ben arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anladım. ama bazıları malesef anlamamis. çok yazık. terbiye abidesi misiniz siz?
arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın. ama erkeklerin çoğu böyle. yapacak bişey yok. bakmayan mi var. yoksa kendini kandıran mi yok? örneğin de çok güzeldi bence. her ikisi de esdeger. ama hanımefendilik var bizde. bize yakışmaz. sevgilerle.
Bu ne demek ya.. sallama onlari, takilsinlar bilmem ne... ben niye boyle yazdiniz dedimmi size.. benim argom yeterli gelmedi size, ne yazik
ilahi yoruma gel..
banada sanki tarot falı bakacakmış gibi geldi bi an öle hissettim:))
güzel arkadaşım ben sana bişey demedim ki.. neden sen kendin üstüne alındın bu olayı. eğer sana yönelik demiş olsaydım yazini alıntı yapardım. ben kimseyi aşağılamam. benim yorumum yukaridakilereydi. senin anlamadığın şeyi eleştirmedim. benim yorumumun seninle uzaktan yakından alakası yok. arkadaşımızı anlamayanlari eleştirdim. yani yorumun sana yönelik değildi.Bir kere konunun muhatabi senmisin.. bana bu sekilde cevap yazamaz, beni asagilayamazsin.. haddini bil..terbiyeli olmak ve sizin gibi bel alti imalari anlamamak bir kusursa ne ala ben aynen oyleyim terbiye abidesiyim.. yalniz yazik bana degil , sana yazik
eyvallah Evridiki saolasın
şunu farkettim ayrıca sende farketmemi sağladın : atıyorum 50 kişi konuya katıldıysa bunun 15 kişisi ''aa ne ayıp erkek söylese bile kadının ne haddine erkek yan gözle baksa ve hatta aldatsa bile eksik eteğin ne haddine'' bilinçaltıyla cevap vermiş. Yadırgamıyorum bende dahil bu zihniyetle büyütüldük. Kadınlar her dönemde avrupa ülkeleri hariç her gelişmeyen ve gelişmeye çalışan ülkelerdeki gibi 2.sınıf görülecektir. Atalarından gelen baskıyı içine sindirdiği sürece bu böyle olacaktır kanımca
erkek yapınca muziplik espiri,kadın bırakın espiriye karşılık vermeyi acaba böyle mi deseydim ben de çok sinirlendim diye aklından geçirince dahi bayana yakışmayan davranış oluyor öyle mi?
kadına ne yakışmazsa erkeğe de o yakışmaz bence.
Sanırım ikisi de .
Erkek arkadaşınızın yaptığı saçmalık, sizin o örneklemenizde bi garip yahu .
Onunki büyük ne
Bu ne demek ya.. sallama onlari, takilsinlar bilmem ne... ben niye boyle yazdiniz dedimmi size.. benim argom yeterli gelmedi size, ne yazik
güzel arkadaşım ben sana bişey demedim ki.. neden sen kendin üstüne alındın bu olayı. eğer sana yönelik demiş olsaydım yazini alıntı yapardım. ben kimseyi aşağılamam. benim yorumum yukaridakilereydi. senin anlamadığın şeyi eleştirmedim. benim yorumumun seninle uzaktan yakından alakası yok. arkadaşımızı anlamayanlari eleştirdim. yani yorumun sana yönelik değildi.
istersen yazdıklarımı bir kez daha oku ne demek istediğimi anlayacaksın. haddimi bilirim merak etme.
ecrinnur arkadaşım ben senin yazdıklarını şimdi tekrar okudum benim sallama onları takılsınlar diye tabir ettiğim insanlar bana şahsıma hakaret etmeyi alay etmeyi kendilerinde hak bulan ve üstüne üstlük bunu sadece iki satır yazıyla yapmaya karar veren (ki biçok arkadaşın da doğru anladığı gibi eyleme dökmediğim sadece fikirlerimi söylediğim bir cümleydi o )
boş insanlara idi.
Kalbini kırmışım belli ki özür dilerim bukadar sert çıkıştığım için sana
ben de böyle biriyim işte ağzım bozuk kalbim temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?