- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Bence de soğuk davrandığın için işine gelmemiş. İlk başta kendisi ciddiyim demiş sonra canımlı cicimli beklemesi hata.
Ne demek kendimi veremiyorum adımı atan o.
Bence kurcalama, boşver...
Hiç oralı olma, eniştene de imalı bi şekilde ne biçim arkadaşları olduğunu sor, bence hata eniştende zaten, sana sormadan numaranı vermesi bile başlı başına bi hata
tipik hödükmüş... boşver...
bende yapı itibariyle soğuğum. eşimle tanıştığımız dönemlerdede çok uzun süre canım bile demedim. o kabul etmişti... senin tanıştığın adam tuhaf... nasip değilmiş demekki. boşver.
DÜŞÜNDÜM ASLINDA O ŞEKİLDE SÖYLEMEYİ SONASINDA VAZGEÇTİM DÜN ...ENİŞTEM BANA SÖYLEDİYDİ HANİ VEREYİM NUMARANI BİR KONUŞUN OLUR OLMAZ YANİ DEDİYDİ BEN BİŞEY DEMEDİM ,VERDİĞİNİ ARAYIP SÖYLEDİ..
aslında çocuk iyi bir çocuk olarak görünüyordu , çok esprili bir çocuktu ama niye böyle oldu anlamadım..
Ay tüküreyim bunların suratına ben yani.
Hep aynı replik yahu ...
Sorun sende değil ben de sendromu.
Salağın tekiymiş canım. Boşversene . Eniştene de ima et. Denk geldiğinizde de o yokmuş gibi davran bence.
Hemen canım cicim bekliyorlar ya deliriyorum.
Kardeşim sen o canım cicimi ilk önce bir hak edeceksin yahu !
Hemen canım cicim olunca basit, olmayınca gudubet oluyoruz.
Şimdiki erkekler pek bir korkak, güçsüz . Böyle biri hayatında olacağına hiç olmasın daha iyi canım.
2 günde korkup kaçanla işin olmasın.
:)orası öyle tabi..dediğin gibi sıcak davransan oynak felan derler,ne istediklerini bilmiyorlar...kendime sinir oluyorum keşke konuşmasaydım diye...tabi ilerki zamanda böyle bir şey yapabilirdi yani bell olmazdı o zaman daha kötü olurdu.
Korkaklıklarını anlamıyorm ,başka şeylerde hiç korkaklıkları yok nedense. .Biz kızların korkması gerekirken roller değişiyor artık..
Ha aynen yani. Bir ilişkide erkeğe düşen görevleri ben üstleneceksem ne anlamı kaldı o ilişkinin ya
valla canım bu adam amacım gönül eğlendirmek değil demiş ama tam olarak öyleymiş anladığım kadarıyla. nabzına göre şerbet vermeye çalışmış onuda başaramamış zaten . onun nabzı seninkine oranla hızlıymış . 3. günde hemen canım cicim demek zorunda değilsin. boşver daha iyileri çıkacaktır karşına
Eniştenin duyması lazım, en azından bi hesap sorması lazım sonuçta sen de onun ailesisin artık.
Başlayalım deyip iki güne işine gelmeyince vazgeçmek ne demekmiş görsün, bi daha da aynı ortamda bulunmak istemediğini de söyle.
Bana gidip geldiğin yerleri söyler misin eve vardığında haber verir misin demişti. tamam dediydim ,işten çıkıp eve gittiğimi söylemiştim sorduğu için.
hemen sıcak davranamıyorum..öyle diyrum yapılacak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?