Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Gece gece ne oldu bi bilseniz . .
kullanmadgimiz sifonu bozuk olan tuvalete grdim kovayla su dokerim artık diye . Onceden peçete unutmusuz icde klozetin minik minik kurtcukmudur nedir ole sşeyler vardı icnde bi döktüm suyu . Şu gderinden cikti tum pislikler . O gtsin diye su döktüm gitmiyo öyle kaldı sonra biraz gtti ama hala su var o da yetmezms gibi içinden 2 metre kurt çıkms ya da herneyse çok uzundu duvara tirmaniyordu . Minik minikde heryerde doldular eşime dedim ilk öldürmeye çalıştı olmayınca gdip yattı . Basliycam evinede dedi umruna dahi takmadi . Nolcak sabaha kadar evi basarlarsa dedim eve gelmem bnde o zmn dedi . Cildircam ben ya . Gece gece bi bu eksikti . Onları öldürdüm klorak döküp kapıyı kpattm smdilik . Napacagim blmiyorum . .
Eşim evin hicbirseyyle ilgilnmiyor .
Erkk isi olan seylerini dahi yapmıyor ben ugrasamam yapamam diyor .
Sabahtan aksama kadar çalışıyor evdede is düşünüp suratı 5 karş oturup anca telefonunda ne kadar mal video varsa izleyip tv de de maç acıyor . Onu çok özlüyorum bütün gün . Ama aksamda cok konusuyorsun biraz kafamı dinliycem diyo . 3 gun once 1. yilimizi kutladk o gun de isteydi 3 saat anca gormusumdur. Güzel kutladk ama islerindende biktm 2 3 is birden yapiyor . Kendi işimiz dükkanda var araba alip satiyor çok yoğun .
Eve gelincede hâliyle yine aklında arabalar oluyor .
Of of ...

NOT OLARAK EKLİYORUM HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ ÇÜNKÜ TUVALET PİS DEĞİL BEN ZATEN EVİ 2 GÜNDE 1 TEMİZLEYEN BİRİSİYİM .

imdi tuvaletin olduğu yere banyo diyelim . ben tuvalete su döktüm döktüğüm su banyonun su giderinden çıktı stüne lağım suyuda çıktı su giderinden .
tuvaletin içinde öle lağım ya da pislik yoktu . nasıl olduysa su giderinden pislik çıktı neyse ben su döktüm banyoya temizlensin diye su biraz gitti ama pislikler kaldı sonra biraz daha su döktüm ama kaldılar gitmedi sular . o da yetmezmiş gibi su giderinden kurtlar çıkmaya başladı durum bu . Herkes tuvaletten çıkmış tuvalet pis filan zannetmişler .

benle alakası yok daha o gün temizlik yapmştm . tuvaletleride kloraklıyorm ama onu kullanmadığımz için girmemiştim oraya . temizlemedimde temiz zaten girmiyoruz kloraklamştm önceddnde diye . zaten tuvaletin içinden çıkmadı .

Son düzenleme:
Reactions: fyi

Iyy nası temizliceksiniz onları. Olmusler mi diye bir bakın bence . Esinizde fazla rahatmış ben olsam çildirirdim bocek fobim var

Evi kurtlar basmış resmenEşinizin yerinde ben olsam bende bende aynı tepkiyi verirdm valla ne yalan söylim.
Neyse olan olmuş. Domestos serpseniz bolca ama hepsi ölür herlade. En son bolca klozete de dökün. Bence o kocaman kurt yalnız değildi orda.
2ay daha o vcye gitmeseniz pitona dönüşecekmiş baksanıza. 2metre nedir ya

O wc kurtlanana kadar hiç bişey dökmediniz mi içine falan ay bu ne madem uapmıyor eşiniz siz bişekilde halletmeye çalışın zaten tıkanan wc yide genelde kadınlar halleder zaten öyle tıkalı wc le uğraşılırmı kovayla su dök falan

2metre kurt mu olur yaa piton mu bu?
Cagirin bir tesisatci tamir etsin sifonu. Kurtlanacak kadar.. ay bilemedim. Esinin tavri da hic hos degil. Giderim gelmem ne ya. Ergen tripleri bunlar.. Yasiyoruz sonucta sifonda bozulur ampul de patlar kapi da gicirdar vs vs.. cozumsuz seyler degil ki bunlar. Darlanip hemen gitmek ne ola?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…