- Konu Sahibi zerrinsakli
-
ehuehu zoruma gitti . ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanınca çok şeker oluyosun..sahi tipin dışında bişeyle etkilemeyeceğini bildiğin için mi taktın bu kadar kafaya. kıyamam ama.
Bunlarin yarasi var..her konuma girip beni sinir etme amaclari..kan davasi gibi mübarek..Noluyo ya niye saldiriyosunuz ki kiza simdi?
Hakettiği için güzelim.Noluyo ya niye saldiriyosunuz ki kiza simdi?
12 yasinda babam olamaz..seninki 20 yas miydi neydi ondan sasirmistim..begenmedi evet sanane pardon..Benim sanki eşimle aramda 80 yaş var. Çok komik duruma düştün şu an benim gözümde. Benimki babam yaşındaydı, amca diyordun ya hani. Sen de aynı konumdasın şu an. Baban yaşında biriyle birlikte olmak istedin. O bile beğenmemiş ya seni yazık..
Çok eğleniyorum. Tamı tamına 14 yaş 4 ay var eşimle aramda. Okuduğunu da anlayamıyormuşsun kız sen.12 yasinda babam olamaz..seninki 20 yas miydi neydi ondan sasirmistim..begenmedi evet sanane pardon..
Neyse iyiki olmamis aramaddi beni..senin durumuna dusmekte vardi isin ucunda..Çok eğleniyorum. Tamı tamına 14 yaş 4 ay var eşimle aramda. Okuduğunu da anlayamıyormuşsun kız sen.
Sephora85 hizini alamadi ikinci uyelikten saydiriyir cok cirkinim tamam birsey demedik..vasatim ben evett sen dunya gyzelisin..Ay ne iticisin be yorumlara bak.
Sen zaten hakikaten cok guzel bi kiz olsan cok kulturlu olsan, bunu devamli soyleme geregi duymazsin, cunku etrafindakiler bunu sana devamli soyler .
Vasat senii
Ne varmış benim durumumda? Senin benim durumuma gelmen, benimki gibi bir evliliğinin olması çok mümkün değil zaten.Neyse iyiki olmamis aramaddi beni..senin durumuna dusmekte vardi isin ucunda..
Sen önüne gelene benim ikinci üyeliğim gözüyle bakıyorsun. Geçen konuda da başka birine söylemiştin. Sadece ben değilim senden haz etmeyen demek ki.Sephora85 hizini alamadi ikinci uyelikten saydiriyir cok cirkinim tamam birsey demedik..vasatim ben evett sen dunya gyzelisin..
Nerden biliyorsun....belki seninki daha citirini bulup seni kapiya koyucak...buyuk konusma...sacmalamaya basladin bence...bu laflarin sadece bana degil diger bekar arkadaşlarada gider...haddini bil uzattin iyice...Ne varmış benim durumumda? Senin benim durumuma gelmen, benimki gibi bir evliliğinin olması çok mümkün değil zaten.
Yok bitti bu is..kendi bilir...Aramasa aramasin..
Ararsa bile , sen konusma artik.
Ne kadar çirkin bir itham. Kapıya koymak ne demek? Zaman ne gösterir kimse bilemez. Başkasına aşık olabilir, ben de olabilirim. Medeni insanlar olarak ayrılırız böyle bir durumda.Nerden biliyorsun....belki seninki daha citirini bulup seni kapiya koyucak...buyuk konusma...sacmalamaya basladin bence...bu laflarin sadece bana degil diger bekar arkadaşlarada gider...haddini bil uzattin iyice...
bos konustuysa ne derdine dustun??Cok konusmadi ama bostu konusmalari..
Tek bir sevgilim oldu o da 5 sene önce bitti. Daha da kimseye aynı duyguları besleyemedim. Başını bekleme anam hemen başka birini bul. Bazı insanlar erkeksiz yapamıyor o yüzden başlarına ne gelirse mustehak.Ne yapicaktim basini mi bekleyecektim..biz uzun zamandır gorusmuyorduk bile.bir gunde bitmedi...bir gun konusmadik ayrica...yaran var sanirim bu konuda..
insanlari acitmaya calistigi seyler kafa yapisinin basitligini gosteriyor iste... seni vurmaya calisiyo ama kendi de buyuk biriyle gorusuyo, bu kadar diline doladiysan yapmican degilmi? adam begenmeyince de adam adi kalles olmus hemen... evlerden irak bu dusunce tarzi...Benim sanki eşimle aramda 80 yaş var. Çok komik duruma düştün şu an benim gözümde. Benimki babam yaşındaydı, amca diyordun ya hani. Sen de aynı konumdasın şu an. Baban yaşında biriyle birlikte olmak istedin. O bile beğenmemiş ya seni yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?