Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

Mide spazmı geçiriyorum şuanda sabah sabah aç karna çok kötü dokundu bu yazı bana.okadar kurt dediğiniz varlıklar bukadar büyüyene kadar hiçmi klozetten koku falan gelmedi hiçmi arada bir kullanmasan bile domestoslayıp yıkayayım demediniz üfff keşke okumasaydım yaaa siz evinizin başka yerlerinide kontrol edin bence ne olur ne olmaz

Siz butun gun onu gormuyorsunuz diye onu sık bogaz etmeyin .O da sizi ozlesin .Kitap dergi okuyun ugrasacak is bulun .
Kimyasal acıci satan yerlere gidin sıvi lavobo acıcı alın .dokun acılır bisey kalmaz kostikmiydi adı unuttum .
Aman eldiven yüzunuzu gözunuzu sarin dokun kaćın .

Bide evinin her tesisat işini yapmayı seven bitek ben mi varım kk da acaba bişey yapılcak oluyor dövüşüyoruz eşimle ben yapıcam diye hastamıyım neyim takım çantam bile var heytt be
Biri de benim sanırım, işi yaparken de söylenirim evde erkek yok ya her iş bana kaliyo diye

Allahım bazı yorumlar beni bitirdi

kanalizasyondan gelmiştir o kurtlar , kanalizasyon hatları yarım dolu oluyor orada her türlü fare börtü böcek yaşıyor yani gelmesi normal sifonu çektikçe su döktükçe gider onlar, alaturka tuvaletlerde kapak oldugu için böyle sorunlar olmuyo o klozeti ya hep iptal et ya da devamlı su akışı olması lazım o şeylerin gelmemesi için.

O kurtların sizden çıktığının farkındasınız değil mi? Ya sizde ya da eşinizde ya da ikinizde de deli gibi parazit var, bağırsaklarınız telef olmadan bir doktora gidin.

Ayy ne guldum gece gece. Bazi yorumlar cok espirikliydi.Helal olsun dedim :)
walla benim esim cok dusuncelidir (masallah diyin).Oyle islere elimi hayatta surmem.Cop atma ve karpuz kesme gibi isler koca isidir bana gore.Liste uzatilabilir.Esim de ben de is paylasimimizdan gayet mutluyuz (carlayacak olanlara soyliyim).Sizin esiniz de birkac tane isi varmis.Ekonominiz iyidir heralde.Cagirin bir tesisatci bi de temizlikci bi de ev ilaclamaci (en pahali olanlarindan) .Ohhh miss nasil rahat edersin ben soyliyim.Kocanizin umursuz halinden de eser kalmaz.bazi islere kendiliginden atilmaya bile baslayabilir :)

kahvaltı yapıyodum midem kalktı yaa.konuya yorum da allah sana koaylık versin eşinin huyunu değiştiremezsin

bu işleri herkes yapamaz.usta çağırın.erkek diye ehr şeyden anlayacak değil yaa adam

Vallahi ben oraya giremezdim. Bi tesisatçı bir de temizlikçi çağırırdım. Kendi ilgilenmiyorsa parasını ödesin paşa paşa.

git tesisatçı çağır bu musluk satan yerlerde tanıyanlar vardır bende kaşınmaya başladım ayrıca...kullanmadığı n yeri temizlemen lazımdı hatalısın

Aynen bende kahvaltı yapmadım artık Nasıl yaparım bilmiyorum

Valla zor iş HAKLISIN ben yarım bıraktım ,
Çay mayda içmiyorum hakkaten küstüm kahvaltıya

Bunlar bir yana konu sahibinin eşindeki duyarsızlık bukadar olamaz ,
zoombiiee hanım eşiniz ile işiniz var gerçekten !!evden kurt çıkacak lağım tıkalı olacak ve adam yatacak ,
Büyük konuşmayımda herhalde kıyamet kopardı bu durumda ,
Çalışıyor olması erkeğin yapacağı işi kadına yüklemesi anlamına gelmiyor,ciddi bir sorun bu .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…