- Konu Sahibi dandikbebe1
-
O durumda yapman gerekeni yapmışsın zaten. Ben olsam kala kalırdım heralde. Sanki gözlerinde malı kıymetli gibi dururum diye. Ama bir daha aynı sey olursa bu sefer net tavrını koy ortaya tatlım. Eminimki sevgilin o anlık onu düşünememiştir. Erkekleri geneli çok önem vermiyor arkadaşlarında dediği gibi. Yada bir gün yine bir hediye aldığında umarım bunu saklarsın gibi mesaj içerikli konuşabilirsin. Bu arada ne zamandır birliktesiniz?
Yanlış anlamayın ama ben de böyle bir son beklemiyordum doğrusu. Hediyeleşmek güzeldir ama alınan hediyeyi gözünüzün önünde başkasına veren bir eşe yeniden aynı hediyeyi almak, davranışını ödüllendirmek gibi oluyor biraz.
Ama tabi bilemeyiz belki de siz "güzellikle" çözdünüz olayı...
Telefonun taksidi bile bitmemiştir Allah bilir. Yok anacım bu erkekler incelik falan bilmez öğrenemez. Yaparlar onlara göre hiç sorun yoktur biz abartıyoruzdur.
Yarım saat önce de benimkinin yaptığı daha doğrusu yapmadığı şey çok koydu. O yüzden çok doluyum zaten.
Sen gidip almışsın bir de bravo. Ben olsam bir daha ayakkabıyı mumla aratırdım eşime. Hem o ayakkabıyı vermezdim hem de bir daha onun için alışveriş yapmazdım. İçimden gelmezdi zaten.
Geçenler eşim internetten aldığım gömlek için laf etti. Bundan sonra internetten kendime alırım sana almam dedim. Hala daha çöp bile almadım. Madem öyle öğrenecekler.
sen neye kızdın cnm, bu erkekler bizi üzmek için dünyaya gelmeiş
Hiç açmasam konuyu daha iyi anacım boşver. Kendine göre de düşüncesizlik en azından kabul etti.
Erkekler bizi üzebilir ama bunu onların burunlarından getirmek de bizim işimiz dimi.
Ama şuna eminiz ki huzursuz olmayalım diye alttan aldığımız herşey sonra yine bizim başımıza patlıyor.
Erkekler için ne olduysa orada bitiyor. Yaşayan hep düşünen biz oluyoruz sadece.
1,5 seneyi gecti bile cnm. yakında kısmetse söz isteme olucak. ailemle tanıstı ben zaten coktan beri tanıstım cokta samimiyiz ailesiyle severler beni, bende onları severim. cnm insanın öle zoruna idio şaşırıo ki, bi anda agzından cıkıo kelimeler sözler. ben sadece bırak alsın karısma dedm. snrasında da knustuk zaten ama hala haklı beyimiz.. cidden deger vermekten kıymetten anlamaz bunlarr
Tabii ki alırım.
Orada ayakkabıyı vermeseydim eşim rencide olacaktı asla böyle bir şeyi ona yaşatmak istemem, o her ne kadar hatalı davransa da.
İlişkiler inat ve kendini yanlış ifade etmekle zarar görür bana göre.
Ben kendimi en iyi anlatabileceğim yöntemi seçtim ve başarılıda oldum.
Erkek arkadaşınız telefonunu sıkça değiştiren birisiyse normal karşılanacak bir durum.Arkadaşlar çevreme anlatsam değişik yorumlamalarından ya da daha sonra ısıtıp ısıtıp önüme koymalarından çekindiğim için buraya yazıorum azcıkta olsa rahatlarım belki
Dün gece bi kahve içmeye çıktk, erkek arkadasım, annesi, ben, ve erkek arkadasımın sevdiği bir arkadaşı daha.. gayet güzeldir hepsiyle aramız sakalaşır gülüşürüz. Neyse annesi bende tlf alcam dedi internete fln girmek için. benim erkek arkadasımda gecen sene doğum gününde ona aldıgım telefonu "alma al bu telefonu kullan, bunu sana veririm" dedi.
bende tepkimi hemen verdim, alsın karısma dedim. ömür boyu mu kullancam bu tlf'u dedi? daha 1 sene bile olmadı be dedm kapadım konuyu.
Geceden beri sinirden çatlıyorumhaksız mıyım?
Anlayışla yaklaşmayı deneyin, sonuçta alt tarafı bir telefon.saati tlf'u bende de var onun aldıkları ama ben kıyıpta veremem annem dahil buna. derdi annesi bişey almasın, rahatsız annesi psikolojk alışverişi cok sevio. sorumsuz para harcama alışkanlıgı var ama beni baglamaz
3310 bile olsa ben aldım, nedir bu daha 1 sene bile olmadan dagıtması
cevabın için cok tsk ederim tatlım
Her çiftin kendine göre yöntemleri var bu da böyle bir şey.
Benim eşim biraz patavatsızdır ama bu onu her zaman alttan almam için sebep değil bana göre.
Bence senin örnek gösterdiğin olay benim için o anda bile tepki göstermek için yeterli mesela. Sen değmez diye düşünmüşsün ama bana göre hafife alınacak şey değil.
Bu sadece bir örnek sana niye aldın diye kimse sormaz bence. Hatta yorumumda sana bravo demiştim.
O esnada çemkirmekten, olay çıkarmaktan bahsetmiyorum ki. İnceden laf sokmak da olabilir bu tepki. Sonrasında zaten ne kadar kırıldığımı anlatırım.
Ben unutmuyorum bunu eşim de biliyor o zaman ona göre davranmalı. İnatçı yönüm ağır basar evet boğa burcuyum zaten.
Eşime açıkça bundan sonra internetten almıyorum dedim ve gerçekten almıyorum. Bir çok konuda inadımı kırabiliyor ama beni bir sürü insanın içinde rencide ettiği konuda kıramıyor. Yorgan gitti kavga bitti misali almıyorum olay da çıkmıyor.
Dışarıda istediğini alması konusunda ben ikna ediyorum bu da var.
Evimde ki huzur herşeyden önce gelir ama eğer tek bir taraf taviz verirse denge o zaman bozulur. Adamlar incelikten bir haber diye ayarda mı vermeyelim hanımlar? Evliliğin baharatı bu yahu
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Boşver takılma bak ciddi de düşünüyorsunuz. Tekrarlarsa oturur ciddi ciddi konuşursun. Haklısın ama bende olsam benimde zoruma giderdi. Olmuş bitmiş söylemiş beyfendi boşver en iyisi üzme tatlı canını
Her çiftin kendine göre yöntemleri var bu da böyle bir şey.
Benim eşim biraz patavatsızdır ama bu onu her zaman alttan almam için sebep değil bana göre.
Bence senin örnek gösterdiğin olay benim için o anda bile tepki göstermek için yeterli mesela. Sen değmez diye düşünmüşsün ama bana göre hafife alınacak şey değil.
Bu sadece bir örnek sana niye aldın diye kimse sormaz bence. Hatta yorumumda sana bravo demiştim.
O esnada çemkirmekten, olay çıkarmaktan bahsetmiyorum ki. İnceden laf sokmak da olabilir bu tepki. Sonrasında zaten ne kadar kırıldığımı anlatırım.
Ben unutmuyorum bunu eşim de biliyor o zaman ona göre davranmalı. İnatçı yönüm ağır basar evet boğa burcuyum zaten.
Eşime açıkça bundan sonra internetten almıyorum dedim ve gerçekten almıyorum. Bir çok konuda inadımı kırabiliyor ama beni bir sürü insanın içinde rencide ettiği konuda kıramıyor. Yorgan gitti kavga bitti misali almıyorum olay da çıkmıyor.
Dışarıda istediğini alması konusunda ben ikna ediyorum bu da var.
Evimde ki huzur herşeyden önce gelir ama eğer tek bir taraf taviz verirse denge o zaman bozulur. Adamlar incelikten bir haber diye ayarda mı vermeyelim hanımlar? Evliliğin baharatı bu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?