bu erkeklerde kurtmu var?

Olay degerlendirmesi cok yonlu olacak :D

Normal bir iliskide: Siz aksam 8 den sonra evden cikamiyorsunuz diye, onu da eve hapsetmek haksizlik degil mi? Onun arkadaslarinin sevgilisi varsa, o ne yapsin? Arkadaslariyla takilmak her insanin hakki. Eglenmeye beraber gitmelerinde bir sorun goremiyorum ben. Ozel bir bulusma falan degilse neden olmasin ki?
Yine her insanin hayat gercekleri farklidir, sizi de anliyorum ama erkek arkadasinizi da anliyorum. O, o ortami ve kisileri samimi ve sicak buluyorsa bence sorun yok. Zaten eger cok ozel bulusmalar olup, o da kendini yalniz hissetseydi gitmezdi. Ha, boyle bir ortamda bi kizi gorup hoslanacak kadar baglarin kuvvetli olmadigi bir iliskiniz varsa da, boyle sikayet ederek ancak daha da o baglarin kopmasina sebep olabilirsiniz.

Ama: 3 senedir beraber olup onun surekli takildigi arkadaslariyla hic tanismamis olmaniz da kafa karistirici. Kendi en yakin ortamina sizi sokmamasi, sizi biseylerden gizledigi izlenimi verdi bana. Yine de ihtimaller cok fazla, ama bu konu cok kafa karistirici.

Son düzenleme:
evet evett o çocuğa zaten kıl oluyorum yani hiç yüz yüze tanışmadım çocuğu ama böyle bir iticilik var.Güya bundan 1 hafta önce bir kız için ölüp bitiyordu ciddi düşünüyordu kız sözünü dinlemedi diye ayrılmış tabi ayrılmasında benim sevgiliminde etkisi var.Demiş tienen benim sözümü çok dinler çok sadıktır karı koca gibiyiz güvenirim ona sende bu kızla konuş dediklerini yapmazsa ayrıl evlilik olmaz bunun gibi biriyle demiş.Çocukta tabi etkilenmiş kızda zaten oynak bir tipti ayrılmış kızdan ertesi güne başka bir kız bulmuş.Bu tip bir arkadaş yakında benim sevgilimden beni bile soğutur sende bu kızla takıl bile diyebilir.Yanında her ortama götürücekse yandım valla küsüz hala konuşmuyoruz :47:

kurt var cidden oturamıyo bir türlü :47:

bencede boyle giderse yakindir
garip bi adammis su arkadasi,hergun sevgli degistirmesi cok tehlikeli
bence tabir .ok .oku ceker
sevglin onun yaninda dura dura hali tavri degisebilir aklini kolayca celer, baksana sevgilisi yanindayken bile cagiriyosa
bence cok tehlikeli, sevgilime guveniyorum diye bilirsin ama erkek milleti iste,arkasini kollaman lazim
uzak tut bu erkekten sevgilini

bence son derece haklısın..
herkesin karakteri farklıdır
bazıları hiç kıskanmaz tabiiii:19:

yahu kıskanmanın da bir sınırı var... sizden ayrı nefes alamayacak mı adam? sizin kız arkadaşlarınız yok mu? takılmazmısınız onlarla da? hiç bir yere onsuz gitmez misiniz? ya aklı bi yere kayarsa ne demek... internetten bulur, bulur yani içinde varsa ondan kolay ne var arkadaşlar.... bence erkeği bu kadar sıkarsanız aldatcağı yoksada aldatır benden söylemesi...

ayrıca konu sahibi arkadaşım seni 3 yıldır arkadaşlarıyla tanıştırmaması olayını yeni öğrendm gerçekten şüpheli... seni neden saklama gereği duyuyor acaba... hiç sormadın mı?

bilerek sormadım hep tanıştırma teklifini etmesini bekledim ve etmedi.Bende zorla tanıştırsın diye hiç sormadım yani...Bir de çocuğa beni anlatıyormuş benim sevgilim böyle bana sadık ben onla tanıştığımda öpüşmeyi bile bilmiyordu benimle öğrendi falan diye çocukta of benim ilişkilerim neden böyle değil diye sinirleniyormuş o yüzden sevgilisinden ayrılıp üstüne yeni bir kızla çıkmış bana saçma geldi :S

bilerek sormadım hep tanıştırma teklifini etmesini bekledim ve etmedi.Bende zorla tanıştırsın diye hiç sormadım yani...Bir de çocuğa beni anlatıyormuş benim sevgilim böyle bana sadık ben onla tanıştığımda öpüşmeyi bile bilmiyordu benimle öğrendi falan diye çocukta of benim ilişkilerim neden böyle değil diye sinirleniyormuş o yüzden sevgilisinden ayrılıp üstüne yeni bir kızla çıkmış bana saçma geldi :S

nasil yani "tanidigmda opusmeyi bilmiyordu" falan demis. bu sizin ozeliniz degil mi? ne diye bunu soyleme geregi duymus ki. sadakatinize guvenmis olmasi guzel tabi ama ilginc buldum sevgilinin opusme konusunda soyledigini.
ayrica 3 yil boyunca tanistirmadiysa sen tanismak isteyebilirdin. bu ailesiyle tanisma gibi degil en nihateyinde. o yuzden birazcik israr da etsen sorun olmaz diye dusunuyorum,
hem senin de icin rahatlar belki.:34:

Son düzenleme:
nasil yani "tanidigmda opusmeyi bilmiyordu" falan demis. bu sizin ozeliniz degil mi? ne diye bunu soyleme geregi duymus ki. sadakatinize guvenmis olmasi guzel tabi ama ilginc buldum sevgilinin opusme konusunda soyledigini.
ayrica 3 yil boyunca tanistirmadiysa sen tanismak isteyebilirdin. bu ailesiyle tanisma gibi degil en nihateyinde. o yuzden birazcik israr da etsen sorun olmaz diye dusunuyorum,
hem senin de icin rahatlar belki.:34:

sadece öpüşmekten bahsetmemiş çocuğun ayrıldığı sevgilisi hiç söz dinlemiyormuş mesela yanlarına geliyormuş kızın üstünde mini etek dekolte üstler falan arkadaşıda kızıyomuş sana böyle giyinme demedimmi gibisinden.Kızın oturduğu yere göre giyinmesi abartılı (gerçi babası karışmıyorsa sevgilisinin karışmasıda saçma) Ama çocuk lafını geçiremediği için benim sevgilimde yol göstermiş tienen hiç böyle değildir kaç kere eve yolladığım oldu açık giyindiği zaman gibisinden işte anlatmış baya ilişkimizi fazla özele girmeden.Bu kızla olmaz konuş anlamıyorsa ayrıl demiş ve çocuk benim sevgilimden de etkilendiği için ayrılmış simdi baska kızla cıkıyor ve bu buluşmaya 3 arkadaş gitmişler 2sinin sevgilisi yanında benimki tek :S bu tartışmadan beri de konuşmuyoruz napıcam çok kararsız kaldım.. Kafamda karıştı siz söylemeseniz ben hala arkadaşıyla tanışmayıda düşünmüyordum dürttünüz beni valla zaten çocuğu gözüm tutmuyordu iyice şüphelendim

sadece öpüşmekten bahsetmemiş çocuğun ayrıldığı sevgilisi hiç söz dinlemiyormuş mesela yanlarına geliyormuş kızın üstünde mini etek dekolte üstler falan arkadaşıda kızıyomuş sana böyle giyinme demedimmi gibisinden.Kızın oturduğu yere göre giyinmesi abartılı (gerçi babası karışmıyorsa sevgilisinin karışmasıda saçma) Ama çocuk lafını geçiremediği için benim sevgilimde yol göstermiş tienen hiç böyle değildir kaç kere eve yolladığım oldu açık giyindiği zaman gibisinden işte anlatmış baya ilişkimizi fazla özele girmeden.Bu kızla olmaz konuş anlamıyorsa ayrıl demiş ve çocuk benim sevgilimden de etkilendiği için ayrılmış simdi baska kızla cıkıyor ve bu buluşmaya 3 arkadaş gitmişler 2sinin sevgilisi yanında benimki tek :S bu tartışmadan beri de konuşmuyoruz napıcam çok kararsız kaldım.. Kafamda karıştı siz söylemeseniz ben hala arkadaşıyla tanışmayıda düşünmüyordum dürttünüz beni valla zaten çocuğu gözüm tutmuyordu iyice şüphelendim

evet sevgilin sana gercekten guveniyor bence. bu cok guzel bi sey,keske sen de ona tam anlamiyla guvenebilsen? ayrica erkekler birbirlerine pek sevgililerini anlatmiyorlar. seninki anlattigina gore sana guveniyor tam anlamiyla. ama dedigim gibi sen de ona guvenebilsen keske,her sey karsilikli guzel en nihayetinde. bir de erkekler arkadaslarini cok dinliyorlar,ben de zamaninda cok cektim ve iliskimin bitmesinde arkadaslarinin rolu buyuk olmustur. dikkat etmeni oneririm.
bence sen arkadaslariyla bi tanis,ortami bi yokla. keske sevgilin icinden gelerek seni tanistirsaydi ama sen de bunu isteyebilirsin cok normal bence. hem de 3 sene olmus.
o 2 cift ve sevgilinle sen bi gun bir seyler yapmayi onerebilirsin bence sevgiline.

Son düzenleme:
evet sevgilin sana gercekten guveniyor bence. bu cok guzel bi sey,keske sen de ona tam anlamiyla guvenebilsen? ayrica erkekler birbirlerine pek sevgililerini anlatmiyorlar. seninki anlattigina gore sana guveniyor tam anlamiyla. ama dedigim gibi sen de ona guvenebilsen keske,her sey karsilikli guzel en nihayetinde. bir de erkekler arkadaslarini cok dinliyorlar,ben de zamaninda cok cektim ve iliskimin bitmesinde arkadaslarinin rolu buyuk olmustur. dikkat etmeni oneririm.
bence sen arkadaslariyla bi tanis,ortami bi yokla. keske sevgilin icinden gelerek seni tanistirsaydi ama sen de bunu isteyebilirsin cok normal bence. hem de 3 sene olmus.
o 2 cift ve sevgilinle sen bi gun bir seyler yapmayi onerebilirsin bence sevgiline.

bana güvendiğinin farkındayım ama ben güvenemiyorum maalesef bu ondan kaynaklı 3 sene oldu ama 3 sene dolu dolu geçti nelerle karşılaştık neler aştık.Aslında daha önce düşünmüştüm acaba beni kıskanıyormu erkek arkadaşlarından çekemiyor olabilir mi gibisinden.Anlam veremiyorum açıkçası..

Back
X