Yaptığı düpedüz saygısızlık.
Süründür. :88:
erkek arkadaşım da öyle bakar kızlara felan
birgün kafede otururken karşı masadaki adama şöyle bi gözüm kaydı
bağıra çağıra kafedençıkardı beni
bir daha da oraya gitmedik
kendileri yapar bize yasak
Söylememişki kızın üzerine çok gitmişsiniz kızlar arasında olduğu için öyle bir benzetme yaptığını düşünüyorum neyse efenim konumuza dönelim..:) çok haklısın canım o nasıl bir laf ya şakasımı olurmu öyle şeyin düpedüz baktım hemde kalcasına baktım der gibide (zaten durum öylede) insanla dalga geçer gibi olmuş cevabı çok yüz verme sen buna ben olsam ayrılırdım çoktaan...
Baksak ne olur ayrıca sorun o da değil aslında ama ben bu kadar hassas ve ince düşünürken şu karşılaştığım durumu hazmedemiyorum
ilahi yoruma gel..ne zamandır berabersiniz ve yaşlarınız ? bir de eğitim ve iş durumlarınızı alıp ona göre yorum yapacağım
Valla millet karşılaştırmaya tepki göstermiş ama,
bence süper.
Erkek karşılaştırınca normal de kadın yapınca mı anormal?
Böyle söze verilecek en güzel tepki
Kendini belli etmiş işte.
Ayrıldıgın için de tebrik ederim :)
ilahi yoruma gel..
eyvallah Evridiki saolasın
şunu farkettim ayrıca sende farketmemi sağladın : atıyorum 50 kişi konuya katıldıysa bunun 15 kişisi ''aa ne ayıp erkek söylese bile kadının ne haddine erkek yan gözle baksa ve hatta aldatsa bile eksik eteğin ne haddine'' bilinçaltıyla cevap vermiş. Yadırgamıyorum bende dahil bu zihniyetle büyütüldük. Kadınlar her dönemde avrupa ülkeleri hariç her gelişmeyen ve gelişmeye çalışan ülkelerdeki gibi 2.sınıf görülecektir. Atalarından gelen baskıyı içine sindirdiği sürece bu böyle olacaktır kanımca
ben arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anladım. ama bazıları malesef anlamamis. çok yazık. terbiye abidesi misiniz siz?
arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın. ama erkeklerin çoğu böyle. yapacak bişey yok. bakmayan mi var. yoksa kendini kandıran mi yok? örneğin de çok güzeldi bence. her ikisi de esdeger. ama hanımefendilik var bizde. bize yakışmaz. sevgilerle.
Söylememişki kızın üzerine çok gitmişsiniz kızlar arasında olduğu için öyle bir benzetme yaptığını düşünüyorum neyse efenim konumuza dönelim..:) çok haklısın canım o nasıl bir laf ya şakasımı olurmu öyle şeyin düpedüz baktım hemde kalcasına baktım der gibide (zaten durum öylede) insanla dalga geçer gibi olmuş cevabı çok yüz verme sen buna ben olsam ayrılırdım çoktaan...
guldenizcim takılsınlar kafalarına göre sallama onları 3.sayfadaki cevabım yeter de artar onlara hatta fazla bile yazmışım parmaklarıma yazık
aslında derin bir yara bu : bakmayan mı var dediğin doğru
ama bu çok acı hemde fazlasıyla acı bana göre demek ki dünya denen bu yerde sadakat denen kelime kuyruklu yalan
][/B]]Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''
Herkes anlamis bu noktali yeri, bi ben anlamadim.. cok safim ben yaa.. saka degil vallahi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?