bu erkekler niye böyle??

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kızlar,

size bir konuda danışmak istiyorum...

Geçen cuma günü ablamın düğünü olacağından bazı eksiklikleri evine götürüyoruz felan, eniştem samimi olduğu bir arkadaşı çağırdı eşyaların taşınmasında yardım etsin diye ,neyse taşıdık felan içeri girdi ,çay demledik içtik muhabett ettik öyle,yiğenimin yaşını sordu ,okulunu sordum ben cevap verdim ,biz evden çıktık aynı yerlerde yaşıyoruz zaten,eniştem ,ablam,ben ,yiğenim,eniştemin arkadaşı, sonra denildi dondurma almaya gidelim ,arabaya bindik gittik iyi geceler deyip çıktık biz eve.

Ertesi günü eniştem ablama çocuk decemder90 dan hoşlanmış demiş.Ben brşey söylemedim tabi,Ablamla aynı yerde çalışıyoruz (Pazartesi günü)mesaiye kaldığımız için eniştem ile arkadaşı geldiler ,ben pek konuşmadım işim vardı. Arkadaşı bana Bazı ilişkiler selamla başlar dedi bana bakarak ,hmm felan dedim ben öyle geçmiştim masama .

Sonrasında işten çıktık ,eniştem arkadaşına numaramı vermiş , çocuk mesaj attı bu benim numaram diye..

Salı günü mesajlaşmaya başladık , iyi bir aile kızı olduğumu ,oturaklı iyi bir kız olduğum için ileriye dönük bir şeyler yaşamak istediğini,amacının gönül eğlendirmek olmadığını söyledi.3 sene hayatında kimse olmadığını insan bir noktadan sonra yalnızlıktan sıkıldığını söyledi. Sevgilisi terk etmiş bunu ,izmire gidiyorum gelmek istersen gel diye buda güle güle demiş. Bana gidip geldiğin yerleri söyler misin eve vardığında haber verir misin demişti. tamam dediydim ,işten çıkıp eve gittiğimi söylemiştim sorduğu için.

Dün sabah Günaydın faslı felan öğlen oldu aradı müşteri olduğu için kapattı açıklamasını mesaj atmış,bende anlamıştım bir şey olduğunu yanıt attıktan sonrasında aradı , nbr napıyorsun felan öğle yemeğine mi çıktın dedi evet felan görüşürüz dedik kapattım soğuk davrandım kapattık.

Ardından mesaj geldi biz bu işe hiç başlamalıyım ,en iyisi yine aynı olalım tanıdığım kişi olarak kalmanı isterim bana zaman ayırdığın teşk.ederim yazmış ,ben şaşırdım hani böyle bir mesaj hiç beklemiyordum açıkcası.

SENİ BÖYLE DÜŞÜNDÜREN NE OLDU DEDİM . O DA İÇİMDEN ÖLE GEÇTİ SANIRIM AŞKA ÇOK UZAK KALMIŞIM BEN SENLİK BİR DURUM YOK KENDİMİ VEREMİYORUM KORKUYORUM YAZMIŞ.

bNEDE SOĞUK KONUŞTUĞUMDAN DOLAYI MI BEN HEMEN CANIM CİCİMKİ KONUŞAMAM DEDİM. ODA CANIM CİCİM DİYE BEN KONUŞTUM DİYE HATA MI ETTİM EVET BİRAZDA SOĞUK KONUŞTUĞUNDAN DOLAYI TEDİRGİN OLDUM YAZMIŞTI.

bEN İSE BEN HEMEN ÖYLE SICAK DAVRANAMAM BİRBRİMİZİ TANIMA AŞAMASINDAYIZ SONUÇTA, BENİM YAPIM BU YANİ. BAYAĞI YAZDIM .ATTIĞI MESAJ İSE OK DEMEK OLDU..

Anladığım nokta Salı akşamında konuşulanlarla dünki olanlar o kadar tuhafki anlamıyorum neden hep böyle.

hemen canım cicim felan rahat davransak oynak derler, Böyle davranıldığından soğuk davrandın derler,ne şekilde dvranılır bu erkeklere anlamıyorum ya.

Ne yaptım ben işte ? sizce neden böyle oldu kızlar?

Bence de soğuk davrandığın için işine gelmemiş. İlk başta kendisi ciddiyim demiş sonra canımlı cicimli beklemesi hata.

Ne demek kendimi veremiyorum adımı atan o.

Bence kurcalama, boşver...

Bence de soğuk davrandığın için işine gelmemiş. İlk başta kendisi ciddiyim demiş sonra canımlı cicimli beklemesi hata.

Ne demek kendimi veremiyorum adımı atan o.

Bence kurcalama, boşver...

Bn hemen sıcak davranamam yapım bu değilki , sadece sinir oldum şu duruma koruyorsun madem niye tel numaramı alıyorsun ki,..
hem dün bir bugün iki yani sıcak davransam başka türlü düşünlür bu erkekler böyle hep.

canım kelimesini ne çok özlemişim dediydi yazdığında zamanı gelince bana hayatım vs. demeni istiyorum diyordu ne iş analamdım allah allah.

Son düzenleme:
Hiç oralı olma, eniştene de imalı bi şekilde ne biçim arkadaşları olduğunu sor, bence hata eniştende zaten, sana sormadan numaranı vermesi bile başlı başına bi hata

Hiç oralı olma, eniştene de imalı bi şekilde ne biçim arkadaşları olduğunu sor, bence hata eniştende zaten, sana sormadan numaranı vermesi bile başlı başına bi hata

DÜŞÜNDÜM ASLINDA O ŞEKİLDE SÖYLEMEYİ SONASINDA VAZGEÇTİM DÜN ...ENİŞTEM BANA SÖYLEDİYDİ HANİ VEREYİM NUMARANI BİR KONUŞUN OLUR OLMAZ YANİ DEDİYDİ BEN BİŞEY DEMEDİM ,VERDİĞİNİ ARAYIP SÖYLEDİ..

aslında çocuk iyi bir çocuk olarak görünüyordu , çok esprili bir çocuktu ama niye böyle oldu anlamadım..

tipik hödükmüş... boşver...

bende yapı itibariyle soğuğum. eşimle tanıştığımız dönemlerdede çok uzun süre canım bile demedim. o kabul etmişti... senin tanıştığın adam tuhaf... nasip değilmiş demekki. boşver.

güldürdün beni:)

Yani ben senin gibiyim hemen sıcak davranamıyorum..öyle diyrum yapılacak bişey yok..

Ay tüküreyim bunların suratına ben yani.
Hep aynı replik yahu ...
Sorun sende değil ben de sendromu.
Salağın tekiymiş canım. Boşversene . Eniştene de ima et. Denk geldiğinizde de o yokmuş gibi davran bence.
Hemen canım cicim bekliyorlar ya deliriyorum.
Kardeşim sen o canım cicimi ilk önce bir hak edeceksin yahu !
Hemen canım cicim olunca basit, olmayınca gudubet oluyoruz.
Şimdiki erkekler pek bir korkak, güçsüz . Böyle biri hayatında olacağına hiç olmasın daha iyi canım.
2 günde korkup kaçanla işin olmasın.

Eniştenin duyması lazım, en azından bi hesap sorması lazım sonuçta sen de onun ailesisin artık.

Başlayalım deyip iki güne işine gelmeyince vazgeçmek ne demekmiş görsün, bi daha da aynı ortamda bulunmak istemediğini de söyle.

:)orası öyle tabi..dediğin gibi sıcak davransan oynak felan derler,ne istediklerini bilmiyorlar...kendime sinir oluyorum keşke konuşmasaydım diye...tabi ilerki zamanda böyle bir şey yapabilirdi yani bell olmazdı o zaman daha kötü olurdu.

Korkaklıklarını anlamıyorm ,başka şeylerde hiç korkaklıkları yok nedense. .Biz kızların korkması gerekirken roller değişiyor artık..

Ha aynen yani. Bir ilişkide erkeğe düşen görevleri ben üstleneceksem ne anlamı kaldı o ilişkinin ya

valla canım bu adam amacım gönül eğlendirmek değil demiş ama tam olarak öyleymiş anladığım kadarıyla. nabzına göre şerbet vermeye çalışmış onuda başaramamış zaten . onun nabzı seninkine oranla hızlıymış . 3. günde hemen canım cicim demek zorunda değilsin. boşver daha iyileri çıkacaktır karşına

Ha aynen yani. Bir ilişkide erkeğe düşen görevleri ben üstleneceksem ne anlamı kaldı o ilişkinin ya

aynen öyle:)

diyemem ki yapı gereği :)Hep böyle oluyor ama bende mi sorun var artık dityorum yani:) hayırlısı değilmiş demekten başlk açare yok:)

Hepsi aynı , gerçekten aynı .

Samimi konuşsan adın hoppa olacaktı , soğuk konuştun ''Hadi eyvallah '' dedi .

Hiç umursama . Eniştene de uygun bi zamanda anlat yada sen ablana anlat , ablan eniştene söylesin .

Ama bu insanla bir daha aynı beklentiyle sohbet etme derim

çocuğu aramıştır diye düşünüyorum aynı mahalledeler , görüşmüşler muhakkak ama yinede bilmiyorum , dün ablamla konuşurken x alsın onu işyerinden dediğini duydum.

bana onun ismini söylemesin dedim..

Benimde kızkardeşim var. Eşimin arkadaşları kızkardeşimle ilgili hiç birşey söyleyemezler, söyletmez de. Bir kere öyle birşey olmuştu çocuk ağzının payını almıştı. Sonuçta kardeşim eşiminde kardeşi sayılır. Eniştenin hatası bu.

Bence farklı bir sorun olmuş olabilir. Çocuk düşünmüştür ve kişiliğinizin uymayacağını anlamıştır. Belki de enişten söyledi çocuğa ve çocuk zoraki davrandı. Bi ihtimal de çocuk başka birini gördü ve aşık oldu

Son düzenleme:
Bana gidip geldiğin yerleri söyler misin eve vardığında haber verir misin demişti. tamam dediydim ,işten çıkıp eve gittiğimi söylemiştim sorduğu için.

Canım seni tanıyorum aklı başında birisin.

Ancak yukarıdaki cümlene anlam veremedim. Daha hayatında yeri bile olmayan insana hesap vermeyi nasıl kabul ediyorsun ?

Senden böyle bir talebi olsa bile bunu kesin dille reddetmen gerekmez miydi ?

Ki bunlar bana sevgili ve eşken bile saçma gelir, adam senin hiçbirşeyin bile değil. Ne cüretle gidip geldiğin yerleri söyler misin diyor, sen ne akla hizmeten tamam diyorsun.

"bana gittigin yerleri , eve gidince vs haber ver olur mu "
tamam demissin
neden?
yeni tanidigin birine neden hesap vermek zorundasin
ask yok sevgi yok henuz
adam zaten normal degil o belli
ya enisten?
senin enistenin yaptigini bence kimse yapmaz kolay kolay
ne demek sana sormadan numara vermek

birde su bana cok komik gelir
ilk tanisirsin
benim amacim ciddi gezip tozmak degil
daha önceki iliskilerde ciddiyetsiz misiniz?
cok komik ve cok sahte seyler

bir iliski evet evlilik icin baslanabilir
birileri tanistirir falan
normal bu
ama tanisma evresi adi üstünde insanlarin birbirini tanima evresidir

nitekim siz karsinizdakini hemen tanidiniz cünkü pekte güzel tanitmis
bu olayin üstünde durmayin bile

bir erkek karsiniza ciktigi zaman
ve bu insan akli basinda bir adamsa zaten hersey normal gider merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…