- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Benden igrendi ...evet hic begenmedi..mutlu oldun mu...bence su tavrin ve cevaplarina bakarak, anlayis farkimiz ortada, cok acik.. ne bu agresifligin? ne duymak istiyosun ayrica? adama saydirip iftira atip seni mi rahatlatsaydim? elektrik alamamis deyince bile cildiriyosun, kusura bakma seni rahatlatmak icin yalan soyleyemiycem..
Bos veeer, uzulme. Daha kimler cikar onune. :)Evet tek ben degilim ama ondan hoşlananan bendim....neyse gitsin bulsun bananw ya...
Neyse sen kendi dertlerine bak bence....benim derdimle ilgilenme...ayrica 'dert etmedim' kendine gel.. bu bolume yaziyosan her cevabi da duyarsin.. biraz kibar olmayi denesen daha şık olabilir..
Istemiyorum kimseyi..herkes kebdi Hint kumasi saniyor...zaten eski sevgilisi akdatmus zamaninda kendi bilir....Bos veeer, uzulme. Daha kimler cikar onune. :)
bu tarz seylerden sen mutlu olursun bence, malum; kisi herkesi kendi gibi bilir.. eger buna mutlu olacak olsaydim, uzulmemen icin, hoslanmamasi eksik oldugun anlamina gelmez demezdim.. anlayis meselesi iste.. iyi gunlerBenden igrendi ...evet hic begenmedi..mutlu oldun mu...
Ben kendimi biliyorum zaten....senin beni dusunmene gerek yok...bu tarz seylerden sen mutlu olursun bence, malum; kisi herkesi kendi gibi bilir.. eger buna mutlu olacak olsaydim, uzulmemen icin, hoslanmamasi eksik oldugun anlamina gelmez demezdim.. anlayis meselesi iste.. iyi gunler
cok ilginc bi tavrin ve cok sığ bi dusunce yapin var.. hayirlisi senin icin..Ben kendimi biliyorum zaten....senin beni dusunmene gerek yok...
Cok konusmadi ama bostu konusmalari..Canım ne hissediyorsan o dur o erkek hisler insanı yanıltmaz bende sana positif enerji vermemiş birdahada görüşme duygularını iyi analiz et
çok konuşan erkek çok yalan söyler
Zengin miydi cicim. Zengin olmasa o kadar büyük bir adamdan hoşlanmazsın sen...Ay zip zip alemsin...39 yasinda yasi epey buyuk..
Ooo intikam zamani...yoo normaldi ama hoslandim..babam yasinda degil sonucta...12 yas var...Zengin miydi cicim. Zengin olmasa o kadar büyük bir adamdan hoşlanmazsın sen...
Ne oldu zoruna mi gitti.evet kendimu guzel bulurum..fizigim cok duzgun..yuzumde guzel...ben güzelim taam mı benden nası hoşlanamaz! ben güzelim herkeşler kezban hem 39 unda hem beni beğenmiyo. ha güzelim demiş miydim?
ehuehu zoruma gitti . ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanınca çok şeker oluyosun..sahi tipin dışında bişeyle etkilemeyeceğini bildiğin için mi taktın bu kadar kafaya. kıyamam ama.Ne oldu zoruna mi gitti.evet kendimu guzel bulurum..fizigim cok duzgun..yuzumde guzel...
Benim sanki eşimle aramda 80 yaş var. Çok komik duruma düştün şu an benim gözümde. Benimki babam yaşındaydı, amca diyordun ya hani. Sen de aynı konumdasın şu an. Baban yaşında biriyle birlikte olmak istedin. O bile beğenmemiş ya seni yazık..Ooo intikam zamani...yoo normaldi ama hoslandim..babam yasinda degil sonucta...12 yas var...
Ne yapicaktim basini mi bekleyecektim..biz uzun zamandır gorusmuyorduk bile.bir gunde bitmedi...bir gun konusmadik ayrica...yaran var sanirim bu konuda..Bir kez yemeğe çıktığın insanla flortleşmiş mi oluyorsun, ve üstelik bir ilişkiyi bitirip hemen başkasına mesaj atan insanlara ayar olurum..
Benim sanki eşimle aramda 80 yaş var. Çok komik duruma düştün şu an benim gözümde. Benimki babam yaşındaydı, amca diyordun ya hani. Sen de aynı konumdasın şu an. Baban yaşında biriyle birlikte olmak istedin. O bile beğenmemiş ya seni yazık..
Kendime guvenip kendimi begenmem de ne sakinca var anlamadim....sende begen ne vu kiskanclik..kendini guzel bulan insanlara niye gicik oluyorsunuz...siz kendinizi begenmiyorsunuz cunku....ayrica kulturum bilgimde tamam...sadece fizikle olmaz biliyorum ama ona karsi iyi niyetliydim...ehuehu zoruma gitti . ben dönyanın en güzel garısıyam diye dolanınca çok şeker oluyosun..sahi tipin dışında bişeyle etkilemeyeceğini bildiğin için mi taktın bu kadar kafaya. kıyamam ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?