Bu erkekleri anlayan var mı? Yine bir hayal kırıklığı

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Selamlar yine dertliyim yada takmıyorum bilmiyorum. 1 ay evvel ayrıldığım birinin arkadaş ortamında biriyle karşılaştım aşırı yakışıklı işi gücü olan karizmatik biriydi konuşmak istedi bende onu red ettim X kişiyle ayrıldım onun arkadaşıyla olamam dedim oda biz arkadaş değiliz babamın eski elemanıydı tanıdık biri ayrıcada fazla görüşmüyoruz dedi. Bende sadece dost olabiliriz dedim kabul etti 1 ay çok iyi anlaştık dost olduk sabahlara kadar mesajlaştık kesinlikle flört asılma yok hatta kızlarla konuşmalarını atardı (kızlar buna çok asılıyor) aklıma hiç kıskanmak gelmiyor bile çünkü dost olarak gördüm buluşup kahve içiyorduk ona rağmen hiç bir asılma yakınlaşma yok. 10 gün önce eski işyerim hakkında ona bir şey anlatırken bana unut orayı dedi bende aklımda yeni planlar var daha güzel yaşayacağım dedim oda bana “birlikte yaşayalım kim buna engel?” Dedi şoka girdim bu bir teklif mi dedim evet dedi ilişkimiz başladı ilk hafta kendisi her gün arıyodu hesap veriyordu ben buraya gidicem haberin olsun diye son 3 gündür günde 2 kelime yazıyor neymiş babasıyla kavga etmiş arkadaşında kalıyormuş bana en son 7de yazdı ve şuan çevrimiçi geçende bana yatıcam deyip yarım saat daha çevrimiçi oldu amacı ne bilmiyorum hayatım hayal kırıklığı sorun bende mi bilmiyorum tek bildiğim mutlu olamadığım ne zaman kafama göre biri çıkıcak çıkıncada neden 1 haftada değişiyorlar nasıl davranma gerek bu kişiye bilmiyorum

Yani bu sitede öğrendiğim tek bir şey var kavga ettim moralim bozuk demek başka birini buldum demek oluyor 🤷🏻‍♀️ Zaten siz istememişsiniz baştan. Bence artık görüşmeyin bu adamla..
Öyle yapıcam evet aynen öyle bu siteden bende alışkınım 😀

Babası ile kavga ettiyse parasız kalmıştır, ilişkiyi parasız nasıl yürütsün, intetneti dahi yoktur onun
Yooo mali müşavirim diye burnu havada geziyor güya..

Hayatınızın hayal kırıklığı dolu olduğunu ve mutlu olamadığınızı yazmışsınız...
Biraz erkeklerden uzaklaşıp bir süre kafanızı dinleseniz mesela ?
Biraz kendinize zaman verin.
Öyle olduğu için onu red etmiştim yoksa çok tipim biriydi ama o anlık teklifi beni benden aldı ne biliyim bu sefer olur dedim

Ben şunu da anlamıyorum, ya ben anormalim ya da kadınların beklentisi aşırı uç.
Yani ergenlikte olur öyle günde zibilyon mesajlar, aramalarZ
Eğer yaşlar 25 i aşmış ve iş güç sahibi insanlarsak, iletişim bık bık haber vermek için değil, zaman ayırıp sohbet etmek için kurulur.
Eğer Öyle bir zaman yoksa bir iki nasılsın denir, biter gider.
Ne istiyoruz yani adamlar gps gibi konum atsın, saatte bir yazsın, her konuşmasını mı anlatsın?

Ben şunu da anlamıyorum, ya ben anormalim ya da kadınların beklentisi aşırı uç.
Yani ergenlikte olur öyle günde zibilyon mesajlar, aramalarZ
Eğer yaşlar 25 i aşmış ve iş güç sahibi insanlarsak, iletişim bık bık haber vermek için değil, zaman ayırıp sohbet etmek için kurulur.
Eğer Öyle bir zaman yoksa bir iki nasılsın denir, biter gider.
Ne istiyoruz yani adamlar gps gibi konum atsın, saatte bir yazsın, her konuşmasını mı anlatsın?
Bende istemiyorum ama o kendi aradı hatta ben ona ben bir yere giderken sonra haber veririm demiştim :)

Öyle olduğu için onu red etmiştim yoksa çok tipim biriydi ama o anlık teklifi beni benden aldı ne biliyim bu sefer olur dedim
Red edilen biriyle dost olunmaz ama biliyorsunuz, en başından bu konuşmanın buraya geleceği belliymiş. Kafanızı dinlemek istediğiniz esnada hayatınıza girmiş olabilir, ama nasıl bir teklif yaptı ki sizi sizden almış olabilir? Sizinle gerçekten olmak isteyen adam sabreder kendinize gelmenizi bekler. Bence ilişki en başından tam oturmadan başlamış o yüzden sorunlar baş göstermiş.

Red edilen biriyle dost olunmaz ama biliyorsunuz, en başından bu konuşmanın buraya geleceği belliymiş. Kafanızı dinlemek istediğiniz esnada hayatınıza girmiş olabilir, ama nasıl bir teklif yaptı ki sizi sizden almış olabilir? Sizinle gerçekten olmak isteyen adam sabreder kendinize gelmenizi bekler. Bence ilişki en başından tam oturmadan başlamış o yüzden sorunlar baş göstermiş.
Bence iyi oldu yarın günaydın aşkım yazacak cevap bile vermeyeceğim

Bazı erkeklerde uzatılmış ergenlik yaşıyor
Çocuk gibi davranışlar, sorumsuzluklar
Böyle tipler babayla kavga eder, ilişkide yürütemez baksan erkek gibi ama beyni çocuk kalmış

Bazı erkeklerde uzatılmış ergenlik yaşıyor
Çocuk gibi davranışlar, sorumsuzluklar
Böyle tipler babayla kavga eder, ilişkide yürütemez baksan erkek gibi ama beyni çocuk kalmış
Artık gözümde hepsi aynı

Back
X