Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve yolunda giden bir ilişkim vardı. Aynı şehirde değildik ancak 1.5 saatlik bir mesafe vardı aramızda. Aynı kurumda çalışıyorduk o vesileyle tanışmıştık. İlişkiye başladığımızdan beri benimle ciddi düşündüğünü hissediyordum zira evlilik konusunu açan hep oydu. Yeni eve çıktı ve beyaz eşya alırken bile sıfır mı alsam evlenince kullanır mıyız gibi muhabbetler yaptı benimle. Haftaiçi çalıştığımız için yalnızca haftasonları görüşebiliyorduk ama bu aralar bazı işlerimiz çıktı ve yaklaşık 1 aylık uzak kalma durumumuz olacaktı bu yüzden tartıştık hiç mi gelmek için vakit yaratamazsın dedim yaratmaya gayret etmedi. En sonunda konu uzaktan ilişkilerde hep böyle sıkıntılar oluyor daha önceki ilişkimde de oldu, 1 2 yıl evlilik düşünmüyorum o zamana kadar da uzaktan hep sıkıntı yaşayacağız. Şu an kafamı dinlemek istiyorum belki aynı şehirde olsak da istemeyecektim galiba ilişki yaşamak için doğru zamanımda değilim yoksa seni hala seviyorum kararıma saygı duy dedi bana. O kadar alışmışım ki onun varlığına şu an canım çok yanıyor. Ameliyat oldum ayrıldıktan 1 gün sonra aradı ilgilendi hala da kontrole gidecek olsam bile nasıl oldun diye soruyor ama kafasını dinleme konusunda kararlı. Ne yapacağımı bilmiyorum