E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
-
baktım canım 5,750-5.5 arası.ben nasıl vereyim şimdi 4e.üstelik çok bakımlı.onca masraf ettim.o arabaya ettiğim masrafla kaç aylık kredi borcumu öderdim.ama kafa yok işte.araba benim sattım dicektim o kadar.olmuyo işte olmuyonursunaz sahibinden.com a gir. otomobil bölümüne gir ordan marka ve modeli seç.birsürü ilan var senin aracınla eşdeğer araçlara bak bi fikrin olur.
Amin canımsakalımız yokki sözümüz dinlensinn -tatlicadiarzu-
inş istediğin gibi bi alıcı bulursn güselimm
gidip uyduruk şeylere bi sürü para veriyolar.ben sadece senedimin parasını alayım diye uğraşıyorum adamlar bi de fiyat kırıyo.kafayı yicemm yaAraban mı var,derdin var:gitme:
Hiç bir zaman için ikinci elde değerini vermezler.
baktım canım 5,750-5.5 arası.ben nasıl vereyim şimdi 4e.üstelik çok bakımlı.onca masraf ettim.o arabaya ettiğim masrafla kaç aylık kredi borcumu öderdim.ama kafa yok işte.araba benim sattım dicektim o kadar.olmuyo işte olmuyo
gidip galeriye 3,5 a satıcam canım en son çare.ordan alsınlar 5e 5,5 a.hiç olmazsa onlara yaramasın.arabamda hiçbi kusur yok.gidip tamirciye götürüyolar soruyolar onlar da öyle diyo.ama millet ölmüş eşşek arıyo.onlara yaramasın var galeriye gitsin.canım onlar eşdeğer fiyatlar değil milletin yüksekten uçarak istediği fiyatlar.
benim eşimde ikinci eldeki arabamıza sahibinden.com da 9 lira istiyordu.baktıki bir kek düşmedi mahalleden isteyen birine 7.5 liraya verdi ki söz de o sitede piyasası o şekildeydi arabamızın..
mal senin..sen bilirsin.ama o fiyatlara satamazsın:hulya:
Erkekler bizlerin lafını dinlese ..bi adam daha olurlarda neyse:hulya: Netde ilana ver... seni anlıyorum piyasası düştü tabi
Her şey zamanında demişler.... bence üçe beşe bakma ver.
Bekledikcede zarar edersin.. masrafı çıkar..durduğu yerden..
Bide böyle alıp baktırıp geri getirirler.. fiyat bicerler hemen..
Buda ayrı can sıkıcı bir durum..
altunizadedeki oto pazarına götür sahibinden.com 'da beleşe araba arıyorlar, benim 25 milyarlık arabama 15 milyar gibi bir teklif biçti kaç kişi aama 25 e sattım, o ilanlara hiç girme.
hayırlı olsun, zararın neresinden dönsen kârdır.arabamı 4,400 e sattım canım.artık beklicek sabrım yoktu.çok şükür.üzerimden büyük bi yük kalktı
aah aah sakalımız yokki dinletelim!!!
hayırlısı olsun sattığınıza sevindim :)
dinlemezler canım dinlemezler,
"karıya he diyeceksin, kendi bildiğini yapacaksın" der.
Ama ekonomik anlamda ne dediysem oldu hep çuvalladı ama asla sözümü dinlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?