- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Selamlar yine dertliyim yada takmıyorum bilmiyorum. 1 ay evvel ayrıldığım birinin arkadaş ortamında biriyle karşılaştım aşırı yakışıklı işi gücü olan karizmatik biriydi konuşmak istedi bende onu red ettim X kişiyle ayrıldım onun arkadaşıyla olamam dedim oda biz arkadaş değiliz babamın eski elemanıydı tanıdık biri ayrıcada fazla görüşmüyoruz dedi. Bende sadece dost olabiliriz dedim kabul etti 1 ay çok iyi anlaştık dost olduk sabahlara kadar mesajlaştık kesinlikle flört asılma yok hatta kızlarla konuşmalarını atardı (kızlar buna çok asılıyor) aklıma hiç kıskanmak gelmiyor bile çünkü dost olarak gördüm buluşup kahve içiyorduk ona rağmen hiç bir asılma yakınlaşma yok. 10 gün önce eski işyerim hakkında ona bir şey anlatırken bana unut orayı dedi bende aklımda yeni planlar var daha güzel yaşayacağım dedim oda bana “birlikte yaşayalım kim buna engel?” Dedi şoka girdim bu bir teklif mi dedim evet dedi ilişkimiz başladı ilk hafta kendisi her gün arıyodu hesap veriyordu ben buraya gidicem haberin olsun diye son 3 gündür günde 2 kelime yazıyor neymiş babasıyla kavga etmiş arkadaşında kalıyormuş bana en son 7de yazdı ve şuan çevrimiçi geçende bana yatıcam deyip yarım saat daha çevrimiçi oldu amacı ne bilmiyorum hayatım hayal kırıklığı sorun bende mi bilmiyorum tek bildiğim mutlu olamadığım ne zaman kafama göre biri çıkıcak çıkıncada neden 1 haftada değişiyorlar nasıl davranma gerek bu kişiye bilmiyorum