yok arkadaş tam olarak a dan z ye anlatır böyle dediyse aynen böyle söyler öyle biri.Yüzde doksan adam da böyle demiştir. Ama konu sahibine söyleyememişlerdir. Erkekler bu tarz konularda genelde acımasız oluyorlar, dan diye beğenmediklerini kaba bir dille ifade ediyorlar.
thanks yardımın için:)Daha ziyade başarısız bir ironi oluyor bence.
yürek mi ister:)Her şeyi anlatmıyorlar belli olmuyor mu? Adam "İstemiyorum abi neyin peşindesiniz. "diyor mesela, bunu da anlatmak yürek ister.
Ne alaka devirle? Adam istemiyor ve kırılmasın diye açık açık dann diye söylemedi.yürek mi ister:)
hangi devirdeyiz yahu naptınız :)
Devirle bir alakası yok. Kimimiz bir halt yediğimizde arkadaşımıza söylemek kalbini kıracağı için söylemekten imtina ederiz.yürek mi ister:)
hangi devirdeyiz yahu naptınız :)
yürek filan diyince komik geldi açıkçası.Ne alaka devirle? Adam istemiyor ve kırılmasın diye açık açık dann diye söylemedi.
neden yolayım ki çok komik yolmak nasıl bir tabir :))Devirle bir alakası yok. Kimimiz bir halt yediğimizde arkadaşımıza söylemek kalbini kıracağı için söylemekten imtina ederiz.
Tutup da arkadaşımın bir talebi olmamasına rağmen çöpçatanlığa soyunup bir de üstüne batırıp el alemin herifine karşı arkadaşımı küçük düşürmüş olsam ben de gelip "Bak kanka, seni bu herife yapmaya çalıştım. Herif de istemiyorum bir salın, nedir bu kızı iteleme çabanız." dedi diyemem kolay kolay. Yani benim arkadaşım beni yolar böyle bir durumda. Ki ben de arkadaşımı şu konuma düşürmem.
Yapıp yapıp olanı biteni getirip avcunuza dökmesi de dürüstlük değil, arada laf götürüp getirmek oluyor.
Bilmem anlatabildim mi?
Öf ana fikri anlamak yerine bir tabire takılmak da...neden yolayım ki çok komik yolmak nasıl bir tabir :))
gayet normal bişey isteyen istediği yorumu yapar şahsen ben takılmam bu yoruma arkadaşlarımda tanır, bilir ve bence bu tarz düşünceler eski biraz. yolmak filan hele bana çok uzak :))
dürüstlük demedim ki ben öyle bi kelime kullandım mı ?
bu ne sinir bu ne şiddet bu ne üslupsuzluk pes ediyorum tarzlarımız çok farklı.Öf ana fikri anlamak yerine bir tabire takılmak da...
Görücü usulünden hallice aranızı yapmaya çalışmaları sanki çok modern de... Hoş onu da becerememişler.
Sizi çok meraklıymışsınız gibi bir konuma düşürmüşler, buradan bakınca öyle görünüyor. Bunun hoş olmadığını anlatmaya çalışıyoruz sabahtan beri. Ne uzattınız he, modern modern kör buluşmalara devam siz. Hadi iyi forumlar size.
Keşke biraz da siz sinirlenseymişsiniz küçük düşürülürken. İyi forumlar.bu ne sinir bu ne şiddet bu ne üslupsuzluk pes ediyorum tarzlarımız çok farklı.
size de iyi forumlar.
aynı fikir de değiliz bu kadar takılmayın yaşlandırır bu sinir sizi tatlım :)Keşke biraz da siz sinirlenseymişsiniz küçük düşürülürken. İyi forumlar.
TVde başka erkek yok mu bunu boşverin
tv deki erkekleri nerden bulcak ayol
konu sahibesi gitme artık. son gitmen bile gereksiz olmuş.
Tv dekiler gibi erkek düşman başına bence ya o ne öyleTC yazcaktım tvdeki erkekler nerde zatennnnn
TC yazcaktım tvdeki erkekler nerde zatennnnn
Gerçekten arkadaşınız adamın ne söylediğini bütün çıplaklığı ile anlatsa kırılmaz mısınız? Sakın zaten her şeyi söyledi demeyin, emin olun yarısını anca biliyorsunuz.yürek filan diyince komik geldi açıkçası.
ne var bunda kırılacakki? eski de kalmış bu işler.
nasıl kadınlar erkeği reddedince bişey olmuyorsa aynı şey tersi için de geçerli.
herşeyi söylediğinden yüzde yüz eminim arkadaşımı tanıyorum:)Gerçekten arkadaşınız adamın ne söylediğini bütün çıplaklığı ile anlatsa kırılmaz mısınız? Sakın zaten her şeyi söyledi demeyin, emin olun yarısını anca biliyorsunuz.
Arkadaş tanıştırınca görücüye çıkmamış hissediyorlar. Bu da bir nevi görücü. İlle aileler bir araya getirmez. Görüyor gösteriyorlar, kötü bir şey diye demiyorum, forumun yarısı böyle tanışmıştır eşiyle zaten. Ama görücü usulü ile alakası yok demek de ,biraz ilginç.Öf ana fikri anlamak yerine bir tabire takılmak da...
Görücü usulünden hallice aranızı yapmaya çalışmaları sanki çok modern de... Hoş onu da becerememişler.
Sizi çok meraklıymışsınız gibi bir konuma düşürmüşler, buradan bakınca öyle görünüyor. Bunun hoş olmadığını anlatmaya çalışıyoruz sabahtan beri. Ne uzattınız he, modern modern kör buluşmalara devam siz. Hadi iyi forumlar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?