bu erkeklerin sorunu ne? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence biraz geri durun ayrıca kişisel olarak sizinle buluşmak için can atmadiktan sonra hiç bir buluşmaya da gitmeyin.

Rezalet bir şey resmen, ben şahsen iyi niyet de aramam, Allah bilir hangi köyün delisini başıma yıkmaya kalkıyorlar diye düşünürüm. Çöpçatanlığın da adabı olur çünkü, sıkıştır sıkıştır nereye gidecek?

haklısınız aslında öyle de değil tabiki, ben de tepki verdim belki ben hoşlanmıycam görüşmeye başlayınca diye..

Bir de sanki lütuf dilenir gibi ne o öyle? Sanki kusurum var da beni kabul ettirmeye çalışıyorlar. Onlara mı kalmış beni baş göz etmek?

Bir de sanki lütuf dilenir gibi ne o öyle? Sanki kusurum var da beni kabul ettirmeye çalışıyorlar. Onlara mı kalmış beni baş göz etmek?
İsteyerek ya da istemeyerek kendine edilen hakaretin farkına bile varmamış konu sahibi, erkeklerin derdi ne diye soruyor.

Bi bayan ısrarla kah gorucu kah su adamla bulus vs gibi baskılar yapılıp olmaz deme hakkı varsa erkeğinde var istemez istemez her erkeği kadının ağzına düşecek konumuna koymayın guzel olabilirsin becerikli minnos olabilirsin ama adamın hoşuna gitmezsin zorla gözüne sokulmaz ki bu çok itici .
Evlilik niyetindeyseniz o mutlaka zamanı gelince bulur..

Arkadaslarima, karsi tarafa bu kadar baski yapmalarina kizardim ben. Ne oyle sanki ortada kalmisim gibi davraniyorlar. Bi kere soylenir topluca iki taraf gorusur sonuc olumluysa ikinci kez beraber gorusurler ya devam ya tamam denir. Karşı tarafta ki kisi de kendini bi naza cekmeler ya yok de ya tamam de. Ne boyle onlarin zorlariyla iyi tamam hadi olsun bari der gibi. Cok sinirlenirdim ben açıkçası. Gitmezdim görüşmeye.

Şimdi bu adamın tepkilerini bide size anlatıyorlar mı

İsteyerek ya da istemeyerek kendine edilen hakaretin farkına bile varmamış konu sahibi, erkeklerin derdi ne diye soruyor.
Bence de bayağı hakaret yani. Sanki eksiğim var da kimse beni isteyemez gibi zorla kabullendirmeye çalışıyorlar diye düşünürdüm ben olsam. Bir daha da değil toplu görüşmeye gitmek, şu hareketi yapanlarla bir daha görüşmezdim.

Şimdi bu adamın tepkilerini bide size anlatıyorlar mı
Her şeyi anlatmıyorlar belli olmuyor mu? Adam "İstemiyorum abi neyin peşindesiniz. "diyor mesela, bunu da anlatmak yürek ister.

Her şeyi anlatmıyorlar belli olmuyor mu? Adam "İstemiyorum abi neyin peşindesiniz. "diyor mesela, bunu da anlatmak yürek ister.
Yüzde doksan adam da böyle demiştir. Ama konu sahibine söyleyememişlerdir. Erkekler bu tarz konularda genelde acımasız oluyorlar, dan diye beğenmediklerini kaba bir dille ifade ediyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…