Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 29 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi t24 #21 asli85 .!.: sen avukat değil miydin,hangi ara psikolog oldun,insan sarrafıyım mı demek istedin yoksa Genişletmek için tıkla... çaktırma her konuda bilgili olduğum gibi psikoloji dalındada çok bilgiliyim aynneennn benim dediğim gibi.. kıskançlık olsaydı evde otur çalışma derdi. ama ilk yazısındadas belirttiği gibi, konu sahibesinin çalışmasını istiyor.
asli85 .!.: sen avukat değil miydin,hangi ara psikolog oldun,insan sarrafıyım mı demek istedin yoksa Genişletmek için tıkla... çaktırma her konuda bilgili olduğum gibi psikoloji dalındada çok bilgiliyim aynneennn benim dediğim gibi.. kıskançlık olsaydı evde otur çalışma derdi. ama ilk yazısındadas belirttiği gibi, konu sahibesinin çalışmasını istiyor.
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.857 3.525 448 29 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi t24 #22 Carrie .!.: çaktırma her konuda bilgili olduğum gibi psikoloji dalındada çok bilgiliyim aynneennn benim dediğim gibi.. kıskançlık olsaydı evde otur çalışma derdi. ama ilk yazısındadas belirttiği gibi, konu sahibesinin çalışmasını istiyor. Genişletmek için tıkla... ben de hukukçuyum,gözümden kaçmaz tamam kimseye söylemem ben kıskançlık değil de kompleks üzerine yoğunlaşmıştım,herkesin bakış açısı tabi
Carrie .!.: çaktırma her konuda bilgili olduğum gibi psikoloji dalındada çok bilgiliyim aynneennn benim dediğim gibi.. kıskançlık olsaydı evde otur çalışma derdi. ama ilk yazısındadas belirttiği gibi, konu sahibesinin çalışmasını istiyor. Genişletmek için tıkla... ben de hukukçuyum,gözümden kaçmaz tamam kimseye söylemem ben kıskançlık değil de kompleks üzerine yoğunlaşmıştım,herkesin bakış açısı tabi