- Konu Sahibi tuqce_baysal
-
insanların kişiliği 4 yaşına kadar oluşur derler. daha sonra çevre etkisiyle şekillenir. ve belirli yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz. size aşık diye size karşı iyi oalbilir ama evlilik gibi ilişkiye girdiğinizde bu azaldıkça eski kişiliğine geri döner. ve kadınların en büyük hatalarından biri... kendilerini hayat kurtarıcı melek sanmaları. "benimleyken bambaşka biri" "çevresi ona haksızlık ediyoo, anlamıyorlar ondan öyle" "bana seninleyken bambaşka biri oluyorum diyo" gibi laflar kullanılarlar. ama sonrası hüsran..aşkla biraz başı dönmüş adam sonra eski odun haline geri dönüyor. çevremde o kadar çok bunu diyen ve hüsranla sonlanan kişi varki.aynı karakterli biriyle arkadaşım evlendim kavgacı, herhaltı yemiş. neymiş ona yardım edecekmiş değişecekmiş? ne oldu yazık sürünüyor şimdi. çocukları oldu onun sorumluluklarıyla bile ilgilenmiyor. kişiler tercihlerinde hürdür ama sonra kendim ettim kendim buldum garantili bir ilişki yaşıyorsunuz. burda derdinizi anlatıyorsunuz bizimle dertleşiyorsunuz. dostunuz olarak görüyorsunuz o zaman "dost acı söyler diyorum" erkeklere o kadar acımam ama hiçbir kadının acı çekmesini, üzülmesini istemem.
ayrıca erkek arkadaşınızınki kıskançlık değil. buna delikanlılık filan denmez. sonucunu düşünmeden mantıksız hareketler yapmak kişilik bozukluğudu. bu adamın kararlarına nasıl inanacaksınız? yarın aynı tepkilerin aynısını size göstermeyeceğinin garantisi var mı? ben size söyliyeyim. çevresine gösterdiği tepkilerin daha fazlasını size gösterecek eğer evlilik düşünüyorsanız.
Bunları düzeltemezsin arkadaşım,
Ben bunu çok geç olsada anladım...
En iyi çözüm bitmesi inan bana çok daha mutlu ve huzurlu olursunn...
sonuna kadar haklısın !! bende bunları dusunuyorum cevremdekı herkes aynı seyı soyluyor goruyorum evlendıgımde dayak yıcem kucuk bı kavgada anne evıme gonderılcem bılıyorum hıssedıyorum ama vazgecemıyorum !!! degısmesı ıcın yalvarıyorum ugrasıyorum sonumun kotu oldugunu bıle bıle devam edıyorum kalbıme soz gecıremıyorum olmuyor !! ıste olmuyor !! :s
:s nasıll dayanırım kııı onsuzluqa :S
inan okuyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi, bunun çözümü nedir bilen söylesin
inan okuyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi, bunun çözümü nedir bilen söylesin
Değişmesi için yalvarmayacaksınız,adam sizi kovduğunda yanında olmak için yalvaracaksınız.
Madem onsuzluğa dayanamıyorsunuz adamı böyle çekmeye devam edin.
Aşk bu,olduğu gibi kabul etmek zorundasınız karşınızdakini..
Aaaaaaaaaaa bu gençler dayak istiyor he???
Kızlar dışarıda erkek mi yok siz böyle serserilere takıldınız?
Yazık değil mi gençliğinize?:26:
ben zaten bolede cekmeye razıyım hıc hıc umrmda degıl bı kere olsun gelıp elımı tutsun unutrum yaptıklarını prblem onun bnden soguması zaten yınde o benden kopuyo onu mutlu etmek ıcın ne yapabılırm :s
genelleme yapmaya gerek yok senin erkek arkadaşın sorunlu
sersilerle takılıp sonra bunlar benim başıma niye geldi diye hayıflanmanın alemi yok.
ben zaten bolede cekmeye razıyım hıc hıc umrmda degıl bı kere olsun gelıp elımı tutsun unutrum yaptıklarını prblem onun bnden soguması zaten yınde o benden kopuyo onu mutlu etmek ıcın ne yapabılırm :s
ablam ole degıl ıste serserı dıyıp gecmek kolay dısardan bırı ıcın o benım yuregıme kor gıbı dusmus ne serserılıgı ne baska bısysı umrmda degıl :S sevmek ablam ask tutkuyla baglılk gozum gormyo kı baska bısıyı basksından banane :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?