bu erkek milletinden biktim...

12 yasinda babam olamaz..seninki 20 yas miydi neydi ondan sasirmistim..begenmedi evet sanane pardon..

Ay ne iticisin be yorumlara bak.
Sen zaten hakikaten cok guzel bi kiz olsan cok kulturlu olsan, bunu devamli soyleme geregi duymazsin, cunku etrafindakiler bunu sana devamli soyler .
Vasat senii
Sephora85 hizini alamadi ikinci uyelikten saydiriyir cok cirkinim tamam birsey demedik..vasatim ben evett sen dunya gyzelisin..

Hmm vasat, ayni zamanda hayalperest
Ah yavrum tanimadigin insanlara bile buradan ikinci uyelik diye iftira eden bir tipsin, o adam ne diye begensin seni, kacarak uzaklasmis
Neyse sekerim sana hayal dunyands mutluluklar

Sephora85 hizini alamadi ikinci uyelikten saydiriyir cok cirkinim tamam birsey demedik..vasatim ben evett sen dunya gyzelisin..
Sen önüne gelene benim ikinci üyeliğim gözüyle bakıyorsun. Geçen konuda da başka birine söylemiştin. Sadece ben değilim senden haz etmeyen demek ki.

Ne varmış benim durumumda? Senin benim durumuma gelmen, benimki gibi bir evliliğinin olması çok mümkün değil zaten.
Nerden biliyorsun....belki seninki daha citirini bulup seni kapiya koyucak...buyuk konusma...sacmalamaya basladin bence...bu laflarin sadece bana degil diger bekar arkadaşlarada gider...haddini bil uzattin iyice...

Nerden biliyorsun....belki seninki daha citirini bulup seni kapiya koyucak...buyuk konusma...sacmalamaya basladin bence...bu laflarin sadece bana degil diger bekar arkadaşlarada gider...haddini bil uzattin iyice...
Ne kadar çirkin bir itham. Kapıya koymak ne demek? Zaman ne gösterir kimse bilemez. Başkasına aşık olabilir, ben de olabilirim. Medeni insanlar olarak ayrılırız böyle bir durumda.
Diğer bekar arkadaşları ilgilendiren kısmı neresi? Ben haddimi biliyorum merak etme. Sen de bilirsen güzel olur.

Ne yapicaktim basini mi bekleyecektim..biz uzun zamandır gorusmuyorduk bile.bir gunde bitmedi...bir gun konusmadik ayrica...yaran var sanirim bu konuda..
Tek bir sevgilim oldu o da 5 sene önce bitti. Daha da kimseye aynı duyguları besleyemedim. Başını bekleme anam hemen başka birini bul. Bazı insanlar erkeksiz yapamıyor o yüzden başlarına ne gelirse mustehak.

insanlari acitmaya calistigi seyler kafa yapisinin basitligini gosteriyor iste... seni vurmaya calisiyo ama kendi de buyuk biriyle gorusuyo, bu kadar diline doladiysan yapmican degilmi? adam begenmeyince de adam adi kalles olmus hemen... evlerden irak bu dusunce tarzi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…