• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekleri anlamak çok zor!!!

Butterflyy34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
108
24
48
29
Herkese hayirli geceler dilerim. Uzatmadan soruma geçeyim. Belki yasanmisliklarinizdan tecrubelerinizden yararlanabilirim umuduyla soracağım..
Benim hayatıma öyle çok erkek girmiş değil. Ama sanki mikntisla cekiyormus gibi hayatıma giren insanların tek ortak özelliği bir anda degismeleri. Hemde hepsi.. Gerçekten hicbir şekilde anlam veremiyorum. Konuşmaya başlıyoruz buluşuyoruz felan her şey iyi hos güzel. Sonra sanki büyü yapilmiscasina insanlar tam tersine dönüyor. Sonra her şey başa dönüyor ve olay kendi kendine başlamadan bitiyor. Hani üst üste 4 kere Aynı durumu yaşayınca gerçekten basiretimin bağlandığı beddua aldığımı felan düşünüyorum artik :)) şaka bir yana bu kadarı bir tesadüf mu bilmiyorum ama bu arada 22 yasindayim ve kesinlikle öyle çocuksu şımarık erkeklerin hatta genel anlamda insanlarin rahatsız olacağı türden davranışlarım yok. Her şey normalken hatta gelecege donuk planlarına sizi de dahil ediyorken erkeklerin bu ani değişiminin nedenini gerçekten merak ediyorum. 1 hatta 2 kere başıma gelmiş bir durum olsa inanın onemsemezdim dahi. Ama durum böyle ne yazık ki. Sizce bu dengesiz insanların amacı ne? Neden ümit verip bir anda açıklama yapma gereğinde bile bulunmadan çekip gidiyorlar?

Erkeklerin akıl yoksunu olduğunu düşünüyorum.
Geneli zekasız olabilir
Kazen abi hariç (mapısa düşmeyeyim şindi) :skandal:
Dediğim gibi demekki nasıl bir şanssa artik bütün bu akıl yoksunu insanlari bilhassa miknatis gibi cekmisim :( gerçekten büyük bi başarı (!)

5. de turnayı gözünden vurursunuz inşallah.
Bu sorunun tam bir cevabı yok bence
Yetiştirme tarzıyla alakalı olabilir, erkek çocukları hesapsız, korkusuz yetişiyor.
Oyle ki anneler ben horozumu saldım, tavuğu olan düşünsün diyor
Allah kadını, erkeği ile iyi insanlarla karşılaştırsın...

O dört kişide ani değişim ve bitiş sebebi sundu mu ?

4 ayrılıkta da sebep ortaksa , sorun sendedir .

Farklı farklı nedenlerle büyü bozuluyor , her şey bitiyorsa .. sıradaki gelsin :)

5. de turnayı gözünden vurursunuz inşallah.
Bu sorunun tam bir cevabı yok bence
Yetiştirme tarzıyla alakalı olabilir, erkek çocukları hesapsız, korkusuz yetişiyor.
Oyle ki anneler ben horozumu saldım, tavuğu olan düşünsün diyor
Allah kadını, erkeği ile iyi insanlarla karşılaştırsın...
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim :) tek istedigim o zaten hem kendim hem herkes için

O dört kişide ani değişim ve bitiş sebebi sundu mu ?

4 ayrılıkta da sebep ortaksa , sorun sendedir .

Farklı farklı nedenlerle büyü bozuluyor , her şey bitiyorsa .. sıradaki gelsin :)
Sorun da şu ki sadece biri lutfedip açıklama yaptı kendi acisindan haklı nedenleri vardi ama geri kalan 3u bir anda hersey normal ve guzelken iletişimi kopardı. Hani söyle düşünün bir gece öncesine kadar her dakika konuşup hâlinden memnunmus gibi görünüp sabahına sanki hiç hayatınızda varolmamis gibi bir durum..

Sorun da şu ki sadece biri lutfedip açıklama yaptı kendi acisindan haklı nedenleri vardi ama geri kalan 3u bir anda hersey normal ve guzelken iletişimi kopardı. Hani söyle düşünün bir gece öncesine kadar her dakika konuşup hâlinden memnunmus gibi görünüp sabahına sanki hiç hayatınızda varolmamis gibi bir durum..

Nedenini sorma gereği duymayacağın kadar kısa süreli ilişkilerdi o zaman .

Kötüsüne denk gelmişsin hep o zaman .

Yani bitiş nedeni ille konuşulmalı . Hoop gece vardı sabah yok ...son derece saygısız bir tutum. Bu durumda iyi ki bitmişler:)

Benimde hep oyle olmustu hatta bende senin gibi uzerimde bisi mi var diye korkmaya baslamistim.. Sonradan anliyorsun ki Kader...
Karsina cikan insanlar seni ruhsal yonden buyutuyorlar ve en hazir oldugun anda da gitmeyecek biri karsina cikiyor.. Yasin daha cok kucuk kimler kimler cikacak karsina.. Seni sonu olmayip bostan yere oyaliyacak insanlar cikacaksa hic cikmasin yillarin bosa gitmesin
Vakti zamani geldiginde bekledigin insan kapini calacak emin ol :KK52:

Herkese hayirli geceler dilerim. Uzatmadan soruma geçeyim. Belki yasanmisliklarinizdan tecrubelerinizden yararlanabilirim umuduyla soracağım..
Benim hayatıma öyle çok erkek girmiş değil. Ama sanki mikntisla cekiyormus gibi hayatıma giren insanların tek ortak özelliği bir anda degismeleri. Hemde hepsi.. Gerçekten hicbir şekilde anlam veremiyorum. Konuşmaya başlıyoruz buluşuyoruz felan her şey iyi hos güzel. Sonra sanki büyü yapilmiscasina insanlar tam tersine dönüyor. Sonra her şey başa dönüyor ve olay kendi kendine başlamadan bitiyor. Hani üst üste 4 kere Aynı durumu yaşayınca gerçekten basiretimin bağlandığı beddua aldığımı felan düşünüyorum artik :)) şaka bir yana bu kadarı bir tesadüf mu bilmiyorum ama bu arada 22 yasindayim ve kesinlikle öyle çocuksu şımarık erkeklerin hatta genel anlamda insanlarin rahatsız olacağı türden davranışlarım yok. Her şey normalken hatta gelecege donuk planlarına sizi de dahil ediyorken erkeklerin bu ani değişiminin nedenini gerçekten merak ediyorum. 1 hatta 2 kere başıma gelmiş bir durum olsa inanın onemsemezdim dahi. Ama durum böyle ne yazık ki. Sizce bu dengesiz insanların amacı ne? Neden ümit verip bir anda açıklama yapma gereğinde bile bulunmadan çekip gidiyorlar?
öyle bedduayla olsaydı o işler alacak nefesimiz olmazdı :D
hiç yaşamadım bunu ama acaba sen fazla ümitleniyor olabilir misin ilk andan?

Ne alaka yahu erkeğe yüz verirsen öyle olur bence davranışlarını gözden geçir alttan alan çabalayan erkek olmalı seni kaybetmekten korkmalı

Arızalı modele denk gelmişsin iyiside var bunların karşına çıkar inşallah

öyle bedduayla olsaydı o işler alacak nefesimiz olmazdı :KK70:
hiç yaşamadım bunu ama acaba sen fazla ümitleniyor olabilir misin ilk andan?
Aslında evet öyle olabilir ama bu durum karşımdaki insanın bana olan tutumuyla alakali yani öyle tamamiyle kendimi kaptirmiyorum

Ne alaka yahu erkeğe yüz verirsen öyle olur bence davranışlarını gözden geçir alttan alan çabalayan erkek olmalı seni kaybetmekten korkmalı
İşte başlarda hepsi bi etkileme, kaybetmekten korkuyormus gibi davranma aşırı sahiplenme felan bu tarz davraniyorlarken sonradan degisiyorlar işte bende anlamiyorum kii

Benimde hep oyle olmustu hatta bende senin gibi uzerimde bisi mi var diye korkmaya baslamistim.. Sonradan anliyorsun ki Kader...
Karsina cikan insanlar seni ruhsal yonden buyutuyorlar ve en hazir oldugun anda da gitmeyecek biri karsina cikiyor.. Yasin daha cok kucuk kimler kimler cikacak karsina.. Seni sonu olmayip bostan yere oyaliyacak insanlar cikacaksa hic cikmasin yillarin bosa gitmesin
Vakti zamani geldiginde bekledigin insan kapini calacak emin ol :KK52:
Ne güzel yazmissiniz ya umarım söylediğiniz gibi olur :)

Back
X