Bu erkekler neden böyle?

Svdlav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
26
28
3
Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve yolunda giden bir ilişkim vardı. Aynı şehirde değildik ancak 1.5 saatlik bir mesafe vardı aramızda. Aynı kurumda çalışıyorduk o vesileyle tanışmıştık. İlişkiye başladığımızdan beri benimle ciddi düşündüğünü hissediyordum zira evlilik konusunu açan hep oydu. Yeni eve çıktı ve beyaz eşya alırken bile sıfır mı alsam evlenince kullanır mıyız gibi muhabbetler yaptı benimle. Haftaiçi çalıştığımız için yalnızca haftasonları görüşebiliyorduk ama bu aralar bazı işlerimiz çıktı ve yaklaşık 1 aylık uzak kalma durumumuz olacaktı bu yüzden tartıştık hiç mi gelmek için vakit yaratamazsın dedim yaratmaya gayret etmedi. En sonunda konu uzaktan ilişkilerde hep böyle sıkıntılar oluyor daha önceki ilişkimde de oldu, 1 2 yıl evlilik düşünmüyorum o zamana kadar da uzaktan hep sıkıntı yaşayacağız. Şu an kafamı dinlemek istiyorum belki aynı şehirde olsak da istemeyecektim galiba ilişki yaşamak için doğru zamanımda değilim yoksa seni hala seviyorum kararıma saygı duy dedi bana. O kadar alışmışım ki onun varlığına şu an canım çok yanıyor. Ameliyat oldum ayrıldıktan 1 gün sonra aradı ilgilendi hala da kontrole gidecek olsam bile nasıl oldun diye soruyor ama kafasını dinleme konusunda kararlı. Ne yapacağımı bilmiyorum 😓

Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve yolunda giden bir ilişkim vardı. Aynı şehirde değildik ancak 1.5 saatlik bir mesafe vardı aramızda. Aynı kurumda çalışıyorduk o vesileyle tanışmıştık. İlişkiye başladığımızdan beri benimle ciddi düşündüğünü hissediyordum zira evlilik konusunu açan hep oydu. Yeni eve çıktı ve beyaz eşya alırken bile sıfır mı alsam evlenince kullanır mıyız gibi muhabbetler yaptı benimle. Haftaiçi çalıştığımız için yalnızca haftasonları görüşebiliyorduk ama bu aralar bazı işlerimiz çıktı ve yaklaşık 1 aylık uzak kalma durumumuz olacaktı bu yüzden tartıştık hiç mi gelmek için vakit yaratamazsın dedim yaratmaya gayret etmedi. En sonunda konu uzaktan ilişkilerde hep böyle sıkıntılar oluyor daha önceki ilişkimde de oldu, 1 2 yıl evlilik düşünmüyorum o zamana kadar da uzaktan hep sıkıntı yaşayacağız. Şu an kafamı dinlemek istiyorum belki aynı şehirde olsak da istemeyecektim galiba ilişki yaşamak için doğru zamanımda değilim yoksa seni hala seviyorum kararıma saygı duy dedi bana. O kadar alışmışım ki onun varlığına şu an canım çok yanıyor. Ameliyat oldum ayrıldıktan 1 gün sonra aradı ilgilendi hala da kontrole gidecek olsam bile nasıl oldun diye soruyor ama kafasını dinleme konusunda kararlı. Ne yapacağımı bilmiyorum 😓
Rahat bırak sende, önemsemeyin şu varlıkları, hayatınızın merkezi niye yaparsınız ki, evlensen o duygusal tatmin bile bikaç hafta sürmeyecek belki... Bırak da sağlığına bak... Bunların totosunu kaldıra kaldıra tepenizden indirmekte zorlanıyorsunuz... Tek hücreli amip olarak yaşasın boşver yaaaa...

Kadınların evlilik lafına ilgilendiğini biliyor bunu kullanmış. 2 aylık ilişkide nasıl düşünürsünüz evliliği? Ya da nasıl inanırsınız? Uzak mesafe olayın bahanesi başka bir şey olmali

O adamdan bir sonuç çıkmaz bir yeni nesil erkek örneği daha, alternatifleri değerlendirecek daha zamanım var diyor makineyi sıfır mı alsam muhabbetinde de sesli düşünüyor kendini evliliğe hazır mı onu tartıyor yani sen zerre mühim diilsin adam kıymet veren seven adam bunu yapmaz o cogunluk erkeğin yaptıgını yapmış alternatifleri kaybetmek istemiyor şu an sen de dahil. Sakın uzak dur ve net bir şekilde onu gönder sana ulaşmasın aklı düştükçe oynuyor!! Ciddi değil!!! Ciddiymiş gb yapmakta türk erkeğinin coguna madalya takılır. Sakın kanma ve o güzel göz yaşlarını akıtma ona değmez çünkü!!

2 aylık ilişki evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Adamları daha tanımadan aşık olup evlenmeyi düşünüp sonra ayrılınca kendinizi yıpratmayın. Birbirinizi tanımaya çalışmışsınız. Karşı taraf sizinle uzak mesafe ilişkisi yürütemeyeceğini anlamış, bitirmiş. Siz de kafanızda bitirip yolunuza bakın.

Bakın ilişkiler böyle olmaz.
Uzaktan uzağa yürüttüğünüz bir şeyde, hem de sadece 2 aylık olan bir şeyde insan böyle alışmaz. Sizin kafanızı oyalayacak birine ihtiyacınız var bence.
Aik sevgi gerçek sağlıklı ilişki bu değil çümkü.
Umarım bundan sonra sadece 2 ayda evlilik, eşya, o bu muhabbeti yapan bir erkeğin ne kadar saçmaladığını idrak edersiniz. Böyle hemen evlilik diyen adamlara inanmayın. Gerçekten ciddi olan zaten biraz zamana yayar. Görüşmek için çabalar.
Sizin iş baştan yanlış. Göz boyamış sadece. Sonra da nasıl kaçsam diye saçma sapan şeyler demiş işte.
Uzaktan ilişki için çok büyük aşk sevgi anlayış lazım. Yoksa kimse çekmez. Zor işler.

Rahat bırak sende, önemsemeyin şu varlıkları, hayatınızın merkezi niye yaparsınız ki, evlensen o duygusal tatmin bile bikaç hafta sürmeyecek belki... Bırak da sağlığına bak... Bunların totosunu kaldıra kaldıra tepenizden indirmekte zorlanıyorsunuz... Tek hücreli amip olarak yaşasın boşver yaaaa...
Kızlarımız artık aklını başına almalı bu tür erkekler şımara şımara yapmadıkları iş kalmadı arkamızdan ne edep var cogunda ne sadakat bi de göz yaşı dökülmez bunlar için cidden umurlarında değil çoğu keyfinde kıymetli olan kadınlarımız artık şunlara taviz vermeyin

Seni ailemle tanıştırayım herkes çok merak ediyo seni diyip de ertesi gün yanlış düşündüm o an daha erken demiş insan ben de ne bekliyorsam işte. Gerçekten erken benim için de ama bu lafı ediyosan arkasında dur bari

Seni ailemle tanıştırayım herkes çok merak ediyo seni diyip de ertesi gün yanlış düşündüm o an daha erken demiş insan ben de ne bekliyorsam işte. Gerçekten erken benim için de ama bu lafı ediyosan arkasında dur bari
Ne istediğini bilmeyen olgunlaşmamış bir tip. Hiç üstüne düşmeyin zaten 2 aylık bi ilişki daha tam bir ilişki bile sayılmaz. Erkenden tanımış oldunuz tecrübe oldu sizde.

Bir de diyor herşey çok hızlı olmaya başladı ister istemez iş evliliğe gidiyor ama ben 1 2 yıl içinde öyle şeyler düşünmüyorum o yüzden frenlemem lazım. Gerçekten ne istediğini bilmemek

Sessiz kal, durum paylaşma, mesajlarına görüldü at aramaları açma, en sonunda da birkaç mesajdan sonra şunu yaz: ben de daralmisim cidden ayrılınca senden rahatladım. Delimiymisim neymisim hiç benlik bı ilişki değilmiş. Birşeyler yazacak sonra arkadaş kalalım hattını sormak istedim vs. Yine görüldü at ertesi gün şunu yaz: arkadaş eksikligi çeker gibi bı halim mi var? Ama bunları yapabilmek için öncelikle ortadan kaybol durum atma arama yazma. O yazdikca senin istememen onu rahatsız edecek ve o seni istemeye başlayacak. Denendi onaylandı bu taktik

O ilk başta seni yoklamış, sen aile ile tanışmaya itiraz da etmeyince seni meraklı, istekli gördü. Bu sebepten uzaklaşmaya başladı. Kaçan kovalanır hesabı yapacaktın daha erken, ne tanışması, daha genciz gibi nedenler ileri sürüp tanışmayı ileri tarihe atmaya çalışsaydın, şimdi seni ailesiyle tanışmaya ikna etmek için uğraşırdı.

Söylediğim şeyler taktiğe giriyor ama bazı erkekler de böyle,bunu istiyor.daha 2 ay olmamış, duygularını tahlil edememiş , kararını verememiş adam kalkmış aileyi karıştırıyor. Bu kadar basit mi? Bir ömür arkasında duracağın kararı böyle emin olmadan, karşısındakini de ümide kaptırıp telafuz edilir mi hiç?

Bu adam kafası karışık , ne istediğini bilmeyen , ani kararlar alabilen biri.seni çelişkiler içinde bırakmasına izin verme , bir mesafe koy canım, yoksa gelgitleriyle seni çok üzer

2 ay ya daha çok ama çok başındasınız her şeyin. Nasıl da böyle deli divane aşık olabiliyorsunuz ? Kendinize çeki düzen verin,bu heriflere kendinizi ezdirtmeyin. Adam sizin yumuşak karnınızı çok erken keşfetmiş.

O ilk başta seni yoklamış, sen aile ile tanışmaya itiraz da etmeyince seni meraklı, istekli gördü. Bu sebepten uzaklaşmaya başladı. Kaçan kovalanır hesabı yapacaktın daha erken, ne tanışması, daha genciz gibi nedenler ileri sürüp tanışmayı ileri tarihe atmaya çalışsaydın, şimdi seni ailesiyle tanışmaya ikna etmek için uğraşırdı.

Söylediğim şeyler taktiğe giriyor ama bazı erkekler de böyle,bunu istiyor.daha 2 ay olmamış, duygularını tahlil edememiş , kararını verememiş adam kalkmış aileyi karıştırıyor. Bu kadar basit mi? Bir ömür arkasında duracağın kararı böyle emin olmadan, karşısındakini de ümide kaptırıp telafuz edilir mi hiç?

Bu adam kafası karışık , ne istediğini bilmeyen , ani kararlar alabilen biri.seni çelişkiler içinde bırakmasına izin verme , bir mesafe koy canım, yoksa gelgitleriyle seni çok üzer

Back
X