Bu Erkekler Hiçbirşeye değer vermiyor, çok kızgınım :(

dandikbebe1

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
449
298
303
İstanbul
Arkadaşlar çevreme anlatsam değişik yorumlamalarından ya da daha sonra ısıtıp ısıtıp önüme koymalarından çekindiğim için buraya yazıorum azcıkta olsa rahatlarım belki
Dün gece bi kahve içmeye çıktk, erkek arkadasım, annesi, ben, ve erkek arkadasımın sevdiği bir arkadaşı daha.. gayet güzeldir hepsiyle aramız sakalaşır gülüşürüz. Neyse annesi bende tlf alcam dedi internete fln girmek için. benim erkek arkadasımda gecen sene doğum gününde ona aldıgım telefonu "alma al bu telefonu kullan, bunu sana veririm" dedi.
bende tepkimi hemen verdim, alsın karısma dedim. ömür boyu mu kullancam bu tlf'u dedi? daha 1 sene bile olmadı be dedm kapadım konuyu.

Geceden beri sinirden çatlıyorum haksız mıyım?

erkekler teknoloji delisi olabiliyor...
önemli olan sizi üzmesin kırmasın ve değiştirmesin :))
varsın telefonu değişsin...

ayıp etmiş..ben olsam orda hıc tepkı vermezdim..

ama sonradan demekkı benım sana aldıgımın hıcbı kıymetı yok senın ıcın dıye kırıldığımı ıfade ederdım..

peşine küser,17 gun konuşmazdım..

Erkek arkadaşa telefon hediye etmek biraz fazla değil mi ?
Keşke onun yerine saat alsaymışsın en azından ömür boyu saklayabilirmiş.

çok ayıp etmiş. sevgilinizin annesi biliyormu o telefonu sizin hediye ettiğinizi?
biliyorsa tepki göstermesi gerekir.
tepkinizi sonuna kadar göstermekte haklısınız

Haklısın, sinir bozucu. Ama teorik olarakda artık onun olduğu için, istediği şekilde kullanabilir gibi bir durum oluyor. Keşke annesinin yanında birşey demeseydiniz.

Böyle pahalı hediyeleşmeleriniz oluyorsa siz de onun güzel bir hediyesini, al bunu sen kullan diye kardeşinize falan verirdiniz, o zaman dank ederdi hafiften belki.

.

saati tlf'u bende de var onun aldıkları ama ben kıyıpta veremem annem dahil buna. derdi annesi bişey almasın, rahatsız annesi psikolojk alışverişi cok sevio. sorumsuz para harcama alışkanlıgı var ama beni baglamaz
3310 bile olsa ben aldım, nedir bu daha 1 sene bile olmadan dagıtması
cevabın için cok tsk ederim tatlım

Ahhh yaramı deştin, sizi nasıl iyi anlıyorum bir bilseniz.
Yılalr önce daha yeni evliyiz sabah işe gelirken bir ayakkabı gördüm ve vuruldum ayakkabıya heh dedim bunu eşime almalıyım.
Cebimde ki son parayla o ayakkabıyı aldım içimde nasıl coşku, akşam eşimle buluştuk sinemaya gideceğiz, ayakkabıları verdim beğendi yada beğenmiş gibi yaptı bilemiyorum ama ayağına 1 numara büyük geldi, yarın değiştiririm diyerek koydum geri kutusuna.
Eve dönerken kayınvalideme uğradık yeğenleri falan oradaydı, paketi görünce sordular dedim hediye almıştım ama büyük geldi değiştireceğim.
Kuzen aa güzelmiş ne kadar falan dedi, fiyatını nereden aldığımı söyledim eşim oradan atladı hemen abi al bunları işte bana büyük geldi...
O an kuduruyorum öfkeden delireceğim, velhasıl ayakkabılar gitti.
Eve geçtik tabi bunun üstüne bir kavaga, sakın ha dedim o ayakkabıları kapının önünde falan görmeyeyim alırım, inşallah hayrını göremez falan saydırıyorum.
ertesi günü gittim, avans çekerek aynısından aldım, akşam eve geldiğinde görünce şaşırdı güldü..
Amam üstünden 8 yıl geçti hala aklıma geldikçe hırsımdan deliye dönüyorum ve hala konusu açıldığında tartışması olur.

Çok sinir bozucu gerçekten.

ayy nye cogu erkek böle anlamıorum :S hakkaten haklısınız siz. ama iyi yapmıssınız canıma degsin

neden tlf aldın sorusuna. birbirmize böle şeler almıslıgmız var. 1,5 senedir birlikteyiz. onun bende daha kıymetli şeleri var hatta. bu tlf ya da saat farketmez ki, öle düşünmesi bile beni dlei etmeye yetti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…