiziksel cekim degildir benim icin sadece, hatta sadece fiziksel demek 'bana gore' cok basite indirgemektir..
Nedir peki...tanimiyoruz birbirimizi henuz...karekterimi nerden biliyor..hoslandigim icin aramamasi sinir etti evet ama onun hakkında kotu birsey soylemedim....ayrica niye dert ettin....

Iyi de ask boyle seylere bakmaz ki. Sen gordugun her yakisikli erkege asik oluyor musun?
Kaldi ki oyle olsaydi dahi dunya uzerindeki tek guzel, egitimli kadin sen degilsin ki. Arada bir cekim, bir tutku olmasi; kimyalarin uyusmasi sart. Olmazsa olmaz.
Senin de asik olacagin, seni seven biri olur elbet, uzulmene degmez. :)

Gencim guzelim kendi bilir..

Evet tek ben degilim ama ondan hoşlananan bendim....neyse gitsin bulsun bananw ya...

Nedir peki...tanimiyoruz birbirimizi henuz...karekterimi nerden biliyor..hoslandigim icin aramamasi sinir etti evet ama onun hakkında kotu birsey soylemedim....ayrica niye dert ettin....
bence su tavrin ve cevaplarina bakarak, anlayis farkimiz ortada, cok acik.. ne bu agresifligin? ne duymak istiyosun ayrica? adama saydirip iftira atip seni mi rahatlatsaydim? elektrik alamamis deyince bile cildiriyosun, kusura bakma seni rahatlatmak icin yalan soyleyemiycem..

ayrica 'dert etmedim' kendine gel.. bu bolume yaziyosan her cevabi da duyarsin.. biraz kibar olmayi denesen daha şık olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…