Ben 'tam birbirinizi bulmuşsunuz' tarzı aşağılayıcı yorumlara çok sinirlendim konu sahibi erkeğe böyle birşey söylemiş olsa yine neyse ama anlatılmak istenen çok farklı..
AAa p.. dediii cık cık cık çok ayıp sen erkek değilsin terbiyeli ol azcık ??!!!
blacksoul, sende kusura bakma, karşılıklı yanlış anlamalar oldu, ceza aldığım içinde ancak şimdi durumu düzeltmek için yazabildim.. yok kalbim kırılmadıda bu kadar sert bir cevaba çok şaşırmıştım, neyse artık durum anlaşıldı ...
estafirullah kusur hepimizde vardır Abdulkadir Geylani Hazretlerinin bir lafı var
'Kötü niyetli insanlarla birlikte olman seni iyi insanlar hakkında zanna düşürür.' benimki de o hesap oldu anlayacağın
Ben 'tam birbirinizi bulmuşsunuz' tarzı aşağılayıcı yorumlara çok sinirlendim konu sahibi erkeğe böyle birşey söylemiş olsa yine neyse ama anlatılmak istenen çok farklı..
AAa p.. dediii cık cık cık çok ayıp sen erkek değilsin terbiyeli ol azcık ??!!!
irhebiyyunene işin garibi de ne biliyomusun ben şahsıma yapılan hakaretlere cevap verince -ki orda kullandığım en kötü kelime zavallı kelimesiydi- tartışma polemik yaratan insan konumuna sokulup ceza aldım. Neyse bundan sonra bir derdim var tarzı yerlerde işim olmaz zaten burda Kpss forumuma girer çıkarım bana bişeyler katacağını düşündüğüm insanlar benim muhattabımdır
irhebiyyunene işin garibi de ne biliyomusun ben şahsıma yapılan hakaretlere cevap verince -ki orda kullandığım en kötü kelime zavallı kelimesiydi- tartışma polemik yaratan insan konumuna sokulup ceza aldım. Neyse bundan sonra bir derdim var tarzı yerlerde işim olmaz zaten burda Kpss forumuma girer çıkarım bana bişeyler katacağını düşündüğüm insanlar benim muhattabımdır
İşte adminler olaya bu şekilde bakmıyorlar. Seni çileden çıkaran insanlar yüzünden sen de onlara göre konuşunca polemiğe girme suçundan banlanıyorsun. Yapacak birşey yok. Sen yine dertlerin olunca paylaş;insanlar çeşit çeşit. Bazen yapmamız gereken sadece