Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

cok iğrenç ya nasil oluyorda iki metre kurt cikiyor klozetten midem bulandi o an korkudan uyumazdim bence tasinin daha neler cikar o kilozetten

Elm sokağı kabusu gibi bir gece yaşamışsınız resmen. Sifon çekmediniz diye hemen kurtlanır mı ki öyle klozet bilemedim. İmkanınız varsa çıkın o evden ya Allah korusun hastalık falan kaparsınız. Eşinizin davranışlarına gelince can çıkar huy çıkmaz demişler.

Bide evinin her tesisat işini yapmayı seven bitek ben mi varım kk da acaba bişey yapılcak oluyor dövüşüyoruz eşimle ben yapıcam diye hastamıyım neyim takım çantam bile var heytt be

Ahahahahaha bak kocan hic dusunmez ozel gunlerde ne alsam diye alternatifler tukendi mi sana bir son model tornavida ne bileyim on numara bir matkap filam alabilir Takdir ediyorum sen gibi kadinlari

Ahahahahaha bak kocan hic dusunmez ozel gunlerde ne alsam diye alternatifler tukendi mi sana bir son model tornavida ne bileyim on numara bir matkap filam alabilir Takdir ediyorum sen gibi kadinlari
Sağol canım almışlığı vardır zaten çocuk gibi seviniyorum koçtaş gibi yerlerde hırdavat kısmına bayılıyorum

Kullanmasanız bile wc ye arada bir su dökseydiniz keşke Normalde her gün kullandığımıza nasıl çamaşır suyu döküyorsak, kullanmadığımızada arada bir olsun çamaşır suyu dökmek lazım, en azından paslanma yada kireçlenmeyi engellemek için.. Kullanılmayan wc leri genelde misafirler kullanır.. Yani her zaman orayada bakılmalı

Allah aşkına bu kadar detaya ne gerek vardı ? Girmesiniz bile yıkayın bir zahmet ya bizimde var ama yıkıyoruz yine de. Midem bulandı gece gece.

Esinizden önce kendinize kızın bence. Hicmi o hale gelene kadar orayı görmediniz temizlik yapmadınız. Kullanılmıyor olsa bile toz böcek olur diye...

O değilde hanım abla eşinde veya sende tenya var.2 metre kurt olmaz ya ascaris dir ya tenyadır.
En kısa zamanda doktora gidin

Şu 4 sayfayı okuyana kadar kaşına kaşına bi kaldım
Şey acaba bay kurt ölmediyse fotoğraflayıp atar mısınız tebrik etcem azmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…