Bu Erkekler Hiçbirşeye değer vermiyor, çok kızgınım :(

1,5 seneyi gecti bile cnm. yakında kısmetse söz isteme olucak. ailemle tanıstı ben zaten coktan beri tanıstım cokta samimiyiz ailesiyle severler beni, bende onları severim. cnm insanın öle zoruna idio şaşırıo ki, bi anda agzından cıkıo kelimeler sözler. ben sadece bırak alsın karısma dedm. snrasında da knustuk zaten ama hala haklı beyimiz.. cidden deger vermekten kıymetten anlamaz bunlarr

Aynen öyle,
Eşim ve ailesi paylaşmayı alıp vermeyi çok severler ama ben onlar kadar paylaşımcı değilimdir, hele ki benim için özel olan bir şeyi asla paylaşmam.
Eşimin o hareketi beni incitse de o ve ailesi için sadece paylaşmak anlamı taşıyor.
Ben, eşimin niyetini biliyorum asla beni yok saymak adına yapılmış bir şey değil.
Ben tabii ki eve gidince tepkimi gösterdim, benim için olan önemini anlattım ama asla cezalandırılacak bir durum değil bana göre.
Ayrıca eşim de gayet iyi anladı ve asla tekrarı olmadı.

Tabii ki alırım.
Orada ayakkabıyı vermeseydim eşim rencide olacaktı asla böyle bir şeyi ona yaşatmak istemem, o her ne kadar hatalı davransa da.
İlişkiler inat ve kendini yanlış ifade etmekle zarar görür bana göre.
Ben kendimi en iyi anlatabileceğim yöntemi seçtim ve başarılıda oldum.

sen neye kızdın cnm, bu erkekler bizi üzmek için dünyaya gelmeiş

Hiç açmasam konuyu daha iyi anacım boşver. Kendine göre de düşüncesizlik en azından kabul etti.
Erkekler bizi üzebilir ama bunu onların burunlarından getirmek de bizim işimiz dimi.

Ama şuna eminiz ki huzursuz olmayalım diye alttan aldığımız herşey sonra yine bizim başımıza patlıyor.

Erkekler için ne olduysa orada bitiyor. Yaşayan hep düşünen biz oluyoruz sadece.

aynen cok haklısın. snra biz takıp takıp strese giriyoruz. sonuç: aman hytm ne takıosun kafana sen nasıl istiosan öle olcak zaten dio cıkıyor işin içinden

Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. Boşver takılma bak ciddi de düşünüyorsunuz. Tekrarlarsa oturur ciddi ciddi konuşursun. Haklısın ama bende olsam benimde zoruma giderdi. Olmuş bitmiş söylemiş beyfendi boşver en iyisi üzme tatlı canını

Her çiftin kendine göre yöntemleri var bu da böyle bir şey.
Benim eşim biraz patavatsızdır ama bu onu her zaman alttan almam için sebep değil bana göre.

Bence senin örnek gösterdiğin olay benim için o anda bile tepki göstermek için yeterli mesela. Sen değmez diye düşünmüşsün ama bana göre hafife alınacak şey değil.

Bu sadece bir örnek sana niye aldın diye kimse sormaz bence. Hatta yorumumda sana bravo demiştim.

O esnada çemkirmekten, olay çıkarmaktan bahsetmiyorum ki. İnceden laf sokmak da olabilir bu tepki. Sonrasında zaten ne kadar kırıldığımı anlatırım.

Ben unutmuyorum bunu eşim de biliyor o zaman ona göre davranmalı. İnatçı yönüm ağır basar evet boğa burcuyum zaten.

Eşime açıkça bundan sonra internetten almıyorum dedim ve gerçekten almıyorum. Bir çok konuda inadımı kırabiliyor ama beni bir sürü insanın içinde rencide ettiği konuda kıramıyor. Yorgan gitti kavga bitti misali almıyorum olay da çıkmıyor.
Dışarıda istediğini alması konusunda ben ikna ediyorum bu da var.

Evimde ki huzur herşeyden önce gelir ama eğer tek bir taraf taviz verirse denge o zaman bozulur. Adamlar incelikten bir haber diye ayarda mı vermeyelim hanımlar? Evliliğin baharatı bu yahu

Erkek arkadaşınız telefonunu sıkça değiştiren birisiyse normal karşılanacak bir durum.

Anlayışla yaklaşmayı deneyin, sonuçta alt tarafı bir telefon.

Ben 8 senelik evliyim ve inan nabza göre şerbet iyidir.
Her evliliğin, her çiftin izlediği yol farklıdır. Kiminde etki eden kiminde tepkiye sebep olur.
O, zaten benim orada bozulduğumu anladı illaki surat ifadem değişiyor ve sessiz kalışım beni ona anlatmaya yetiyor.
Ama bazı durumlar vardır söz ağızdan çıkar ve karşı tarafta hemen lafı havada yakalar.
Böyle bir durumda onu geri adım attırmak bana ters, mühim olan tekrarlamamasını sağlamak.

Son düzenleme:

bidaha hiç sanmıyorum zaten tekrarlayacagını canım iyi ders oldu ona da bence ama yeterince ayıp etti yapmasın bidaha zaten

ben bir öğretmenime doğum gününde küpe almıştım ve hiç kulağında görmeyince biraz darılmıştım.ve mesela bana bir arkadaşım hediye alsa onu kırmamak için beğenmesem bile saklarım, kaldı ki siz sevgilisiniz.ha yaptığı çok kötü bir şey mi, hayır değil.ama yine de insan değer verdiği birinin hediyesini başkalarına vermemeli düye düşünüyorum.

Bende boğayım
Sanırım hem haksız bulduğumdan hemde mizacım gereği asla aynısını tekrara almazdım
O yüzden şaşırdım Çitlembiğe ama herkes farklıdır tabi

Biraz düşüncesizmiş bence. Bir şey demezdim ama bir daha da hediye falan almazdım uzun bir süre onun aldığı hediyeleri de kullanmaz burnundan getirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…