- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ne zamandır kızlar dert oldu bana iyice.
Kendi annesi saçma sapan fikirler veriyor. Hayir birde oğluna demiyor bana anlatıyor isteklerini.
Neymiş akrabaları gelecekmisti uzak kalmış yer bilmem ne. Bana ne senin akrabandan.
Bende he he bakariz diyorum geçiyorum.
Yalniz kalınca boyle boyle olacak diyorum.
Ama kim sorsa Merve istedi oluyor.
Desene adam beraber istiyoruz diye. Sanki eziyorum gibi sanki zorla yapiyor gibi davraniyor. Kendini işten siyiriyor hemen. Soyleyince de daha ne yapacaz sana diyor. Erkekler hic ince degil.
Demek ki ailesinden cekiniyor bende istedim dese kizacaklar. Boyle erkekler ve ailesiyle gecinmek zordur.Selam kızlar.
Biliyorum şimdi Merve yine ne konu açtı diye girdiniz :)
Bir olay oluyor. Mesela kayinvalidemler dugun yemegi için şu x yerine bir bakın guzel gibi diye fikir veriyor.
Bende bakariz diyorum.
Yalniz kalınca eşime istediğim şeyi diyorum böyle olsun diye.
Oda tamam nasil istersen diyor.
Buraya kadar sorun yok hatta süper gibi.
Ama...
Gün geliyor kayinvalidemler soruyor ne karar verdiniz diye. Bizde x yerine karar verdik diyoruz. Bizim dedigimizi begenmediniz mi diyorlar eşim " Merve öyle istedi " diyor.
Sonra gozler bana dönüyor.
Bu bir geçmiş örnekti. Bunun gibi daha bir sürü olay var.
Guzelce konuşuyorum ikimizin kararı de geç diyorum. Direk Merve istedi deme her şeye.
Kızıyor bu sefer. Sana yaranamiyorum daha ne yapayim bla bla bla...
Kizlar ben hakli değil miyim ? Bunu nasil anlaticam bu adama. Her şeyde Merve Merve Merve.
Artık " hmm kesin Merve demiştir bunuda " diye sitem etmeye başladılar. O anki durumda toparlayamiyorum da.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Başına gelen vardir belki.
tam da bunu söyle işte. benzer durum bizde de vardı. onlar senin ailen sen hayır dediğinde yada böyle istiyorum dediğinde ses çıkarmazlar ama bana gönül koyarlar vs dedim. öyle de olur zaten. bunu bi kere anlarsa rahat edersin ..Iyi gibi duruyor canim evet ama insanlarla aram iyi onuda bozacak. Yanlis anliyorlar sanki ben dolduruyorum zorla yaptiriyorum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?