bu erkekler niye böyle??

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Şu şekildeki ben sorduğu için eve geldim diye yanıt attım ,fakat geldim geittim çıktım diye mesajlar atmadım açıkcası..

haklısınız yazdıklarınızda...çok üstüne durmuyor ama ne bilim şu duurm sinir bozucu

ablama anlatmak istemiyorum açıkcası. ENİŞTEMLE ARASI BOZULUR DİYE.BU AKŞAM ENİŞTEMLE KONUŞURUM ...

6 hAİZRAN VE 8 HAZİRANDA AYNI ORTAMDA OLACAĞIZ MALESEFKİ.....

ODA İHTİMAL evet onuda düşünmedim değil.ama çocuğun konuşmaları eniştemin konuşması ile olacak şekilde değildi , kendi istediği için konuşuyordu konuşşmları bunu gösterdi...Kİ BİR İNSAN 2 GÜNDE NASIL BRİNİ TANIYABİLİR Kİ 1 AY - 15 GÜN KONUŞURSUN ,SANA YANLIŞ GELENLER ONA YANLIŞ GELENLER OLUR ANLARIM YANİ.. FİKİRLERİMİZİN UYMAYACAĞI KONUSUNDA DA BİŞEY SÖYLEMEDİ.

aKŞM KONUŞACAĞIM ENİŞTEMLE BAKALIM NE DİYECEK .

Son düzenleme:

cnm konunun hepsini okumadım ama lütfen sakın sakın üstüne düşme. sadece nabız ölçüyor bence. sakın üstüne düşme olduğu gibi bırak. tek bir adımın bile yanlış olur bence şu durumda..ben olsam şu saatten sonra asla sormam bile neden diye. keyfin bilir der kapatırım konuyu. tekrar görüşmek isteyecek. sadece nazbı ölçüyor aklınca... budala..

yalnız yanlış anlaşılma olmasın ...yani senin yazdığını okudum yorumların hepsini okuyamadım sadece bi gelişme oldmu bilemiyorum ama...

Son düzenleme:

Bilmem öyle mi dersin , içimden bir ses msj atacak diyor ama yine de belli olmaz...deniyorda olabilir ama bu denemes mi olur buda saçma açıkcası. çocuk muuyuz nabız ölçecek...şu annda msj bile atmam ne atacağım kendimi küçük düşüreceğim ..

aynen cnm çocuk gibi okadar saçma huyları varki. çocuğu tanımıyorum şöyledir böyledir diyecek durumda değilim belki ama %80 nabız ölçyor diyeblirim. kaldıki öyle olmasa bile senin sessizliğin onu yaptğına pişman eder zzaten. bırak ne hali varsa görsün. eminim mesaj atacak..

Bilemem ama mesaj atması benim için bir şey değiştirmez açıkcası daha çok sinirlerimi bozar ,ki aynı ortamda dahi bulunmak istemiyorummm

Sosyal medyada erkeklerin kullandığı popüler tabir ile "kezbanlık" yapmışsın gibime geldi. Ağırdan almak tabiki ok, fakat bunu soğukluk olarak değil de naza çekmek olarak yansıtsan daha uygun olurdu bence.

Sosyal medyada erkeklerin kullandığı popüler tabir ile "kezbanlık" yapmışsın gibime geldi. Ağırdan almak tabiki ok, fakat bunu soğukluk olarak değil de naza çekmek olarak yansıtsan daha uygun olurdu bence.

Naza çekmek biraz saçma değil mi , daha iki gün tanıdığım insana neyin nazını çekeceğim pek anlam veremedim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…