- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ne güzel işte. eşin Merve öyle istedi dedikçe eşinin senin isteklerini yaptığını anlarlar onlar da sana temkinli yaklaşırlar zamanla iyi olur:) bence sıkıntı yok :)
Öyle Bi şekilde iste ki senin istediğinin olduğunun bile farkına varmasın. Mesela aldığınız kararların sonunda ortak kararımız oldu çok mutluyum falan de.Selam kızlar.
Biliyorum şimdi Merve yine ne konu açtı diye girdiniz :)
Bir olay oluyor. Mesela kayinvalidemler dugun yemegi için şu x yerine bir bakın guzel gibi diye fikir veriyor.
Bende bakariz diyorum.
Yalniz kalınca eşime istediğim şeyi diyorum böyle olsun diye.
Oda tamam nasil istersen diyor.
Buraya kadar sorun yok hatta süper gibi.
Ama...
Gün geliyor kayinvalidemler soruyor ne karar verdiniz diye. Bizde x yerine karar verdik diyoruz. Bizim dedigimizi begenmediniz mi diyorlar eşim " Merve öyle istedi " diyor.
Sonra gozler bana dönüyor.
Bu bir geçmiş örnekti. Bunun gibi daha bir sürü olay var.
Guzelce konuşuyorum ikimizin kararı de geç diyorum. Direk Merve istedi deme her şeye.
Kızıyor bu sefer. Sana yaranamiyorum daha ne yapayim bla bla bla...
Kizlar ben hakli değil miyim ? Bunu nasil anlaticam bu adama. Her şeyde Merve Merve Merve.
Artık " hmm kesin Merve demiştir bunuda " diye sitem etmeye başladılar. O anki durumda toparlayamiyorum da.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Başına gelen vardir belki.
E sen istiyormuşsun zaten. Sorun senin istediğini başkalarının bilmesi mi?
Hayır. Ben ona zorla yaptirmiyorum ki ama. Kendi de istiyor. Ama annesi sorunca hep Merve yapti istedi oluyor.
Kendi papaz olmamak icin ailesiyle seni diyo direkt . Sizde diyin birsey oldugunda merve demeyin sana kizsalar unuturlar ogullarisin ama bana kizsalar unutmazlar el kızıyim diyeSelam kızlar.
Biliyorum şimdi Merve yine ne konu açtı diye girdiniz :)
Bir olay oluyor. Mesela kayinvalidemler dugun yemegi için şu x yerine bir bakın guzel gibi diye fikir veriyor.
Bende bakariz diyorum.
Yalniz kalınca eşime istediğim şeyi diyorum böyle olsun diye.
Oda tamam nasil istersen diyor.
Buraya kadar sorun yok hatta süper gibi.
Ama...
Gün geliyor kayinvalidemler soruyor ne karar verdiniz diye. Bizde x yerine karar verdik diyoruz. Bizim dedigimizi begenmediniz mi diyorlar eşim " Merve öyle istedi " diyor.
Sonra gozler bana dönüyor.
Bu bir geçmiş örnekti. Bunun gibi daha bir sürü olay var.
Guzelce konuşuyorum ikimizin kararı de geç diyorum. Direk Merve istedi deme her şeye.
Kızıyor bu sefer. Sana yaranamiyorum daha ne yapayim bla bla bla...
Kizlar ben hakli değil miyim ? Bunu nasil anlaticam bu adama. Her şeyde Merve Merve Merve.
Artık " hmm kesin Merve demiştir bunuda " diye sitem etmeye başladılar. O anki durumda toparlayamiyorum da.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Başına gelen vardir belki.
Bak bende onu diyorum işte. Şu an aran iyi inşaallah hep öyle olur ama yine de biraz mesafeli olmak iyidir her zaman. Eşinin yaptığı da bu mesafe işine biraz katkı sağlar iyi olur. Sen onların her istediğini kabul ediyor olsan istekleri gittikçe artar ama bu şekilde onlarin isteklerini kabul etmediğini görmeleri sana temkinli yaklaşmalarını sağlar, nerde duracaklarini bilirler.Iyi gibi duruyor canim evet ama insanlarla aram iyi onuda bozacak. Yanlis anliyorlar sanki ben dolduruyorum zorla yaptiriyorum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?