- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Biri de benim sanırım, işi yaparken de söylenirim evde erkek yok ya her iş bana kaliyo diyeBide evinin her tesisat işini yapmayı seven bitek ben mi varım kk da acababişey yapılcak oluyor dövüşüyoruz eşimle ben yapıcam diye hastamıyım neyim takım çantam bile var heytt be
Gece gece ne oldu bi bilseniz . .
kullanmadgimiz sifonu bozuk olan tuvalete grdim kovayla su dokerim artık diye . Onceden peçete unutmusuz icde klozetin minik minik kurtcukmudur nedir ole sşeyler vardı icnde bi döktüm suyu . Şu gderinden cikti tum pislikler . O gtsin diye su döktüm gitmiyo öyle kaldı sonra biraz gtti ama hala su var o da yetmezms gibi içinden 2 metre kurt çıkms ya da herneyse çok uzundu duvara tirmaniyordu . Minik minikde heryerde doldular eşime dedim ilk öldürmeye çalıştı olmayınca gdip yattı . Basliycam evinede dedi umruna dahi takmadi . Nolcak sabaha kadar evi basarlarsa dedim eve gelmem bnde o zmn dedi . Cildircam ben ya . Gece gece bi bu eksikti . Onları öldürdüm klorak döküp kapıyı kpattm smdilik . Napacagim blmiyorum . .
Eşim evin hicbirseyyle ilgilnmiyor .
Erkk isi olan seylerini dahi yapmıyor ben ugrasamam yapamam diyor .
Sabahtan aksama kadar çalışıyor evdede is düşünüp suratı 5 karş oturup anca telefonunda ne kadar mal video varsa izleyip tv de de maç acıyor . Onu çok özlüyorum bütün gün . Ama aksamda cok konusuyorsun biraz kafamı dinliycem diyo . 3 gun once 1. yilimizi kutladk o gun de isteydi 3 saat anca gormusumdur. Güzel kutladk ama islerindende biktm 2 3 is birden yapiyor . Kendi işimiz dükkanda var araba alip satiyor çok yoğun .
Eve gelincede hâliyle yine aklında arabalar oluyor .
Of of ...
Ben bilmiyom onuBenim efsanemdir ooBak dayanamadim yine yad ettim.
ayyy iş yerindeyim. kusacaktımm kurtçuktan sonrası yok bende......
Ay inanki yoruma koptum :)Mokunuzun rengini de yazsaydınız o detayı atlamışsınız
Aynen bende kahvaltı yapmadım artık Nasıl yaparım bilmiyorumAslında ondan sonrasında bir sey yok onu okusaydın da kurtçuk kısmını okumasaydın,
Sabah sabah kahvaltımı yapıyodum işyerinde kaçtı iştahım
Aynen bende kahvaltı yapmadım artık Nasıl yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?