bu erkeklerin sorunu ne? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adamın istemiyorum dediğini sanmıyorum, öyle olsaydı 2. buluşmayı kendisi ayarlamazdı. Ciddi bir ilişkiye hazır değildir belki ama sizi de beğenmiş diye düşündüm. Siz normalde de o grupla buluşuyormuşsunuz zaten, sırf o var diye gitmemişsiniz. Bundan sonra arkadaşlarınızı uyarın iki tarafı da sıkboğaz etmesinler. Birbirinizi gördünüz işte, bir şey olacak olsaydı olurdu şimdiye. Daha zorlamasınlar sizi aynı ortama getirmek için.

aslında 2. buluşmayı daha ilk buluşma da çocuk ayarladı o yüzden gittim 10 gün önceden ayarlanmıştı. ama arada baskı yapmaları doğru değil tabiki.

Belli oluyor :) Şüphesi bile gerilmenize yetti. Bize gerilen ,arkadaşına neler etmez.

haklısınız katılıyorum tüm söylediklerinize:)
Belli oluyor :) Şüphesi bile gerilmenize yetti. Bize gerilen ,arkadaşına neler etmez.
kahkaha attırdınız bana
herkes aynı değildir :)

Benim de bununla bir sorunum yok zaten Katibim. "Yolmak" tabirini çağ dışı bulup da bin yıllık görücü usulünden ilişki çıkarmaya çalışmak çok mu modern oluyor diye sordum.
Katip senle ben reelde tanışıyor olsak, biliyorsun ben de bekarım. Sen tutup da benden habersiz beni görücüye çıkarır mısın? Hadi çıkardın diyelim, adam bir kere yok dediği halde iyi kız diye ısrar eder misin? Neresi normal şunun? Buna kızdığım için çok sinirliymişim. Sinirli olmayacağız diye de her olaya sol yanağımızı çevirecek değiliz. Ermedik henüz.

aa yanlış anlamışsınız arkadaşlar önce bana sordular sonra çocuğa sordular, benden habersiz değildi.
görücü usülünde taraflara danışılmadan görüştürülmüyor muydu. taraflar birbirini görmüyordu sanki.
yolmak tabiri çok fena kusura bakmayın ama :))

Ben de aynı şekilde düşünüyorum adam beğenmiş ama ciddi ilişki istemiyor sankim. Kız gitmesin ama sorumluluk da almayayım kafasında olabilir, dikkat

Ben hiç öyle işlere girişmem, olacağı varsa kendi kendine olsun. Kaynanamın ettiği çöpçatanlık geldi bizim başımıza bela oldu yakın zamanda, bi de biz yapaydık başımıza daş yağdırırlardı herhal.

Yolmak derken saçını başını yolmaktan bahsetmiyoruz herhalde. Birbirimizi dövecek değiliz, o kadar da değil.
Madem haberiniz vardı, oluru verdiniz. Baktınız ki çocuk pek olumlu değil, anında geri çekilecektiniz bana kalırsa. Yani bu kadar uzaması bir işe yaramamış baksanıza. Konu açtığınıza göre de aklınıza takılmış, az biraz canınızı sıkmış. Biz de diyoruz ki gerek yokmuş.

Onlar da az yumuşak değil tabi bir bakıyorum eleman botokslu kaşı nizami alınmış falan botoks bende yok el insaf dshdhhs

Ayy Katip, babaannem de sevmezdi bu işleri. Şey derdi, iyi olursa Allah'tan, kötü olursa sebep sensin derler. Aynen öyle he.
Ben de karışmam. Ya bir de bu işlerin tuhaf bir karması var he. Bak benim ailem biraz geniştir, olay bol zaten de birini anlatayım. Şimdi aileden birinin ettiği çöpçatanlık elinde patlamış zamanında. Sonra kendi ailesinden de boşanan boşanana, o kadar diyorum. Bulaşmamak lazım.

geri çekilmek derken herhangi bir adım atmadım zaten . 10 gün önce buluştuk, 2. buluşma planlandı o arada birşey yazar mı dedim yazmadı. 2. buluşma da yeni oldu. bu arada adama herhangi bir adımda bulunmadım. storylerime alkış koydu paylaştığım fotoğrafı beğendi onun yaptığı da sadece bu. gerek yok derken hangi arada ne yapmalıydım onu anlamadım.

bu arada siz de saç baş yolar bir hava sezmedim desem yalan olur

Ya işte ilk gönülsüz olduğunu sezdiğinizde görüşmeyi falan aklınızdan silecektiniz. Ben olsam karşılaşmamak için böyle yapardım. Yani mesela ilkinde baktınız ki oluru pek yok, ikinciye gitmeyecektiniz. Hadi diyelim ikincide anladınız, üçüncüye gitmeyin gibi gibi.
Yok kimsenin saçını falan da yolmadım, şiddete karşıyım.

Öyle gözüküyor

Bir tek ona karşı değil diğer arkadaşlara karşı da sorumluydum ama yapılmış toplu bir plan vardı. Direk adam için gitmiş sayılmam bence.
Sevindim sizin adınıza siniri de azaltırsanız biraz tamamdır :))

İkinci üyelik? Ahahahhahahahahhahaha
KudrAlobar seninki ikinci üyelik almış koş.

Cuklerinin olması ve masaj salonlarina kadar herseylerin onlara hizmet ediyor olması mesela niye evlensin niye ilişki düşünsün değil mi çeşit çeşit kızlar kendisine kolayca sunulurken su dunyada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…