bu erkeklerin sorunu ne? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzde doksan adam da böyle demiştir. Ama konu sahibine söyleyememişlerdir. Erkekler bu tarz konularda genelde acımasız oluyorlar, dan diye beğenmediklerini kaba bir dille ifade ediyorlar.
yok arkadaş tam olarak a dan z ye anlatır böyle dediyse aynen böyle söyler öyle biri.

yürek mi ister:)
hangi devirdeyiz yahu naptınız :)
Devirle bir alakası yok. Kimimiz bir halt yediğimizde arkadaşımıza söylemek kalbini kıracağı için söylemekten imtina ederiz.
Tutup da arkadaşımın bir talebi olmamasına rağmen çöpçatanlığa soyunup bir de üstüne batırıp el alemin herifine karşı arkadaşımı küçük düşürmüş olsam ben de gelip "Bak kanka, seni bu herife yapmaya çalıştım. Herif de istemiyorum bir salın, nedir bu kızı iteleme çabanız." dedi diyemem kolay kolay. Yani benim arkadaşım beni yolar böyle bir durumda. Ki ben de arkadaşımı şu konuma düşürmem.
Yapıp yapıp olanı biteni getirip avcunuza dökmesi de dürüstlük değil, arada laf götürüp getirmek oluyor.
Bilmem anlatabildim mi?

Ne alaka devirle? Adam istemiyor ve kırılmasın diye açık açık dann diye söylemedi.
yürek filan diyince komik geldi açıkçası.
ne var bunda kırılacakki? eski de kalmış bu işler.
nasıl kadınlar erkeği reddedince bişey olmuyorsa aynı şey tersi için de geçerli.

neden yolayım ki çok komik yolmak nasıl bir tabir :))
gayet normal bişey isteyen istediği yorumu yapar şahsen ben takılmam bu yoruma arkadaşlarımda tanır, bilir ve bence bu tarz düşünceler eski biraz. yolmak filan hele bana çok uzak :))
dürüstlük demedim ki ben öyle bi kelime kullandım mı ?
laf götürüp getirmek derken seni istemiyor böyle dedi der ve biter olay bu kadar aslında

Öf ana fikri anlamak yerine bir tabire takılmak da...
Görücü usulünden hallice aranızı yapmaya çalışmaları sanki çok modern de... Hoş onu da becerememişler.
Sizi çok meraklıymışsınız gibi bir konuma düşürmüşler, buradan bakınca öyle görünüyor. Bunun hoş olmadığını anlatmaya çalışıyoruz sabahtan beri. Ne uzattınız he, modern modern kör buluşmalara devam siz. Hadi iyi forumlar size.

bu ne sinir bu ne şiddet bu ne üslupsuzluk pes ediyorum tarzlarımız çok farklı.
size de iyi forumlar.

Keşke biraz da siz sinirlenseymişsiniz küçük düşürülürken. İyi forumlar.
aynı fikir de değiliz bu kadar takılmayın yaşlandırır bu sinir sizi tatlım :)
size de sinirinizle iyi forumlar :)

Bence Naz hanım bu ilişki olsa bile böyle sıkıştırıla sıkıştırıla sizi yorar. Ben illaha kadınin erkek peşinden kosmali fikrine sahip değilim ama bir ilişki yaşanırken erkeğin bazı noktalarda istekli olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu adam kendini naza çekiyor ve emin olun hiç doğru bir tavır değil . Hoş bulmuş olabilirsiniz ama arkadaşlarınızın yanında bu şekilde davranması bile gorusmeme sebebi olmalı bence . Zaten ortada bir ilişki olacaksa bir şeyler zorlama ile olmuyor iki tarafın gönlü oluveriyor .

Erkeklerin bir sorunu varsa bile bu çocuğun bir sorunu yok dürüstçe ben evlilik istemiyorum demiş yani o niyetle kimseyle görüşmek istemiyorum demiş e zorla buluşmalar ikna etmeye çalışmalar ne kadar gereksiz.sizde o arkadaşlarınızın saçmalıklarına alet olmayın lutfen

TC yazcaktım tvdeki erkekler nerde zatennnnn
Tv dekiler gibi erkek düşman başına bence ya o ne öyle hepsinin her yer botoks estetik ve kadınsı .
Erkek dediğin beyaz atlet giyip altın zincir takacak
Son cümlem hariç ciddiydim bu arada çok dudak buzuyorlar falan ya bana itici geliyor

yürek filan diyince komik geldi açıkçası.
ne var bunda kırılacakki? eski de kalmış bu işler.
nasıl kadınlar erkeği reddedince bişey olmuyorsa aynı şey tersi için de geçerli.
Gerçekten arkadaşınız adamın ne söylediğini bütün çıplaklığı ile anlatsa kırılmaz mısınız? Sakın zaten her şeyi söyledi demeyin, emin olun yarısını anca biliyorsunuz.

Gerçekten arkadaşınız adamın ne söylediğini bütün çıplaklığı ile anlatsa kırılmaz mısınız? Sakın zaten her şeyi söyledi demeyin, emin olun yarısını anca biliyorsunuz.
herşeyi söylediğinden yüzde yüz eminim arkadaşımı tanıyorum:)
evet kırılmam, henüz tanımadığım birinin söylediklerine kırılacak değilim:) tanısam da kırılmazdım. o kadar kolay kırılmam:))

Arkadaş tanıştırınca görücüye çıkmamış hissediyorlar. Bu da bir nevi görücü. İlle aileler bir araya getirmez. Görüyor gösteriyorlar, kötü bir şey diye demiyorum, forumun yarısı böyle tanışmıştır eşiyle zaten. Ama görücü usulü ile alakası yok demek de ,biraz ilginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…