bu erkek milletinden biktim...

Benden igrendi ...evet hic begenmedi..mutlu oldun mu...

Canım ne hissediyorsan o dur o erkek hisler insanı yanıltmaz bende sana positif enerji vermemiş birdahada görüşme duygularını iyi analiz et

çok konuşan erkek çok yalan söyler

Bir kez yemeğe çıktığın insanla flortleşmiş mi oluyorsun, ve üstelik bir ilişkiyi bitirip hemen başkasına mesaj atan insanlara ayar olurum..

Ne oldu zoruna mi gitti.evet kendimu guzel bulurum..fizigim cok duzgun..yuzumde guzel...
ehuehu zoruma gitti . ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanınca çok şeker oluyosun..sahi tipin dışında bişeyle etkilemeyeceğini bildiğin için mi taktın bu kadar kafaya. kıyamam ama.

Ooo intikam zamani...yoo normaldi ama hoslandim..babam yasinda degil sonucta...12 yas var...
Benim sanki eşimle aramda 80 yaş var. Çok komik duruma düştün şu an benim gözümde. Benimki babam yaşındaydı, amca diyordun ya hani. Sen de aynı konumdasın şu an. Baban yaşında biriyle birlikte olmak istedin. O bile beğenmemiş ya seni yazık..

Bir kez yemeğe çıktığın insanla flortleşmiş mi oluyorsun, ve üstelik bir ilişkiyi bitirip hemen başkasına mesaj atan insanlara ayar olurum..
Ne yapicaktim basini mi bekleyecektim..biz uzun zamandır gorusmuyorduk bile.bir gunde bitmedi...bir gun konusmadik ayrica...yaran var sanirim bu konuda..

ehuehu zoruma gitti . ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanınca çok şeker oluyosun..sahi tipin dışında bişeyle etkilemeyeceğini bildiğin için mi taktın bu kadar kafaya. kıyamam ama.
Kendime guvenip kendimi begenmem de ne sakinca var anlamadim....sende begen ne vu kiskanclik..kendini guzel bulan insanlara niye gicik oluyorsunuz...siz kendinizi begenmiyorsunuz cunku....ayrica kulturum bilgimde tamam...sadece fizikle olmaz biliyorum ama ona karsi iyi niyetliydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…