• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkeklerin dertleri ne??

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba arkadaşlar.benim 4 senelik bir iliskim var.genelde iyiyizdir çok şükür fakat tartistigimiz bir konu var.ben üniversite son sınıftayım,kpss ye hazırlanıyorum.kendisi çalışmamı istiyor burada sorun yok.ben dedim ki evlensekde böyle sertifika yada bolumum ile ilgili formasyon falan almak istiyorum dedim.o da dedi ki evlenince de mi okula gideceksin dedi.ne var bunda dedim kurs için sertifika için gidecegim dedim.oda ben istemem dedi.bunun üzerine tartıştık.anlamiyorum ki sanki kötü birşey dedim.önceden hiç boyle değildi artık okul bitecek sürekli gelecek ilgili konuşuyoruz.niye böyle düşünüyor bilmiyorum.canım çok sıkıldı bu duruma hani şimdi böyle diyen ilerde daha kötüsünü yapar mi ki??yada bütün erkekler mi böyle??

Son düzenleme:
cimri mi kıskanç mı anlamadım ben :ssz:
ama düşüncem cimriden yana.

Son düzenleme:
cimri mi kıskanç mı anlamadım ben :ssz:
ama fikrim cimriden yana.

hayır cimri de değil yani şimdiye kadar ne dediysem yapmıştır o konuda hakkını yiyemem paranın hesabını yapmaz.biraz şöyle de düşündüm ben dört yıl bitireceğim nasip olursa o iki yıl normal okudu üstüne şimdi dışarıdan okuyup dorde tamamliyor.vira kere sakasına yüksek yapacam dedm dorde tamamlamak için ugrasiyorum senin için bir de yüksek çıkartma dedi.eşit olmak istiyor galiba.çözemiyorum yine de

hayır cimri de değil yani şimdiye kadar ne dediysem yapmıştır o konuda hakkını yiyemem paranın hesabını yapmaz.biraz şöyle de düşündüm ben dört yıl bitireceğim nasip olursa o iki yıl normal okudu üstüne şimdi dışarıdan okuyup dorde tamamliyor.vira kere sakasına yüksek yapacam dedm dorde tamamlamak için ugrasiyorum senin için bir de yüksek çıkartma dedi.eşit olmak istiyor galiba.çözemiyorum yine de

sen daha iyi bilirsin sevgilini elbette
ama şunu bil, bu şekilde düşünüyorsa bu iş olmaz :34:
evli olduğun sürece hep bundan sorun yaşarsın.

sizinle eşit olmak istiyor belli ki 2 yıllıktan 4e tamamladıgına göre. daha üstün olmanızı istemiyor. veya bi an evel ikinizinde işe girip evlilik hayatınızı düzene sokmak istiyordur.

evliligi çok istiyor düzenli bir hayatim olsun diyor umarım bu yöndedir düşüncesi

Son düzenleme:
sen daha iyi bilirsin sevgilini elbette
ama şunu bil, bu şekilde düşünüyorsa bu iş olmaz :34:
evli olduğun sürece hep bundan sorun yaşarsın.

umarım böyle değildir:)
gün geçtikçe düşünceleri değişiyor sanki.

bence yükselmenizi istemiyor,yoksa kompleks yapacak,kendi uğraşamayacağı için sizin uğraşınızı engelliyor...

belki de evlendikten sonra eğitiminize devam derseniz evinizi ihmal edeceğinizi düşünüyordur :26:

Senin için dörde tamamlamaya uğraşıyorum dediğine göre kompleks yapıyor. Senden geride olmak istemiyor eğitim konusunda.
Büyük ihtimalle maddiyat konusunda da böyle düşünüyordur bence.

Bence evlendikten hemen sonra çocuk istiycek onun için bõyle sõyledı.yani sen daha iyi tanirsın sevdigini ama benim aklıma böyle birşey geldi

Benim dusuncem senin ondan ustun olmani istemiyor. Aranizda konum farki istemiyor belki de ezik hissediyor...

Erkek cinsine karşı pek iyi hislerde değilim son zamanlar, yorumda bulunmayayım bari:ssz:

biraz önce konuştuk ben bazı şeyleri zamanında yasanmasini istiyorum ve zamanında konusulmasini isterim dedi.ben seni çok seviyorum sadece yeri geldiğinde bu durumlarla karşı karşıya geldigimizde konusuruz zaten dedi.o an bu durumu da zaten gülerek söylemişti en azından şimdilik rahat etti içim biraz olsun :)

Ablacım kesin aranızda eğitim farkı olacağından yapıyordur. Yükselmenizi bu yüzden istemiyordur. Sizden ricam lütfen onun sözünü dinlemeyip okuyun. Siz haklısınız bu konuda :)

belki de evlendikten sonra eğitiminize devam derseniz evinizi ihmal edeceğinizi düşünüyordur :26:

bence eğitim masraflarını üstlenmek istemiyor tek başına.
çalışsın ikimiz evi geçindiririz diye düşünüyor. sorumululuğu tek başına taşımak istemiyor

ben psikologum

biraz önce konuştuk ben bazı şeyleri zamanında yasanmasini istiyorum ve zamanında konusulmasini isterim dedi.ben seni çok seviyorum sadece yeri geldiğinde bu durumlarla karşı karşıya geldigimizde konusuruz zaten dedi.o an bu durumu da zaten gülerek söylemişti en azından şimdilik rahat etti içim biraz olsun :)

fikrimi söylemiştim ama şimdilik konuyu kapattım,zamanı geldiğinde de fikrim değişmez, seni göndermem, ama şimdiden tartışmayalım demek istemiş:ssz::1:

bence eğitim masraflarını üstlenmek istemiyor tek başına.
çalışsın ikimiz evi geçindiririz diye düşünüyor. sorumululuğu tek başına taşımak istemiyor

ben psikologum

sen avukat değil miydin,hangi ara psikolog oldun,insan sarrafıyım mı demek istedin yoksa:9:

Back
X